Já v týmu žádné SW nemám už dlouho, i když teï uvažuju si jedno poøídit.kobop wrote:Když mám jedno fakt špatný sw má cenu si ho nechat? Na postu cb by pøi nejhorším mohlo podat RB stejnej výkon jako to SW. pìt v zadu nehraju snad jenom kdyby byl na tom zle útok, ale kvùli tomu si ho asi nechávat nebudu. Já jen jestli je nìkdo, kdo v týmu SW nemá. A pak stále nevim, kolik je tìch, co hrajou jenom se dvìma GK
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
Díky za pøipomínku, budu Ti vdìèen, když mi napíšeš, klidnì do SP pošty, úryvek z pravidel, kde se o tom hovoøí. Mrknu na to a pøípadnì opravím. Kdysi dávno se totiž mohlo stát, že jsem nepøeložil aktualizaci (zmìnu) pravidel, jelikož jsem stále nebyl plnì zasvìcen do toho, jak pøekládání funguje. Ale to je na dlouhé povídáníSKS wrote:Takže, po dnešku mùžu øíct, že hráèi kterej neni na høišti, pøi ligovym zápase, ani na lavièce, se bonus za vítìzství nevyplácíSKS wrote:Podle mého ne, pokud tedy neni ani na lavièce(teda aspoò nìkteré mé úèty to øíkají, ale do téhle debaty se tu semnou už pak nikdo nepustil, takže nevim na sto%, ale budu to na stopro vìdìt zítrakobop wrote:platí se hráèi bonus za výtìzství když nenastoupí?Aè je to psáno v pravidlech jinak, tak realita je úplnì jiná, takže by to chtìlo trošku zasáhnout do pravidel a pøepsat to
![]()

Bohemians forever !!!
Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/
Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
Statistiky Českomoravských SoccerProject soutěží na http://cmspl.webnode.cz/
Hrajete Memoriál Tomáše Pospíchala ???
-
Technická ohlednì pøestupù....
9. Pøestupový trh
Na pøestupovém trhu mùžete kupovat a prodávat hráèe. S jedním týmem mùžete provézt nákup/prodej mezi sebou jednou každé 2 sezóny. Èlenové SPFA mohou mezi sebou 3 pøestupy za 2 sezóny.
Toliko pravidla...a teï ten dotaz:
Já má SPFA, druhý manager ne. Teï si koupil ode mì jednoho hráèe, a kdybychom se dohodli ještì na jedné výmìnì jednoho já jemu, jednoho on mì...šlo by to..?? Podle mì asi ne, ale radši si to nechám posvìtit od hlav pomazaných...
Díky
9. Pøestupový trh
Na pøestupovém trhu mùžete kupovat a prodávat hráèe. S jedním týmem mùžete provézt nákup/prodej mezi sebou jednou každé 2 sezóny. Èlenové SPFA mohou mezi sebou 3 pøestupy za 2 sezóny.
Toliko pravidla...a teï ten dotaz:
Já má SPFA, druhý manager ne. Teï si koupil ode mì jednoho hráèe, a kdybychom se dohodli ještì na jedné výmìnì jednoho já jemu, jednoho on mì...šlo by to..?? Podle mì asi ne, ale radši si to nechám posvìtit od hlav pomazaných...

Andrew - Sokol Čejč
-
zajtra hrám najdoležitejší zápas na SP
aku mam dat strategiu aby som mal naj výkon
------------------------
je o dost silnejši ale minuli zapas som remizoval 1-1 výkon som mal lepší o 1 s taktikov BETON a štýl 100 a agr. na 40
ako mám dat???
------------------------
je o dost silnejši ale minuli zapas som remizoval 1-1 výkon som mal lepší o 1 s taktikov BETON a štýl 100 a agr. na 40
ako mám dat???
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!

. 3 dlhé roky bez SP

Taktika beton a styl 100 mi k sobì òák nesedìjPaul-X wrote:zajtra hrám najdoležitejší zápas na SP
------------------------
ako mám dat???
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
-
ani mne ale poèul som tu na fore že je to dobre na silných a nieèo na tom je ked som remizovalWoko wrote:Taktika beton a styl 100 mi k sobì òák nesedìj
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 dlhé roky bez SP

. 3 dlhé roky bez SP

-
Tak nevim jestli Ti to pomuze, ale ja hraji o postup do C, mám v týmu dva golmany + jedno SW, ale na 5vzadu jsem snad rok nehral, mam ho jen tak z nostalgie, ze je to muj puvodni hrac a i na jinem postu (LB, CB, RB) poda vykon skoro 60,takze ho vyuzivam v pratelakach.kobop wrote:Když mám jedno fakt špatný sw má cenu si ho nechat? Na postu cb by pøi nejhorším mohlo podat RB stejnej výkon jako to SW. pìt v zadu nehraju snad jenom kdyby byl na tom zle útok, ale kvùli tomu si ho asi nechávat nebudu. Já jen jestli je nìkdo, kdo v týmu SW nemá. A pak stále nevim, kolik je tìch, co hrajou jenom se dvìma GK
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
jj reklamy ber dostaneš za nì peníze nekupuješ je ale oni ti dávají prachy ber reklamy tak do 2-3 dnù a ty reklamy sanmax mùžeš tak do 10 dnù podle mìoondrass wrote:Hraju soccerproject od vèerejška....
Je dobré koupit hned ze zaèátku nìjaké reklamy???
A co zamìstnanci najmout ze zaèátku jen trenéra nebo i nìkoho jiného?
A ještì jedna... Zjistil sem že mùžu nastavovat smìr penalty ale mùžu nastavovat i støelce penalt?
Díky za pomoc
zamìstnance si najmi všechny a když nebudou mít 100% pošli je hned na kurz
jj smìr penalt mùžeš nastavovat ale støelce už ne

kdyby ještì nìco tak se zeptej
-
happyna17 citas to vlastne co niekto napise????sa pytal na zamestnancov a nie managera..LOLhappyna17 wrote:jj je ale jestli by si chtìl hrát èeskou ligu tak musíš mít èeskou ale jinak je to jednooondrass wrote:Je jedno jaká je národnost zamìstnance?

Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"