Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

kennyanu
Member of the Soccer Project Association

Post by kennyanu »

1. pillu eu ti-am zis sa nu promovezi...puteai sa mai astepti.
2. am zis grupa echilibrata...nu puternica.
3. la mine in liga nu e nici o ruptura mare de puncte...la asta m-am referit
oprescule...la tine s-a dus locu 1 :lol:
Revenit :)
mvp78
Team Manager

Post by mvp78 »

Cat sa mai astept, ca tot in C1 ajungeam...
Si daca mai stateam 5 sezoane in D, cu echipele pe care le am acum in grupa, tot nu faceam fata.
Oricum, parerea mea, prea mare diferenta de valoare dintre grupele diviziei C, dar nu-i nimic, mergem mai departe.
Bafta tuturor!
"Daca a castiga nu e totul, atunci de ce se tine scorul?" Vince Lombardi
borissman
Team Manager

Post by borissman »

asa e... nu trebuie neglijata nici cupa, dar cand joci cu o echipa din c iti dai seama ca sansele tale (tu fiind prin f,g) sunt mai mici...acuma depinde de fiecare !!!
bunicutzu

Post by bunicutzu »

evident boris. ziceam doar ca nu cupa e motivul pentru care e alex pe locul 8. eu joc in cupa cat pot de mult, pentru ca fiecare meci oficial castigat inseamna suporteri in plus!!! si eu dupa ei alerg :) baza mai mare de suporteri=bani mai multi. filosofia mea :)
bineinteles insa ... fara sa pierzi campionatul din vedere. pentru ca la infrangere in campionat ... pierzi suporteri :(
alex00
Team Manager

Post by alex00 »

cam te contrazic, pentru ca am jucat tot timpul in cupa cu echipa I, in campionat s-a nimerit sa am meciuri cu echipe apropiate sau mai bune ca mine, echipe cu care am jucat folosind echipa a II-a, obtinand 3 egaluri, egaluri care puteau fi victorii daca foloseam echipa I, iar dupa cum am spus diferenta de puncte dintre locul 3 si locul 8 e doar de 4 puncte, -puncte ce le-am pierdut in datorita acelor egaluri, egaluri - rezultatele folosirii echipei aII-a - toate astea pentru a pastra prima echipa in cea mai buna forma posibila pentru cupa. Dar asa cum am mai spus asta a fost greseala mea, si nu o sa se mai repete pana cand o sa am o a II-a echipa mai buna. salutare si succes in campionat shi in cupa tuturor

Edit by kenny: nu mai dati quote la tot ce scrie acolo. selectati la ce va referiti....sau dati simplu post reply

Edit by alex00 ok sry
Last edited by alex00 on Sat Feb 24, 2007 11:44 am, edited 3 times in total.
Manager->arryko ; Club->Swing Team ;
Image
Cele mai tari filmulete
Image
Website Design
borissman
Team Manager

Post by borissman »

bunicutzu wrote:evident boris. ziceam doar ca nu cupa e motivul pentru care e alex pe locul 8. eu joc in cupa cat pot de mult, pentru ca fiecare meci oficial castigat inseamna suporteri in plus!!! si eu dupa ei alerg :) baza mai mare de suporteri=bani mai multi. filosofia mea :)
bineinteles insa ... fara sa pierzi campionatul din vedere. pentru ca la infrangere in campionat ... pierzi suporteri :(
ok...ma bucur ca ne intelegem
unicool

Post by unicool »

sunt pe locul 1 si am meciuri usoare pana la finalul turului.sper sa ma distantez la 4 puncte de locul 2 macar pentru a nu avea emotii....

P.S:am TS 84% si ma apropii cu pasi mari de 100%.abia astept. :twisted: :twisted: :twisted:
Last edited by unicool on Sun Feb 25, 2007 4:49 pm, edited 1 time in total.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
coiotu92
Assistant Coach

Post by coiotu92 »

Eu sper sa fiu in primii 5 la finalul sezonului. Eu zic ca se poate!
sez 16 : locul 5 in H
sez 17 : locul 2 (momentan) in H
sircos
Team President

Post by sircos »

pfff ... 3-4 in deplasare si am coborat pe locul 6, la 8 puncte de locul 2 :cry:
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Am batut o echipa foarte slaba, acasa la mine cu doar 4-3 :shock: A avut mult noroc. :twisted:
In continuare locul 2 shi 2 urmaritori. :x
Maine o victorie sigura in deplasare.
Meci ceva mai greu am sa am joi.

Bafta
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bunicutzu

Post by bunicutzu »

5-2 acasa cu penultimul loc. dar ma asteptam la mai mult avand in vedere ca am jucat acasa si cu titularii .... dar e bine si asa. mai am meciuri cu locul 12 in deplasare si cu locul 16 acasa, asa ca ma concentrez la cupa saptamana asta.
alex00
Team Manager

Post by alex00 »

am batut cu 5-2 acasa echipa de pe 13, meciurile pana la sfrasitul turului nu-mi fac griji, am urcat pe locul 5 la o diferenta de 5 pct fata de locul 3, nu urmaresc promovarea sezonul asta. salutare si mult noroc echipelor romane in campionat si cupa
Manager->arryko ; Club->Swing Team ;
Image
Cele mai tari filmulete
Image
Website Design
capca1
Groundsman

campionat

Post by capca1 »

daca tot ne laudam...eu-s pe locul 1, am batut azi contracandidata principala la promovare, joi am meci greu, poate am bulan si-l trec.
chestia e ca nu vrea sa promovez decat de pe locul 1, altfel nu ma intereseaza!
capca1
Groundsman

campionatu'

Post by capca1 »

bai, stiu ca s-a vb mult pe forum despre asta dar totu;i:cred ca ar fi mult mai interesant soccerproject pe campionate nationale si pe urma cupe europene.trebuie sa fie o modalitate sa se poata organiza asa ceva.
ganditi-va cate echipe butate sunt in diviziile mici...
am vb cu , printre altii,jar si cu good thor, parerile, asa cum e normal, sunt impartite.daca s-a putu organiza cupa desteapta-te romane, de ce nu am putea organiza un campionat al romaniei?! :roll:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

OFF TOPIC:
de ce nu am putea organiza un campionat al romaniei?!
Exista deja un campionat al Romaniei, organizat de Skulder.
Te poti inscrie shi poti sa mai chemi shi pe altii.

ON TOPIC: Cum am spus victorie 4-1 in deplasare la o echipa slaba shi care a avut shi ghinion inainte de meciul cu mine. :lol:

Urmeaza un test pt. mine, joi, cu AC CUG. La ora meciului am sa am TS maxim 86%, deci sper ca o sa-l bat. :twisted:
Desi am vazut ca si-a intarit primul 11.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”