Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Zvláštní, mì ukazuje SPMT u všech juniorù hodnotu kolem 5 - 5,2 zvýšení hodnocení výkonu hráèe z nula na sto (rozdíl je zpùsobený už menšími hodnotai zkušeností tak mezi 2 - 6). Takže to vycháczí cca 20 bodù zkušeností na 1 bod hodnocení. Chyba SPMT? Vždy 15 bodù by dìlalo hodnotu pøes 6 zvyšení hodnocení výkonu hráèe z nula na sto. Mùžeš mi to nìjak krupi vysvìtlit?krup72 wrote:zkušenost je vlastnost jako každá jiná... takže platí, že 15 bodù zkušenost = 1 bod hodnocení hráèeLucius wrote:Diky moc chlapci...

-
- Member of the Soccer Project Association
Já ale mluvím o celkovém hodnocení hráèe, ne o výkonu... Na jeden bod výkonu je urèitì potøeba víc bodù jedné vlastnosti. Pøesnì nevím kolik a ani nevím, jestli je to konstantní koeficient. U výpoètu hodnocení jsem si jistej, protože se z toho mj. poèítá ta skrytá. Takže máme pravdu asi oba.winters wrote:Zvláštní, mì ukazuje SPMT u všech juniorù hodnotu kolem 5 - 5,2 zvýšení hodnocení výkonu hráèe z nula na sto (rozdíl je zpùsobený už menšími hodnotai zkušeností tak mezi 2 - 6). Takže to vycháczí cca 20 bodù zkušeností na 1 bod hodnocení. Chyba SPMT? Vždy 15 bodù by dìlalo hodnotu pøes 6 zvyšení hodnocení výkonu hráèe z nula na sto. Mùžeš mi to nìjak krupi vysvìtlit?krup72 wrote:zkušenost je vlastnost jako každá jiná... takže platí, že 15 bodù zkušenost = 1 bod hodnocení hráèeLucius wrote:Diky moc chlapci...
Mám dotaz ohlednì pøestupu. Prodávám bráchovi hráèe za malou èástku. Na pøestupové listinì je asi jeden den a objevil se nìkdo jiný - tuším že holanïan a nabídl vìtší èástku. Pùjde hráè prodat za tu menší nabídku ? Protože když jsem to zkoušel pøed chvilkou, nabídlo mi to jen tu nejvìtší nabídku..., díky
Kde mohu sehnat SPMT program?
Zdravim,
kde se dá stáhnout tento program?
Díky
Díky
-
- Team Board Member
Re: Kde mohu sehnat SPMT program?
Rossoneri wrote:Zdravim,
Díky

Ale je to dostupny jen z profilu tahle cesta, mozna tam taky misto SPTD bude SPMT, ale spis to SPTD...

-
Lze se pokusit pøijmout menší èástku za pøestup. V tom pøípadì ale hráè pùjde za tou nabídkou ze seznamu nabídek, kde je nejvyšší plat.quimen wrote:Mám dotaz ohlednì pøestupu. Prodávám bráchovi hráèe za malou èástku. Na pøestupové listinì je asi jeden den a objevil se nìkdo jiný - tuším že holanïan a nabídl vìtší èástku. Pùjde hráè prodat za tu menší nabídku ? Protože když jsem to zkoušel pøed chvilkou, nabídlo mi to jen tu nejvìtší nabídku..., díky
Prodej za pøíliš nízkou cenu by nìkdo mohl klasifikovat jako podvod.
-
- Team Board Member
Jasne, ale myslim, ze rozdil mezi nulovou a stoprocentni zkusenosti plus minus urcit jde....jak z vypoctu SPMT, tak ze skusenosti...je to priblizne 5....a doufam ze me nerozdupes nejakym prispevkem upozornujicim na mou "nevedeckost" krupe...krup72 wrote:Aha, ale já myslím, že pøesnej výpoèet výkonu z vlastností nejde. Tam hraje roli náhodnej faktor.georgesa wrote:Me to bylo divny panove...my sme se predtim bavili o vlivu na vykon...Myslim s Wintersem jak to chtel vedet Lucius...koukal jsem se taky u juniora se zk 0%...

Edit: Zkusenosti sampzrejme

Edit 2: Samozrejme

My o hruškách, ty o jabku.krup72 wrote: Já ale mluvím o celkovém hodnocení hráèe, ne o výkonu... Na jeden bod výkonu je urèitì potøeba víc bodù jedné vlastnosti. Pøesnì nevím kolik a ani nevím, jestli je to konstantní koeficient. U výpoètu hodnocení jsem si jistej, protože se z toho mj. poèítá ta skrytá. Takže máme pravdu asi oba.

-
- Team Manager
-
Zdarec, i když jsem tu už pùl roku, tak ve dvou vìcech nemám do dneška jasno, tak mi snad poradíte...
1) Prodávám hráèe. Za pøedpokladu, že by nikdo den pøedtím nepøihodil by byla uzávìrka 19. února v 04:00. Mùžu je ještì 19. února ve 4 hodiny poslat do ligy nebo už nenastoupí??? Logický by bylo, že je do zápasu poslat mùžu a nastoupí, když se prodají stejnì až po simulaci a tak kupující ho do toho zápasu stejnì poslat nemùže.... Ale nevím, tak to je jedna otázka.
A druhá:
2) Prodávám hráèe, který mùže být na trhu ještì myslím 4 dny. Ale za 2 dny mu u mì konèí smlouva.
Musím ho prodat teda už za dva dny, jinak mì nabídka propadne a já nezískám z prodeje nic?? Nebo se prodá sám až mu prší smlouva??? Nebo jak to je??? A ještì jedna otázeèka k tomu...
3) Teï má u mì smlouvu ještì na 2 dny. V tabulce se smlouvama bude že zbývá 1 den a pak by propadl nebo naskoèí ještì nultý den a až noc na to by propadl?? Logické by opìt bylo, že naskoèí ještì ten nultý den, ale ještì jsem to nezkoušel a tak nevím...
4) A dny ze smlouvy se mìní ve 4 ráno po simulaci??
MOC DÍKY VŠEM ZA ODPOVÌDI!
1) Prodávám hráèe. Za pøedpokladu, že by nikdo den pøedtím nepøihodil by byla uzávìrka 19. února v 04:00. Mùžu je ještì 19. února ve 4 hodiny poslat do ligy nebo už nenastoupí??? Logický by bylo, že je do zápasu poslat mùžu a nastoupí, když se prodají stejnì až po simulaci a tak kupující ho do toho zápasu stejnì poslat nemùže.... Ale nevím, tak to je jedna otázka.
A druhá:
2) Prodávám hráèe, který mùže být na trhu ještì myslím 4 dny. Ale za 2 dny mu u mì konèí smlouva.
Musím ho prodat teda už za dva dny, jinak mì nabídka propadne a já nezískám z prodeje nic?? Nebo se prodá sám až mu prší smlouva??? Nebo jak to je??? A ještì jedna otázeèka k tomu...
3) Teï má u mì smlouvu ještì na 2 dny. V tabulce se smlouvama bude že zbývá 1 den a pak by propadl nebo naskoèí ještì nultý den a až noc na to by propadl?? Logické by opìt bylo, že naskoèí ještì ten nultý den, ale ještì jsem to nezkoušel a tak nevím...
4) A dny ze smlouvy se mìní ve 4 ráno po simulaci??
MOC DÍKY VŠEM ZA ODPOVÌDI!
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
-
2) Ten hrac ti skonci!! musis ho predat! a ty co na neho maju ponuku tak im pride sprava ze hrac nema zmluvu a ja to ako keby bol na trhu zadarmo!!!krup72 wrote:1) Ještì mùže hrát.
2) Logické by bylo, aby hráè propadl. Ale jak by k tomu pøišli ti, kteøí za nìj nabízejí v dražbì? Tohle jistì nevím. Být programátorem, nechám ho na TL žít...
3) Podle mì žádný nultý den nebude. Rozhodnì to nehodlám zkoušet
4) Ano, ranní simulace.