kdyz SMTP ukazuje odhadovany max vykon, bere to na aktualni vek, nebo pocita i s tim, ze ten clovek zestarne? (priklad. hrac 19 let, SMTP odhaduje max vykon 66, znamena to, ze je to v podstate 68-69 az mu bude 20?
diky za odpoved
Øekl bych, že poèítá s tím, že mu ještì neni 20 tudíž 66....66.....jediné s èim v tom nepoèítá jsou zkušenosti, ale pøesnì z toho dùvodu tam na to máš kolonku na odškrtnutí a hnedle i s nima poèítá
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
SKS wrote:jediné s èim v tom nepoèítá jsou zkušenosti, ale pøesnì z toho dùvodu tam na to máš kolonku na odškrtnutí a hnedle i s nima poèítá
Poèítá se stávajícíma zkušenostma. Když zatrhneš chceckbox, poèítá, jak to bude vyadat, až se zkušenosti vyšplhaj na 100%.
Jj.....pøesnì takhle jsem to myslel.....jen sem se špatnì vyjádøil.....to nepoèítá mìlo význam typu nepoèítá s ještì nedosaženými
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
rO0niee wrote:Mam jednu otazku moji hraci mam hodnoceni kolem 70% a jejich wykony we wetsine jsou kolem 40. Cim to muze byt?? Dekuju za odpowed...[/b]
malou moralkou alebo fyzièkou
alebo su na zlom poste
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
rO0niee wrote:Mam jednu otazku moji hraci mam hodnoceni kolem 70% a jejich wykony we wetsine jsou kolem 40. Cim to muze byt?? Dekuju za odpowed...[/b]
Musíš je nechat odpoèinout - fyzièka se doplòuje každý den o 10-15 podle vìku. Když ale hrajou víc zápasù dennì, klesá rychlejc, než se doplòuje. Pak jsou i výkony malé.
Naopak když nìkdo nehraje, má fyzièku dobrou, ale klesá mu morálka. Ta stoupá hraním zápasù.
Tyhle dvì vlastnosti musíš mít støídavým nasazováním hráèù (do pøátelákù a ligy) vyrovnané.
Chtìl bych se zeptat na problematiku IP adres.
Pochopil jsem, že IP adresy, odkud se pøihlašuji, jsou nìjak evidovány a porovnávány. Chápu, že pokud hrajeme dva z jedné aresy, nemùžema spolu obchodovat atd. Ale teï by mne zajímalo, jak je to s náhodnými kontakty.
Mùžu se pøihlásit z internetové kavárny, z knihovny, student ze školy a podobnì, ale nikdy nemùžu tušit, kdo se tu stejnì jako já náhodnì už pøihlásil. Pak koupím hráèe a dostanu BAN, protože prodávající tudy pøed pùl rokem projíždìl a pøi èekání na vlak zkontroloval svùj tým ? Pøesto, že jsem ho v životì nevidìl ?
To bych musel mít svùj poèítaè na zámek a nikde jinde se nepøihlašovat. Je mi to trochu divné. Nevíte nìkdo, jak to pøesnì je ?
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
MošnaM wrote:Chtìl bych se zeptat na problematiku IP adres.
Pochopil jsem, že IP adresy, odkud se pøihlašuji, jsou nìjak evidovány a porovnávány. Chápu, že pokud hrajeme dva z jedné aresy, nemùžema spolu obchodovat atd. Ale teï by mne zajímalo, jak je to s náhodnými kontakty.
Mùžu se pøihlásit z internetové kavárny, z knihovny, student ze školy a podobnì, ale nikdy nemùžu tušit, kdo se tu stejnì jako já náhodnì už pøihlásil. Pak koupím hráèe a dostanu BAN, protože prodávající tudy pøed pùl rokem projíždìl a pøi èekání na vlak zkontroloval svùj tým ? Pøesto, že jsem ho v životì nevidìl ?
To bych musel mít svùj poèítaè na zámek a nikde jinde se nepøihlašovat. Je mi to trochu divné. Nevíte nìkdo, jak to pøesnì je ?
Podle mì to je teï tak, že obchod mezi takovejma dvìma týmama nejde. Ne že je zakázanej, prostì ho systém nedovolí uskuteènit (asi pøihodit). Možná se ti jím nabízení hráèi ani neobjeví v transfer listu, to ale nevím jistì.
krup72 wrote:
Podle mì to je teï tak, že obchod mezi takovejma dvìma týmama nejde. Ne že je zakázanej, prostì ho systém nedovolí uskuteènit (asi pøihodit). Možná se ti jím nabízení hráèi ani neobjeví v transfer listu, to ale nevím jistì.
napíše ti to, že nemùžeš obchodovat s manažerama ze stejný IP adresy