Cea mai buna afacere
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Cea mai buna afacere
As vrea sa va laudati fiecare cu cea mai mare afacere facuta de voi cu un jucator (vanzare - cumparare), pret/calitate/varsta.
Back in SoccerProject 

-
-
On topic:
Cea mai buna vanzare a mea a fost un CF de 71% shi 21 de ani cu 2M.
Cea mai buna cumparare dupa parerea mea: Am cumparat acu 2 sezoane un RM cu 200k. Nu era cine stie ce, atunci avea intre 55-60%.
Acum are 82%, dar e cam agresiv, totusi pt. 200k
Cea mai buna vanzare a mea a fost un CF de 71% shi 21 de ani cu 2M.
Cea mai buna cumparare dupa parerea mea: Am cumparat acu 2 sezoane un RM cu 200k. Nu era cine stie ce, atunci avea intre 55-60%.
Acum are 82%, dar e cam agresiv, totusi pt. 200k

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
vanzarea cea mai mare cred ca un CF tanar neantrenat cu vreo 4,5 milioane.de cumparat am luat RB tanar cu 100k si acum am oferte de 7 milioane pe el si nu il dau.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
Re: Cea mai buna afacere
Scuza-ma/Scuzati-ma ... romanii nu se pot lauda ... pentru ca s-ar deconspira !Jupan[3l]u wrote:As vrea sa va laudati fiecare cu cea mai mare afacere facuta de voi cu un jucator (vanzare - cumparare), pret/calitate/varsta.

Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
-
de asta nu ai pus tu nici o "lauda" aici.la tine ar fi un record la managerul care a cumparat cei mai multi jucatori tineri cu 0 euro si cel mai statornic manager din G si H.Good Thor wrote:Scuza-ma/Scuzati-ma ... romanii nu se pot lauda ... pentru ca s-ar deconspira !Jupan[3l]u wrote:As vrea sa va laudati fiecare cu cea mai mare afacere facuta de voi cu un jucator (vanzare - cumparare), pret/calitate/varsta.![]()
![]()
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
-
Nu iti merge cu mine cu de astea ... toata lumea stie ca eu nu trisezunicool wrote:de asta nu ai pus tu nici o "lauda" aici.la tine ar fi un record la managerul care a cumparat cei mai multi jucatori tineri cu 0 euro si cel mai statornic manager din G si H.Good Thor wrote:Scuza-ma/Scuzati-ma ... romanii nu se pot lauda ... pentru ca s-ar deconspira !Jupan[3l]u wrote:As vrea sa va laudati fiecare cu cea mai mare afacere facuta de voi cu un jucator (vanzare - cumparare), pret/calitate/varsta.![]()
![]()

Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.