Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Paul-X wrote:nehce mi naèitat new data....kde je chyba?
Podle mì to mùže bejt spousta vìcí, co ti dìlá??jen se ti to spustí??nebo to nìco napíše??
no napíše že nenahralo new data- a nabehne bez aktualzácie
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Prosim vas kde mozem stiahnut to SPMT ??? lebo tie stranky co su na zaciatku my max stiahne to Net.framework alebo nieco take...diky moc
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Ivo08-LSG wrote:Prosim vas kde mozem stiahnut to SPMT ??? lebo tie stranky co su na zaciatku my max stiahne to Net.framework alebo nieco take...diky moc
To taky nejde,háže mì to chybu 404-soubor nebyl nalezen.
Díky za odpovìï
mne to hodil tiez ale iba raz....a potom to islo...si najprv naistlauje Net.framework a to naistaluj restartuj PC a potom stiahni a naistlauj SPMT...to pojde potom
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Kemper wrote:Nech robim co robim,aj tak mi to vypise chybu 404
stiahol si si aj Net.framework ???
Ivo08 - LSG Nové Zámky