jo hele taky bych potreboval dat v profilu obrazek ale nevim jakcvoky_L$G wrote:som uplny zaciatocnik ale skusit to mozem.....napis mi na icqVohulto2007 wrote:Chci se zeptat jestli tu neni nekdo kdo by mi udelal logo mam obrazek ale potreboval bych dat do nej napis a dat ho na net pls ozvete se nekdo![]()
Logo tymu
Moderator: Czech Moderators
-
- Groundsman
Re: Hledam nekoho kdo mi udela logo
-
- Team Board Member
posli to na swotter@gmail.comVohulto2007 wrote:Chci se zeptat jestli tu neni nekdo kdo by mi udelal logo mam obrazek ale potreboval bych dat do nej napis a dat ho na net pls ozvete se nekdo![]()
jelikoz asi fandis tomu spravnemu klubu

Last edited by swottercamp on Sat Mar 10, 2007 7:01 pm, edited 1 time in total.

-
- Team Board Member
-
- Team President
-
- Groundsman
jo dik hele poslu ti logo arsenalu a chtel bych se zeptat jestli bys misto Arsenal tam dokazal dat Senožaty nebopls vytvorit nejakej jinej jakejkoliv s napisem Senožaty PLSswottercamp wrote:posli to na swotter@gmail.comVohulto2007 wrote:Chci se zeptat jestli tu neni nekdo kdo by mi udelal logo mam obrazek ale potreboval bych dat do nej napis a dat ho na net pls ozvete se nekdo![]()
jelikoz asi fandis tomu spravnemu klubu, rad ti pomuzu
-
- Team Board Member
Vohulto2007 wrote:jo dik hele poslu ti logo arsenalu a chtel bych se zeptat jestli bys misto Arsenal tam dokazal dat Senožaty nebopls vytvorit nejakej jinej jakejkoliv s napisem Senožaty PLSswottercamp wrote:posli to na swotter@gmail.comVohulto2007 wrote:Chci se zeptat jestli tu neni nekdo kdo by mi udelal logo mam obrazek ale potreboval bych dat do nej napis a dat ho na net pls ozvete se nekdo![]()
jelikoz asi fandis tomu spravnemu klubu, rad ti pomuzu

-
- Team President