Jen pro zajímavost, jak je možné, že loòský vítìz "A" holandský tým Nop's Heroes sestoupil do béèka s pouhými 27 body, to snad byl belgický hon na Holanïany (z 5 jich 3 sestoupili).
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Jen pro zajímavost, jak je možné, že loòský vítìz "A" holandský tým Nop's Heroes sestoupil do béèka s pouhými 27 body, to snad byl belgický hon na Holanïany (z 5 jich 3 sestoupili).
H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Jen pro zajímavost, jak je možné, že loòský vítìz "A" holandský tým Nop's Heroes sestoupil do béèka s pouhými 27 body, to snad byl belgický hon na Holanïany (z 5 jich 3 sestoupili).
Taky jsem se divil
Já jsem ho sledoval už od zaèátku sezony jak si povede a taky jsem nato èumìl, aso pro nìj byly prioritou poháry a tak
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
hmm ja mam napriklad priezvisko NEMEC a ked povedia Nemec k tabuli je to asi to iste
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"