Samozøejmì je na max. Spíš jde o to, jestli ta jeho cena vzroste o tolik, že má cenu èekat. A ještì mì zajímalo, kdy se nejvíc vyplatí prodat starýho hráèemelon wrote:samozrejme ak neni na max...
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
melon wrote:tak to ho bude lepsie predat teraz...
a ti stari : hraci sa predavaju dobre do 28 rokov, potom uz len tazko...ale tiez je to podla vykonu...
nemáš vùbec pravdu ... i mì se podaøilo prodat 30 letý borce za milion ... a to nemìli globální hodnocení nijak vysoký.
je to pouze o tom jak máš štìstí na nabídku atd..
btw kamárád teï prodává 34letý CF ... 70% global za skoro milion...pouze o štìstí to je
Psc United
-
ja maam taktiez iba dvoch brankarov a zatial to stihaju vyborne ziadne problemy neboli estee.....kobop wrote:Takže rozumim tomu správì, že se nevyplatí si ho nechávat v týmu a blokovat si tím nákup dalších hráèù za to, o kolik jeho cena stoupne? A staèí mi dva brankáøi? Riskuje nìkdo hru se dvìma?melon wrote:tak to ho bude lepsie predat teraz...
Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
-
SWckoPipkiN wrote:Hráèe jak píše psc prodáš vždy .. Je to jedinì o poptávce trhu a štìstí..
2 golmany ? Nikdy ! Jeden se zraní, druhý v trestu a pak co ? hm ?

Ivo08 - LSG Nové Zámky

spmt
hodíte mi prosím nìkdo odkaz na tu stranku kde se da stahnout spmt??jak se tam dá vypoèítat i ta skryta na ty stránce ja sem formatoval disk a zapomnìl sem si ho zalohovat díky moc prosím co nejdøíve mooc dìkuji

Re: spmt
Podívej se o 4 topici níž. V topicu SPMT najdeš vše důležité.Fifi.5 wrote:hodíte mi prosím nìkdo odkaz na tu stranku kde se da stahnout spmt??jak se tam dá vypoèítat i ta skryta na ty stránce ja sem formatoval disk a zapomnìl sem si ho zalohovat díky moc prosím co nejdøíve mooc dìkuji![]()
![]()
Re: spmt
ja vim zrovna už se stalo sem akorat sem skoèil abych se pmluvil a že už sem to našel v jinym topicuk.jose wrote:Podívej se o 4 topici níž. V topicu SPMT najdeš vše dùležité.Fifi.5 wrote:hodíte mi prosím nìkdo odkaz na tu stranku kde se da stahnout spmt??jak se tam dá vypoèítat i ta skryta na ty stránce ja sem formatoval disk a zapomnìl sem si ho zalohovat díky moc prosím co nejdøíve mooc dìkuji![]()
![]()
spoète ti do do -2M. Pak tì to nepustí dál.kofi wrote:jaká mùže být nabídka pøi nákupu nìkolika hráèù, aby mi to nepsalo, že nedispouji tolika penìzi? Nebo je to individuální
Lermik - Spartièka
20. sezona D.18
Spartièka cup VII
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
20. sezona D.18
Spartièka cup VII

http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
-
díky, mìl jsem takový pocit, že tu nìkdo psal, že ho to nepustilo døív..chtìl jsme se jen pøesvìdèit, abych nebyl za dva dny pøi nákupu pøekvapenejLermik wrote:spoète ti do do -2M. Pak tì to nepustí dál.kofi wrote:jaká mùže být nabídka pøi nákupu nìkolika hráèù, aby mi to nepsalo, že nedispouji tolika penìzi? Nebo je to individuální

FC Alkoholicks