nu-i nimic,eu sper sa nu fieunicool wrote:e prea tarziu.crezi ca e cineva care s-ar opune acestui lucru?

Moderator: Romanian Moderators
nu-i nimic,eu sper sa nu fieunicool wrote:e prea tarziu.crezi ca e cineva care s-ar opune acestui lucru?
ideea e buna,dar cred k cel mai importat pt moment este sa ne bazam pe oamenii deja inscrishi,sa'i adunam intai pe ei shi dupa sa trecem shi la promovarea fed...dk pe un manager activ pe forum nu potzi pune baza,itzi dai seama k pe cei nou adushi nici atat.Ka$mIR wrote:Eu cred ca ar trebui sa anuntam toti manageri care s-au inscris in federatie sa intre pe sit.
Daca ne hotaram vreo 2-3(sau chiar mai multi) manageri sa trimitem mesaje private la toti manageri sa-i anuntam de situl federatiei cred ca ar fi o idee buna! Ce ziceti ne apucam? Ei propun asa:
Eu sa trimit mesaje la primii 50 manageri din romania, urmatoru la urmatorii 50 si tot asa mai departe, dar trebuie sa concepem un mesaj, voi ce parere aveti?
asta s'a votat demult.presedinte m-am trecut din oficiu eu.Ka$mIR wrote:Mai intai cred ca ar trebui sa stabilim functiile!
Deci:Cine este presedinte??
Cine este vicepresedinte?
Cine este purtator de cuvant?
Cine este redactor?
...
Alte functii mai sunt?
La purtator de cuvant ma gandesc ca ar trebui sa fie unu care stie engleza mai bine!
Voi ce spuneti?
vad k deja'i adaugatunicool wrote:am primit raspuns de la sjarel si va adauga federatia la comunitati.