Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Jumbo
Member of the Soccer Project Association

Post by Jumbo »

trénuj energii ta nejèastìj klesá a prùbežnì se dívej jestli mu náhodou neklesl jinej skill...
Sparta Prague - E11
Ted Spartička88 - H něco :lol:
marektucek

Post by marektucek »

No já to dìlám tak že vždycky dám automaticky a tìm hráèùm, co jsou naplno dám aby trénovali energii
H.1561 návrat MB Scorpions Fighters
MošnaM

Post by MošnaM »

kofi wrote: Pokud dáš pøijmout nižší nabídku, tak ten hráè si vybere nezávisle na penìzích, které ti za nìj nabízejí ostní týmy, a jde èistì za svym kapitálem (...takže se mi ze dvou pokusù ani jednou nepodaøilo ho prodat nižší nabídce :? dùvod byl ten, že jsem se domluvil s jednou manažerkou na prodeji hráèe a pak za nìj pøišla vyšší nabídka, tak sem jí kontaktoval a zkusil jsem jí ho prodat, neúspìšnì) Navíc, pokud jsou obì nabídky hráèova platu stejné, tak jde k tomu, kdo za nìj nabízí víc tobì. Suma sumárum, prodat ho nižší nabídce je dost tìžký...
edit: a s tou Spartou mì to obèas toèí :evil: :)
Asi jsem naprosto .... :D Stále jsem nepochopil, jak lze pøijmout nižší nabídku. I v pravidlech je psáno, že lze z nabídek vybrat (oznaèit) jen nìkteré. A mì to nabízí i z více nabídek k vybrání poze tu nejvyšší ???
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
kofi

Post by kofi »

MošnaM wrote: Asi jsem naprosto .... :D Stále jsem nepochopil, jak lze pøijmout nižší nabídku. I v pravidlech je psáno, že lze z nabídek vybrat (oznaèit) jen nìkteré. A mì to nabízí i z více nabídek k vybrání poze tu nejvyšší ???
vypadá to, že vùbec nejsi...
teï jsem si všiml zajímavého úkazu...
u tohoto záložníka vidíš, jak si mùžeš vybrat nižší nabídku...ty nabídky nemají moc velké rozpìtí
Image

ovšem tady mi to háže na výbìr taky jen tu nejvyšší nabídku...není to tím, že tam je propast 400.000 :?: :?
Image
EDIT: nejspíš je to proto, aby sis nemohl vybrat pøíliš nízkou nabídku..tøeba kámoš by od tebe chtìl nìjakého hráèe a jelikož bys konèil, tak by staèilo dát hráèi velký plat a voila, hráè by byl levnì v kapse (pochopitelnì to samé i naopak)...plus je to ochrana pøed tunel týmy...ale jistì to øíct nemùžu, všiml jsem si toho až teï díky tobì :lol:
FC Alkoholicks
laky7
Team Board Member

Post by laky7 »

mam otazku.
da sa niekde zistit ze do akeho jazyka sa preklada SP ?
Lokomotiv Buldogs
Cerberus
happyna17

Post by happyna17 »

laky7 wrote:mam otazku.
da sa niekde zistit ze do akeho jazyka sa preklada SP ?
jj dej pomoc - o...... - soccerproject - a tam je pøeklady a pøehled
Dano2903
Coach

pomoc

Post by Dano2903 »

Mozem si po vytvoreny manazera premenovat stadion?
happyna17

Re: pomoc

Post by happyna17 »

Dano2903 wrote:Mozem si po vytvoreny manazera premenovat stadion?
newim jestli nemusíš mít SPFA ale zkus to stadión-pøehled a dole zmìnit název ale stojí to nìjaký prašule newim konkrétnì kolik
Tom49
Team President

Re: pomoc

Post by Tom49 »

happyna17 wrote:
Dano2903 wrote:Mozem si po vytvoreny manazera premenovat stadion?
newim jestli nemusíš mít SPFA ale zkus to stadión-pøehled a dole zmìnit název ale stojí to nìjaký prašule newim konkrétnì kolik
50K myslím :idea:
Image
krup72

Post by krup72 »

kofi wrote: ovšem tady mi to háže na výbìr taky jen tu nejvyšší nabídku...není to tím, že tam je propast 400.000 :?: :?
nìkde nìkdo øíkal, že "propast" nesmí být vìtší než 20%
kofi

Post by kofi »

krup72 wrote:
kofi wrote: ovšem tady mi to háže na výbìr taky jen tu nejvyšší nabídku...není to tím, že tam je propast 400.000 :?: :?
:) aha, díky Krupe. To jsem zøejmì pøehlédl...i když je to taky tím, že jsem mìsíc nikoho nekupoval kvùli morálce :| :oops:
FC Alkoholicks
MošnaM

Post by MošnaM »

kofi wrote:
krup72 wrote:
:) aha, díky Krupe. To jsem zøejmì pøehlédl...i když je to taky tím, že jsem mìsíc nikoho nekupoval kvùli morálce :| :oops:
Dìkuji za zajímavé poznatky. Ale stejnì tvrdím, že možnost výbìru nabídek jsem ještì nevidìl. Prodával jse už cca 25 hráèù, dùkazy nemám, ale nabídky s rozmezím menším než 20% tam urèitì byly. A to jsem vìtšinu prodejù provádìl sám - mám takový lepší pocit, když tøi hodiny pøedtím, než by hráè odešel automaticky, pøestup potvrdím. :D
Co èlenství v SPFA ? Není v tom rozdíl ?
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
kofi

Post by kofi »

MošnaM wrote: Dìkuji za zajímavé poznatky. Ale stejnì tvrdím, že možnost výbìru nabídek jsem ještì nevidìl. Prodával jse už cca 25 hráèù, dùkazy nemám, ale nabídky s rozmezím menším než 20% tam urèitì byly. A to jsem vìtšinu prodejù provádìl sám - mám takový lepší pocit, když tøi hodiny pøedtím, než by hráè odešel automaticky, pøestup potvrdím. :D
Co èlenství v SPFA ? Není v tom rozdíl ?
Já to nechám na automatu, párkrát se mi stalo, že se to zaèalo rvát tìsnì pøed prodejem, takže se ta lhùta na TL ještì prodloužila :P
Nicménì je to divné, až budeš zase nìkoho prodávat, tak se na to mrkni (a poøiï nìjaký screeny), SPFA to nebude, já ho taky nemám (zatím) :wink:
FC Alkoholicks
Fantazik
Team Manager

Finance

Post by Fantazik »

Mìl bych otázku odhlednì financí. Nìkde jsem èetl, že klub mùže být v mínusu 2 mega libovolnì dlouho, teprve až pøekroèí tuto hranici, má týden na to, aby se z ní dostal (pùjèkou, prodejem). Je to pravda, èi je to nìjaká blbost, abych kvùli tomu neskonèil :))) A jestli to, že je kub v mínusu má na nìj nìjaký dopad (náladu v týmu a podobnì).Díky za info !!
Ivo08-LSG

Re: Finance

Post by Ivo08-LSG »

Fantazik wrote:Mìl bych otázku odhlednì financí. Nìkde jsem èetl, že klub mùže být v mínusu 2 mega libovolnì dlouho, teprve až pøekroèí tuto hranici, má týden na to, aby se z ní dostal (pùjèkou, prodejem). Je to pravda, èi je to nìjaká blbost, abych kvùli tomu neskonèil :))) A jestli to, že je kub v mínusu má na nìj nìjaký dopad (náladu v týmu a podobnì).Díky za info !!
Ci to maa nejaky dopad na tvoje vykony ked si v minuse to neviem ale myslim si ze asi niee...a pravda to je mozes byt aj celi hru v minuse 1,8M a nic sa nedeje ale ked prejdes 2M tak sa musis do tyzdna s toho vyhrabat..
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”