Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Ivo08-LSG wrote:happyna17 citas to vlastne co niekto napise????sa pytal na zamestnancov a nie managera..LOLhappyna17 wrote:jj je ale jestli by si chtìl hrát èeskou ligu tak musíš mít èeskou ale jinak je to jednooondrass wrote:Je jedno jaká je národnost zamìstnance?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak jak to teda je? Je jedno jestli ma muj zamestnanec jinou narodnost nez ceskou?
-
Jo je jedno akej je narodnosti ale Poznamenam dolezitu vechappyna17 wrote:jj soráè zamìstnance jakýkolivoondrass wrote:
Tak jak to teda je? Je jedno jestli ma muj zamestnanec jinou narodnost nez ceskou?ale jestli si èech tak nejlépe èeský
i když já je nemam ale to jenom kvùli tomu že kdybych je mìnil trošku by se mi s.al kolobìh v týmu

Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
-
A když má na kontì 2 žlutý a ta èervená karta je za další dvì žlutý?Woko wrote:Já si myslim že zápas za tu èervenou a žlutý zùstávaj furt dvìTom9k wrote:Když má ligovej hráè na kontì dvì žlutý karty a v dalším zápase dostane èervenou, na kolik utkání má distanc?
Tom9k - Tom9k Mad Team - In Recycle Bin...
Myslim to tak, že hráè dostane stopku za ten zápas a ty žlutý se mu nesmažou, takže když v dalšim zápase dostane žlutou, dostane stopku zas.Tom9k wrote:A když má na kontì 2 žlutý a ta èervená karta je za další dvì žlutý?Woko wrote:Já si myslim že zápas za tu èervenou a žlutý zùstávaj furt dvìTom9k wrote:Když má ligovej hráè na kontì dvì žlutý karty a v dalším zápase dostane èervenou, na kolik utkání má distanc?
A mì kdyžtak nìkdo opraví, jestli kecám
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
-
Re: Spam
nemozes sa branit nijako, musis to prezitFantazik wrote:jak se mohu pránit proti týpkovi, kterej mi už dneska podruhé poslal adresu hráèe na TL .. to je spam ne ..? Docela mne to toèí .. jednou bych to ještì vzal, ale to to ..
-
- Team Manager
Ježiš ty nadìlášFantazik wrote:jak se mohu pránit proti týpkovi, kterej mi už dneska podruhé poslal adresu hráèe na TL .. to je spam ne ..? Docela mne to toèí .. jednou bych to ještì vzal, ale to to ..

Get roof on the mothefucker roof on the mothesucker get roof on the sucker
-
Mì už jeden borec poslal spam za poslední 2 dny 3krát...Fantazik wrote:jak se mohu pránit proti týpkovi, kterej mi už dneska podruhé poslal adresu hráèe na TL .. to je spam ne ..? Docela mne to toèí .. jednou bych to ještì vzal, ale to to ..

-
napiš mu, že nemáš zájem o jeho hráèe...vìtšinou to staèíFantazik wrote:jak se mohu pránit proti týpkovi, kterej mi už dneska podruhé poslal adresu hráèe na TL .. to je spam ne ..? Docela mne to toèí .. jednou bych to ještì vzal, ale to to ..
FC Alkoholicks
-
To by ses divil...kofi wrote:napiš mu, že nemáš zájem o jeho hráèe...vìtšinou to staèíFantazik wrote:jak se mohu pránit proti týpkovi, kterej mi už dneska podruhé poslal adresu hráèe na TL .. to je spam ne ..? Docela mne to toèí .. jednou bych to ještì vzal, ale to to ..