Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Když mám jedno fakt špatný sw má cenu si ho nechat? Na postu cb by pøi nejhorším mohlo podat RB stejnej výkon jako to SW. pìt v zadu nehraju snad jenom kdyby byl na tom zle útok, ale kvùli tomu si ho asi nechávat nebudu. Já jen jestli je nìkdo, kdo v týmu SW nemá. A pak stále nevim, kolik je tìch, co hrajou jenom se dvìma GK
Last edited by kobop on Tue Mar 06, 2007 3:21 pm, edited 1 time in total.
statistiky
Protoze se me nechce procitat 140 stranek a hledat tady odpoved tak se radsi zeptam.
Mam obrance kterej ma celkove 42% ale ma v hlavickach jenom 25% a v braneni 40% coz jsou nejdulezitejsi staty pro obranca. A druhej obrance ma celkove 39% a ma v hlavickach 40% a v braneni 42%. Tak nevim kterej je lepsi jestli se mam ridit podle statu ktery sou pro obranca dulezity nebo podle celkovejch %??
Mam obrance kterej ma celkove 42% ale ma v hlavickach jenom 25% a v braneni 40% coz jsou nejdulezitejsi staty pro obranca. A druhej obrance ma celkove 39% a ma v hlavickach 40% a v braneni 42%. Tak nevim kterej je lepsi jestli se mam ridit podle statu ktery sou pro obranca dulezity nebo podle celkovejch %??
Re: statistiky
a hraje ten kterýmu je ideálnì 20-28 (30 let) anebo ten co má vyšší výkony, což spolu souvisíLefl wrote:Protoze se me nechce procitat 140 stranek a hledat tady odpoved tak se radsi zeptam.
Lermik - Spartièka
20. sezona D.18
Spartièka cup VII
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
20. sezona D.18
Spartièka cup VII

http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
-
- Member of the Soccer Project Association
tak jestli budeš hrát na 3 obránce tak urèitì nasaï to CBLefl wrote:Protoze se me nechce procitat 140 stranek a hledat tady odpoved tak se radsi zeptam.

-
podle vykonu kerej poda v zapase, kdyztak si stahni SPMT jestli jeste nemas (topic SPMT)Lefl wrote:Protoze se me nechce procitat 140 stranek a hledat tady odpoved tak se radsi zeptam.
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
koukal sem na jeho tým a von tam mìl to CB a pak tam mìl SW tak se rozmejšlel kterýho tam dátfrankie_doparoma wrote:podle vykonu kerej poda v zapase, kdyztak si stahni SPMT jestli jeste nemas (topic SPMT)

-
-
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=49986Hmyzak wrote:CHtìl bych se zeptat, kde je možno pøihlásit se do dalšího roèníku CZ ligy?
EDIT: tak frankie mì pøedbìh

-
- Team Manager
já hraju jenom se dvìma brankáøema ale jenom proto že nemám peníze na tøetíhokobop wrote:Když mám jedno fakt špatný sw má cenu si ho nechat? Na postu cb by pøi nejhorším mohlo podat RB stejnej výkon jako to SW. pìt v zadu nehraju snad jenom kdyby byl na tom zle útok, ale kvùli tomu si ho asi nechávat nebudu. Já jen jestli je nìkdo, kdo v týmu SW nemá. A pak stále nevim, kolik je tìch, co hrajou jenom se dvìma GK

Get roof on the mothefucker roof on the mothesucker get roof on the sucker
-
Tak ked je to SW fakt spatne tak ho predaj ak sa ti to podari...a ja hraaam taktiez len s 2 golmanmi a problemy som este nemal take ze koho dat do branky....ale chystam nejake financie na tretiehokobop wrote:Když mám jedno fakt špatný sw má cenu si ho nechat? Na postu cb by pøi nejhorším mohlo podat RB stejnej výkon jako to SW. pìt v zadu nehraju snad jenom kdyby byl na tom zle útok, ale kvùli tomu si ho asi nechávat nebudu. Já jen jestli je nìkdo, kdo v týmu SW nemá. A pak stále nevim, kolik je tìch, co hrajou jenom se dvìma GK

Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"