))malo hracu ale mladi jsou...Paul-X wrote:http://www.soccerproject.com/team_detail.php?tid=21231
tento typo sa regol cezomna a tiež ma malo hráèov
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Dovolena
Ahoj, chtel bych se zeptat jak je to s dovolenou?
Kdyz si vezmu dovolenou tak se mi normalne odehraji naplanovane zapasy?
A hraci budou trenovat?
Nebo jak to bude?
Kolikrat si muzu vzit dovolenou?
Je mozny ze by se mi o to par dnu staral kamos proti kterymu hraju a mozna sem s nim mel v minulosti i nejakej obchod? Asi ne co?
Diky za odpovedi.
Kdyz si vezmu dovolenou tak se mi normalne odehraji naplanovane zapasy?
A hraci budou trenovat?
Nebo jak to bude?
Kolikrat si muzu vzit dovolenou?
Je mozny ze by se mi o to par dnu staral kamos proti kterymu hraju a mozna sem s nim mel v minulosti i nejakej obchod? Asi ne co?
Diky za odpovedi.
-
- Team Board Member
hey ale to je ted tak asi u vsech....kamos se regl taky tak dva dny zpatky a taky dostal tolik hracu....hoooodne malo....Patt wrote:cooo???? ja bych to reklamoval..Jumbo wrote:http://www.soccerproject.com/speler_ove ... ?tid=18579
tenhle se ted registroval na SP. Nezdá se vám že dostal nìjak málo hráèù?

FC Jalgpallikoondis
Re: Dovolena
Tez by me zajimalo, kdyz zadam mod dovolena, jestli asistent trenera bude menit co hraci budou trenovatmart-in wrote:A hraci budou trenovat?
-
- Team Manager
otázka
nerad bych aby moje otázka vyznela blbe ale jen pøemejšlim tedy když na trhu kupuju hráèe tak já tedy nevím do èeho jdu vpodstate.....nevím jeslti má naplno vytrenované vlastnosti všechny atd....tka jak se má zjistiit že kupuju dobrýho hráèe za tu cenu?
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: otázka
no poznat se to do jistý míry dá...když kupuješ staršího hráèe, nebo prostì kvalitnìjšího a má už Energii kolem 80 atd. tak je nejspíš na max (vìtšina manažerù trénuje hráèovy skilly postupnì a pokud tam neni vyloženì jeden skill na 30, tak už je naplno)- no prostì to èasem poznáš, když je to horší hráè a má tøeba nìjak nízkou hlavní vlastnost, tak se staèí tøeba podívat po simulaci, která vlastnost se mu zvýšila, jestli to tøeba není právì ta hlavní a tudíž není na max atp ... dále je dobrý znát skrytou vlastnost hráèe (u plnì vytrénovanýho je to celkem zbyteèný)...nejrychleji ji zjistíš zde: http://soccerproject.wz.cz/?pg=skryta nebo v SPMTFifi.5 wrote:nerad bych aby moje otázka vyznela blbe ale jen pøemejšlim tedy když na trhu kupuju hráèe tak já tedy nevím do èeho jdu vpodstate.....nevím jeslti má naplno vytrenované vlastnosti všechny atd....tka jak se má zjistiit že kupuju dobrýho hráèe za tu cenu?
Edit: Ještì jsem si vzpomnìl, že neni od vìci si zjistit pøi nákupu mladíèkù jesli je to dorostenec z mládežnickýho centra, ti bývají zpravidla lepší než Hèkaøi...
Edit2:u toho postupnýho trénovaní skillù se vìtšinou postupuje od hlavních vlasností nahoru, tedy až k energii, která je vìtšinou poslední popøípadì pøedposlední, když se to prohodí s nìjakou jinou..to jen tak na okraj...
Last edited by kofi on Fri Jan 26, 2007 2:16 pm, edited 1 time in total.
FC Alkoholicks
kofi wrote:no poznat se to do jistý míry dá...když kupuješ staršího hráèe, nebo prostì kvalitnìjšího a má už Energii kolem 80 atd. tak je nejspíš na max (vìtšina manažerù trénuje hráèovy skilly postupnì a pokud tam neni vyloženì jeden skill na 30, tak už je naplno)- no prostì to èasem poznáš, když je to horší hráè a má tøeba nìjak nízkou hlavní vlastnost, tak se staèí tøeba podívat po simulaci, která vlastnost se mu zvýšila, jestli to tøeba není právì ta hlavní a tudíž není na max atp ... dále je dobrý znát skrytou vlastnost hráèe (u plnì vytrénovanýho je to celkem zbyteèný)...nejrychleji ji zjistíš zde: http://soccerproject.wz.cz/?pg=skryta nebo v SPMTFifi.5 wrote:nerad bych aby moje otázka vyznela blbe ale jen pøemejšlim tedy když na trhu kupuju hráèe tak já tedy nevím do èeho jdu vpodstate.....nevím jeslti má naplno vytrenované vlastnosti všechny atd....tka jak se má zjistiit že kupuju dobrýho hráèe za tu cenu?
Edit: Ještì jsem si vzpomnìl, že neni od vìci si zjistit pøi nákupu mladíèkù jesli je to dorostenec z mládežnickýho centra, ti bývají zpravidla lepší než Hèkaøi...
tybrdo tak to je mazecový tak to mì zaèíná bavit......moc díky ale nic z tohohle mì nenapadlo ale je to logický..èasem tøeba získám nìjaký zkušenosti ...a proè je k nièemu skrytá vlastnost u vytrnovaných hráèu???jinak vim kde se to zjistí atd..
-
podivej se treba na Sjareluv tym Westel v A divizi, ktery az do posledniho kola vedl A divizi, skoro celou sezonu hraje rozestaveni 5-4-1 nebo 5-3-2 s betonem a rozhodne netrpi nedostatkem golu.Lucius wrote:Na Socceru sice novej nejsem,ale chci se zeptat a dozvedet se nazory i jinejch lidi!Ted se mi skoro dtrenoval SW a uz dava vykony 67 a dle SPMT je pro me nejlepsi rozestaveni 5-4-1...coz je sice pekne,ale nechce se mi zas davat beton!A otazka tedy zni jestli si myslite,ze na tohle rozestaveni muze byt i taktika PRIHRAVKY vzhledem k 4clene zaloze docela solidni nebo proste BETON??To bude padat ale malo golu,co?
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
pøesnì, jen logika, nic vícFifi.5 wrote: tybrdo tak to je mazecový tak to mì zaèíná bavit......moc díky ale nic z tohohle mì nenapadlo ale je to logický..èasem tøeba získám nìjaký zkušenosti ...a proè je k nièemu skrytá vlastnost u vytrnovaných hráèu???jinak vim kde se to zjistí atd..

No a skrytá u vytrénovaných hráèù je na nic, protože i když jí bude mít 99, tak mu to hodnocení už nijak nezvedne

FC Alkoholicks