Klegi wrote:Udìlal by jste mi také prosím nìkdo malé logo ? Ti, co mi dìlali loga pøedtím preferuji více
ti nikdo neudela protoze by nevydrzel ten zachvat smichu z nazvu tviho tymu
ty ho snad znáš ?
ja ti spravím
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
pls dal by se nekdo ukecat a poslal by mi stranku kde si mozem stiahnut nieco na robenie loga??? a popripade trochu pomoct s robenim??? rad by som sa to naucil az ked nahodou zase skoncim aby síom si ho potom mohol vytvorit znova......dikes
miso857 wrote:pls dal by se nekdo ukecat a poslal by mi stranku kde si mozem stiahnut nieco na robenie loga??? a popripade trochu pomoct s robenim??? rad by som sa to naucil az ked nahodou zase skoncim aby síom si ho potom mohol vytvorit znova......dikes
no zohnaj si photoshop a napíš do googla-navod na.....,tutorial na.....
je to najlepšie bo takto ti cez net nito nepomože
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
georgesa wrote:Tak panove....a ted mala vyzva....kdo by umel udelat delikatesku stylu....v horni pulce ty my spiraly normale vodorovne SK Bastardos, v dolni pulce Georgesa (CZE) a aby kdyz je ten podklad pod pismem bily, aby bylo pismo cerne a obracene??? Proste kontrastni..... pismo pokud mozno striktni, industrialni, pravouhly styl bez patek nebo jak to nazvat....
este raz ti chcem podakovat za loga ale budu mi na nic lebo som dostal som ban a neviem preco mislis ze to bude za toho brajcaka co som predal za 3m ja neviem vobec mohli bi ste mi dakto poradit prosim som im aj napisal emailom ale po ang moc neviem tak to aj tak vyzeralo tak sa odpovede asi nedockam a prosim vas nevedel som kde to dat mohli bi ste mi dakto pomoct preco som dostal ban moj tim je fk blatnica pozrite fakt prosim prosim prosim prosim prosim prosim prosim prosim prosim prosim prosim prosim