invitatii trimise
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team President
invitatii trimise
CA SA PRIMESC spfa trebuie sa invit 5 manageri. Intrebarea mea e daca invitatiile se raporteaza de la un sezon la altul.
de exemplu daca pe parcursul a doua sezoane invit 5 manageri primesc spfa?
de exemplu daca pe parcursul a doua sezoane invit 5 manageri primesc spfa?
Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit...
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
-
- Team President
alta intrebare
cred k trebuie sa-mi accepte 5 pers k sa imi dea SPFA dupa ce imi accepta 5 pers spfa ! cat timp imi dau aia SPFA ?!

-
- Team Board Member
acesti prieteni care sunt noi cam de cate ori tre' sa intre in joc ca sa ma ajute pe mine sa am spfa? ce se intelege sa fie activ ? cam cate logari pe luna ? 

S 14/15: promovari consectuive cu maxim de puncte
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol
S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!

din S 21 ma retrag !!!
-
- Member of the Soccer Project Association
mai bine spui ca te duci la sala de net si faci 5 echipe si te loghezi odata la saptamana pe ele.bogdan_iasi wrote:acesti prieteni care sunt noi cam de cate ori tre' sa intre in joc ca sa ma ajute pe mine sa am spfa? ce se intelege sa fie activ ? cam cate logari pe luna ?

"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
- Team Board Member
eu nu fac ca altii....unicool wrote:mai bine spui ca te duci la sala de net si faci 5 echipe si te loghezi odata la saptamana pe ele.bogdan_iasi wrote:acesti prieteni care sunt noi cam de cate ori tre' sa intre in joc ca sa ma ajute pe mine sa am spfa? ce se intelege sa fie activ ? cam cate logari pe luna ?![]()
![]()
din S 21 ma retrag !!!

din S 21 ma retrag !!!
-
- Assistant Manager
-
- Assistant Manager
-
- Team Board Member
si ce vrei sa iti demonstrezi cu asta ? ca eu sunt cel care ingreuneaza jocul nu ?Deportivo_TSK wrote:catzi bani dai la sala i depui in banca faci un card si platesti spfa

hai lasa-ma !!!
din S 21 ma retrag !!!

din S 21 ma retrag !!!
-
- Member of the Soccer Project Association
nu am eu treaba cu tine.din partea mea poti sa faci 20 de echipe de la sala.daca te-au prins ca faci vreo greseala te-au ras cu toate si se duce pe apa sambetei munca ta.in plus nu stiu la care altii te referi...daca bateai vreun apropo la mine ar trebui sa te uiti la echipa sa vezi ca nu am SPFA.in ceea ce ma priveste iti garantez ca daca un manager roman triseaza si ma atinge in vreun fel trisatul lui il reclam fara remuscari.asa ca ai grija ce faci.remember GK de 22 de ani GR 80+ cu 1,5 M.bogdan_iasi wrote:eu nu fac ca altii....unicool wrote:mai bine spui ca te duci la sala de net si faci 5 echipe si te loghezi odata la saptamana pe ele.bogdan_iasi wrote:acesti prieteni care sunt noi cam de cate ori tre' sa intre in joc ca sa ma ajute pe mine sa am spfa? ce se intelege sa fie activ ? cam cate logari pe luna ?![]()
![]()
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
-
- Assistant Manager