to akoze, ked bude mat napr vykon pri nomalni - 60 tak na sebe bude mat 64 ??Lermik wrote:O kolik to zvýší výkon toho hráèejohn wrote:viem mi niekto presnejsie opysat, co znamenaju tie pofakane cisla co mi ukaze spmt ked kliknem na individualny pokyn.... napr Na sebe + 4,0
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
http://www.albionfc.tym.sk
AlbionFC - dynamicky rozvijajuci sa klub, zdruzujuci mladych talentovanych hracov, s vysokymi ambiciami
AlbionFC - dynamicky rozvijajuci sa klub, zdruzujuci mladych talentovanych hracov, s vysokymi ambiciami
-
- Member of the Soccer Project Association
PRESNE TAKjohn wrote:to akoze, ked bude mat napr vykon pri nomalni - 60 tak na sebe bude mat 64 ??Lermik wrote:O kolik to zvýší výkon toho hráèejohn wrote:viem mi niekto presnejsie opysat, co znamenaju tie pofakane cisla co mi ukaze spmt ked kliknem na individualny pokyn.... napr Na sebe + 4,0

Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
. 3 long years without SP

. 3 dlhé roky bez SP

New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!

Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
zajímalo by mì zda ostatní státeèky taky mají svoje národní ligy, snažil sem se hledat, ale bud sem slepý a nebo to neumím, mùže nìkdo hodit nìjakej link ? díkes
Last edited by ogousek on Sun Feb 04, 2007 9:28 am, edited 1 time in total.
to maji jenom polaci? Jak se teda vybiraj tymy do ligy mistru nebo do uefy?simi8 wrote:ogousek wrote:zajímalo by mì zda ostatní státeèky taky mají svoje národní ligy, snažil sem se hledat, ale bud sem slepý a nebo to neumím, mùže nìkdo hodit nìjakej link ? díkes
Myslím, že Poláci cosi takového mají.
simi8
Strelci z Japonska

E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi

E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi

-
Podla celkoveho hodnotenie od najhorsieho po najlepsie..cize ak si posledny tak ta favorizuju na prve miestoA. Wenger wrote:Nova sezona - 16.
Chci se zeptat podle ceho SP tipuje na zacatku sezony konecne poradi?
Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Prehodis si tu tabulku. Takze ten kdo je psanej jako 16. je nej favorit. ALE! Dìlá se to podle hodnocení týmu.A. Wenger wrote:Nova sezona - 16.
Chci se zeptat podle ceho SP tipuje na zacatku sezony konecne poradi?
Lermik - Spartièka
20. sezona D.18
Spartièka cup VII
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
20. sezona D.18
Spartièka cup VII

http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
da se najit tym? neznam totiž jmeno mangera,ale pamatuju si nazev tymu. nekam zmizel a nemuzu ho najit
tak už sem ho našel. hrali sme spolu kdysi fotbal, tak pres historii zapasu. ale je mi divne ze temkrat postoupil kam ted ja, ale ted spadnul ale uplne jinam, nez odkud postoupil.
tak už sem ho našel. hrali sme spolu kdysi fotbal, tak pres historii zapasu. ale je mi divne ze temkrat postoupil kam ted ja, ale ted spadnul ale uplne jinam, nez odkud postoupil.
14. sezona__H214 - 5.misto
15. sezona__H214 - 1.misto
16. sezona__G72 - ???????
Team: Wariors of Glory
Manager:Daywalker
15. sezona__H214 - 1.misto
16. sezona__G72 - ???????
Team: Wariors of Glory
Manager:Daywalker
-
- Team Manager
-
Náalda i manažer body by se mìli zvednoutmomo9111 wrote:vstupne urcite nie, ako je to s moralkou neviemhappyna17 wrote:Otázka pro zkušené![]()
Když je zápas kontumovanej mam z toho nìjakej pøínos (za vstupný, zvednutí morálky ...)![]()
díky za odpovìï

Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
HALA MADRID!