Magik piszesz o wykruszajacych sie druzynach w srodku sezonu, i co z tego? Przyklad... ostatni sezon w 3 lidze...sa bodajze 2 druzyny co ponad pol sezonu walkowery oddawaly i jakos nie zostaly zastapione...wiec wg. mnie jesli beda chetni IV liga powinna powstac...
Patryk wrote:z t± ³awk± s± problemy czy nie lepiej by by³o np. zk³adaæ w±tki np. "nabór do IV ligi A"
Chcia³em za³ozyc IV lige A ale 2 osobom nie podoba sie ten pomys³. Jak co¶ to moge poprowadzic i wtedy zabierzecie pierwsze osoby do wyzszej ligi jesli bede brakowac. Nie prowadze dlatego ze chce sam grac. Poprostu w domu mi sie nudzi. To tak zeby by³o jasne:]
Last edited by klivers on Sat Feb 03, 2007 8:53 pm, edited 1 time in total.
A w³a¶nie powinny byæ jak najszybciej wyeliminowane.
14.2 Dru¿yna klubu, która w trakcie rozgrywek nie rozegra trzech wyznaczonych spotkañ, zostaje automatycznie wyeliminowana z rozgrywek i zostanie zdegradowana o dwie klasy ni¿ej, bez wzglêdu na liczbê zdobytych punktów.
I wyjazd... Nastêpny z listy jak dla mnie. Dlaczego maj± byæ ci±gle walkowery, skoro mog± byæ normalne mecze...
mcmagik wrote:A w³a¶nie powinny byæ jak najszybciej wyeliminowane.
14.2 Dru¿yna klubu, która w trakcie rozgrywek nie rozegra trzech wyznaczonych spotkañ, zostaje automatycznie wyeliminowana z rozgrywek i zostanie zdegradowana o dwie klasy ni¿ej, bez wzglêdu na liczbê zdobytych punktów.
I wyjazd... Nastêpny z listy jak dla mnie. Dlaczego maj± byæ ci±gle walkowery, skoro mog± byæ normalne mecze...
Ano powinny, ale to juz opiekuni lig powinni sie tym zajmowac...
Tabele rozpisują opiekunowie.
"opiekun" tabeli jest zobowiązany do rozrysowania tabeli po każdej kolejce.
Ale moze to zrobic dopiero gdy beda podane wszystkie wyniki.
Wiec jezeli jest to mozliwe rozgrywajmy wmiare wczesnie mecze ligowe żeby mozna bylo szybko zaktualizowac tabele:-)
chujumuju wrote:Tabele rozpisuj± opiekunowie.
"opiekun" tabeli jest zobowi±zany do rozrysowania tabeli po ka¿dej kolejce.
Ale moze to zrobic dopiero gdy beda podane wszystkie wyniki.
Wiec jezeli jest to mozliwe rozgrywajmy wmiare wczesnie mecze ligowe ¿eby mozna bylo szybko zaktualizowac tabele:-)
Jest regulamin ligi i jest tam wszystko opisane czas kiedy odane maja byc wyniki kiedy rozgrywate mecze itp. mowisz wziasc pod uwage ze wczesniejsze rozegranie meczu nie oznacza wcale szybszego podania jego wyniku na forum. doba ma 24h a nie zawsze jest czas aby wejsc na strone i chwile poklikac.
pozdrawiam