Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

SKS
Team President

Re: SMTP a vek

Post by SKS »

*LAszlo* wrote:ahoj,

kdyz SMTP ukazuje odhadovany max vykon, bere to na aktualni vek, nebo pocita i s tim, ze ten clovek zestarne? (priklad. hrac 19 let, SMTP odhaduje max vykon 66, znamena to, ze je to v podstate 68-69 az mu bude 20?

diky za odpoved
Øekl bych, že poèítá s tím, že mu ještì neni 20 tudíž 66....66.....jediné s èim v tom nepoèítá jsou zkušenosti, ale pøesnì z toho dùvodu tam na to máš kolonku na odškrtnutí a hnedle i s nima poèítá :wink:
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
krup72
Member of the Soccer Project Association

Post by krup72 »

SKS wrote:jediné s èim v tom nepoèítá jsou zkušenosti, ale pøesnì z toho dùvodu tam na to máš kolonku na odškrtnutí a hnedle i s nima poèítá :wink:
Poèítá se stávajícíma zkušenostma. Když zatrhneš chceckbox, poèítá, jak to bude vyadat, až se zkušenosti vyšplhaj na 100%.
SKS
Team President

Post by SKS »

krup72 wrote:
SKS wrote:jediné s èim v tom nepoèítá jsou zkušenosti, ale pøesnì z toho dùvodu tam na to máš kolonku na odškrtnutí a hnedle i s nima poèítá :wink:
Poèítá se stávajícíma zkušenostma. Když zatrhneš chceckbox, poèítá, jak to bude vyadat, až se zkušenosti vyšplhaj na 100%.
Jj.....pøesnì takhle jsem to myslel.....jen sem se špatnì vyjádøil.....to nepoèítá mìlo význam typu nepoèítá s ještì nedosaženými :wink:
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
rO0niee
Fan

Wykony hracu

Post by rO0niee »

Mam jednu otazku moji hraci mam hodnoceni kolem 70% a jejich wykony we wetsine jsou kolem 40. Cim to muze byt?? Dekuju za odpowed...[/b]
Paul-X

Re: Wykony hracu

Post by Paul-X »

rO0niee wrote:Mam jednu otazku moji hraci mam hodnoceni kolem 70% a jejich wykony we wetsine jsou kolem 40. Cim to muze byt?? Dekuju za odpowed...[/b]
malou moralkou alebo fyzièkou
alebo su na zlom poste
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP :)
. 3 dlhé roky bez SP :)
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!! :D

Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
krup72

Re: Wykony hracu

Post by krup72 »

rO0niee wrote:Mam jednu otazku moji hraci mam hodnoceni kolem 70% a jejich wykony we wetsine jsou kolem 40. Cim to muze byt?? Dekuju za odpowed...[/b]
Musíš je nechat odpoèinout - fyzièka se doplòuje každý den o 10-15 podle vìku. Když ale hrajou víc zápasù dennì, klesá rychlejc, než se doplòuje. Pak jsou i výkony malé.
Naopak když nìkdo nehraje, má fyzièku dobrou, ale klesá mu morálka. Ta stoupá hraním zápasù.
Tyhle dvì vlastnosti musíš mít støídavým nasazováním hráèù (do pøátelákù a ligy) vyrovnané.
psc

Post by psc »

anebo maj špatnìj nastavený ind. pokyny ..
Psc United
krup72

Post by krup72 »

psc wrote:anebo maj špatnìj nastavený ind. pokyny ..
já jsem na ten tým kooukal, je to tou fyzièkou a morálkou
psc

Post by psc »

no ok :lol:
Psc United
MošnaM

IP adresy

Post by MošnaM »

Chtìl bych se zeptat na problematiku IP adres.
Pochopil jsem, že IP adresy, odkud se pøihlašuji, jsou nìjak evidovány a porovnávány. Chápu, že pokud hrajeme dva z jedné aresy, nemùžema spolu obchodovat atd. Ale teï by mne zajímalo, jak je to s náhodnými kontakty.
Mùžu se pøihlásit z internetové kavárny, z knihovny, student ze školy a podobnì, ale nikdy nemùžu tušit, kdo se tu stejnì jako já náhodnì už pøihlásil. Pak koupím hráèe a dostanu BAN, protože prodávající tudy pøed pùl rokem projíždìl a pøi èekání na vlak zkontroloval svùj tým ? Pøesto, že jsem ho v životì nevidìl ?
To bych musel mít svùj poèítaè na zámek a nikde jinde se nepøihlašovat. Je mi to trochu divné. Nevíte nìkdo, jak to pøesnì je ?
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
krup72

Re: IP adresy

Post by krup72 »

MošnaM wrote:Chtìl bych se zeptat na problematiku IP adres.
Pochopil jsem, že IP adresy, odkud se pøihlašuji, jsou nìjak evidovány a porovnávány. Chápu, že pokud hrajeme dva z jedné aresy, nemùžema spolu obchodovat atd. Ale teï by mne zajímalo, jak je to s náhodnými kontakty.
Mùžu se pøihlásit z internetové kavárny, z knihovny, student ze školy a podobnì, ale nikdy nemùžu tušit, kdo se tu stejnì jako já náhodnì už pøihlásil. Pak koupím hráèe a dostanu BAN, protože prodávající tudy pøed pùl rokem projíždìl a pøi èekání na vlak zkontroloval svùj tým ? Pøesto, že jsem ho v životì nevidìl ?
To bych musel mít svùj poèítaè na zámek a nikde jinde se nepøihlašovat. Je mi to trochu divné. Nevíte nìkdo, jak to pøesnì je ?
Podle mì to je teï tak, že obchod mezi takovejma dvìma týmama nejde. Ne že je zakázanej, prostì ho systém nedovolí uskuteènit (asi pøihodit). Možná se ti jím nabízení hráèi ani neobjeví v transfer listu, to ale nevím jistì.
kofi

Re: IP adresy

Post by kofi »

krup72 wrote:
Podle mì to je teï tak, že obchod mezi takovejma dvìma týmama nejde. Ne že je zakázanej, prostì ho systém nedovolí uskuteènit (asi pøihodit). Možná se ti jím nabízení hráèi ani neobjeví v transfer listu, to ale nevím jistì.
napíše ti to, že nemùžeš obchodovat s manažerama ze stejný IP adresy :(
FC Alkoholicks
kobop
Team Manager

Post by kobop »

Ahoj, mám dvaceti letého brankáøe. Myslíte, že se vyplatí o mnohem víc ho prodat, až mu bude tìch 22 nebo v kolika to zaène podávat nejvyšší výkony?
melon

Post by melon »

jednoznacne ne, lebo nemusi sa vydarit a moze byt lama...
Image
Image
melon

Post by melon »

samozrejme ak neni na max... :)
Image
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”