rozdíl v tom není...obì hodnoty jsou stejnì dùležitéFantazik wrote:Ještì by mne zajímala jedna vìc, co je dùležitìjší, morálka èi kondice .. zahraje mi hráè když má tøeba 95% morálku a 100% kondici, èi 100% morálku a 90% kondici(roudíl dejme tomu 1 pøáteláku, který by hrám, tím by mu stoupla morálka a klesla kondice) Díky
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
kofi
- Member of the Soccer Project Association
Re: Morálka a kondice podruhé :)
FC Alkoholicks
Re: SPMT
zkus tadyRossoneri wrote:Zdravim,
nevíte kde by se dal stáhnout SPMT prográmek?
Díky za odpovìï
Strelci z Japonska

E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi

E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi
-
MošnaM
Díky, máš pravdu, to s tou morálkou mì nenapadlo.kofi wrote:Plat je závislý na celkovém hodnocení hráèe a také na jeho morálce...pokud jsi musel zvyšovat plat pøi pøebíjení, tak to bylo na 99% tím, že tomu hráèi klesla morálka, díky èemuž chce vìtší platMošnaM wrote: Tohle už tu probìhlo nìkolikrát, ale ještì nikdo poøádnì neodpovìdìl.
Jak se mám pokusit pøijmout nižší èástku, když to tedy "lze" - nabízí mi to taky jen nejvyšší nabídku ?
Nebo èlenové SPFA tuto možnost mají a nám je odepøena ?
Je možné zvýšit nabídku pro tým a hráèi nabízet ménì,než druhý zájemce ???
Já mám pocit, že to nejde. Myslím si, že hráè napøijme nižší platovou nabídku, než mìl od druhého zájemce. Také jsem v praxi pøi licitaci musel zvedat hráèùv plat - podle mne to bylo zpùsobeno právì tím, že ten druhý plat navýšil a já ho musím minimálnì dorovnat.
Vyslovte se k tomuto nìkdo ze zkušenìjších .
takže kdyby tøeba ten hráè na zaèátku kdy ho chceš koupit mìl malou morálku, která by se mu za 4 dny pravidelného hraní zvýšila, tak ten další zájemce mu nemusí tolik platit
A nevíš náhodou, jak je to s tím pøijetím nižší nabídky ?
Tady nejde o podvod, ale tøeba (a to se mi stalo) nechci posilovat soupeøe ve stejné skupinì, kde hraju.
Èeské týmy taky nechtìjí své nejlepší hráèe prodávat do Sparty, radši je prodají nìkam ven.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
kofi
Pokud dáš pøijmout nižší nabídku, tak ten hráè si vybere nezávisle na penìzích, které ti za nìj nabízejí ostní týmy, a jde èistì za svym kapitálem (...takže se mi ze dvou pokusù ani jednou nepodaøilo ho prodat nižší nabídceMošnaM wrote: Díky, máš pravdu, to s tou morálkou mì nenapadlo.
A nevíš náhodou, jak je to s tím pøijetím nižší nabídky ?
Tady nejde o podvod, ale tøeba (a to se mi stalo) nechci posilovat soupeøe ve stejné skupinì, kde hraju.
Èeské týmy taky nechtìjí své nejlepší hráèe prodávat do Sparty, radši je prodají nìkam ven.
edit: a s tou Spartou mì to obèas toèí
FC Alkoholicks
-
smallmouse
- Team Manager
ok diky lebo som sa dost obabral pri jedno prestupe hrac ma premie ze vitazstvo 30 000 a neviem ako to riesit:(smallmouse wrote:Prémie dostavá 16 hráèù, tj. Ti hráèi,kteøí nastoupí + 5 náhradníkù.Orol18 wrote:premie za vitazstvo dostavaju len hraci ktori su v zostave alebo cele muzstvo?
Pokud žádného náhradníka nenapíšeš,tak ti asistent dosadí náhradníky automaticky sám a stejnì ten bonus jim platíš.
plat
lebo nesmíš vyhravathappyna17 wrote:já bych nestavìlOrol18 wrote: ok diky lebo som sa dost obabral pri jedno prestupe hrac ma premie ze vitazstvo 30 000 a neviem ako to riesit:(anebo zkusil nìjak jeho smlouvu upravit
trenovani
Ked hrac dosiahne vo vsetkom MAX, co snim robit na treningoch plz?