Logo tymu

Moderator: Czech Moderators

ko.ko.pi.pi
Team President

Post by ko.ko.pi.pi »

Lucius wrote:
ko.ko.pi.pi wrote:
Lucius wrote:Nechcete se mi prosim jeste nekd pokusit o nejaky logo??Diky moc...
pridej pozadavky a uvidime
Ja pozadavky ani moc nemam...v podstate ani nevim co bych mel rct k svymu tymu...mozna jen to,ze AGARICUS znamena v latine ŽAMPION...jinak nechavam na tvurcich :lol: :lol: !!
...no...to bude tezsky ale o neco se pokusim :wink:
Image
Lucius
Member of the Soccer Project Association

Post by Lucius »

ko.ko.pi.pi wrote:
Lucius wrote:
ko.ko.pi.pi wrote: pridej pozadavky a uvidime
Ja pozadavky ani moc nemam...v podstate ani nevim co bych mel rct k svymu tymu...mozna jen to,ze AGARICUS znamena v latine ŽAMPION...jinak nechavam na tvurcich :lol: :lol: !!
...no...to bude tezsky ale o neco se pokusim :wink:
Diky moc...prave, kdyz je to tezky, tak o to je to vetsi vyzva pro Vas grafiky...

P.S.V podstate tam ta houba ani byt nemusi...stejnak skoro nikdo nevi co to znamena...proste nejaky stylovy pekny logo,ale rpozhodne houbicka je plus...
5zizou5

Post by 5zizou5 »

hehe, tak jsem si rekl, ze bych si taky mohl zkusit udelat logo, ale jen to maly, takze mozna cca 70x70 pxl, ale mam jen malovani, takze to bude bida:))
jsem si rikal, dal bych si tam naky maly pivo, tak dam do googlu hledat obrazky - pivo a vyhodilo mi to zajimavou stranku:
http://www.autoparkbrno.cz/?id=/n/novinky
ten nissan pivo vypada slusne a ten interier toho terranautu taky:))

svoje maly logo sem hodim za chvilku a pak dam moznost lepsim:)

btw. toto jak je psano na SP:
(**) : (Externí) zadejte link na jpeg nebo gif reprezentující logo Vašeho týmu (max 150x75).
to je tam jenom tak? ja mam teda jen o trosku vetsi to svoje vetsi logo a nijak nic neroztahuje, ikdyz zase u nekterych manazeru to nacitani velkych obrazku...(dìs)

edit: tak muj maly vytvor je hotov:
Image,
pouzil jsem jen malovani, takze myslim, ze na to malovani to celkem jde, ikdyz ted jak jsem ho zkousel na SP, tak bych chtel udelat rovnou velikost jen 50x50, aby to vypadalo slusneji i u zapasù:)

tak kdyby nekdo mel chvilku na hrani, tak by mi mohl udelat maly logo 50x50 pixelu v barvach: tmave zelena v barve lahve Prazroje(lahvace) na pozadi, pak takova zlutooranzova treba do zlatova na napisy dole v barve piva, bila na napisy nahore v barve peny piva, jestli naky okraje, tak asi v cerny barve, naky to pivko by tam taky byt mohlo, napisy: TJ Prazdroj Plzeò nebo Pilsner Urquell, rok 2006 byt muze ale nemusi, kdyz to logo ma byt maly(50x50pxl), tak radsi neco ubrat (treba i to pivko), nez aby to ztratilo moznost neco z neho precist:)
Last edited by 5zizou5 on Sun Mar 11, 2007 2:11 am, edited 9 times in total.
You will never drink alone!
LŽÍCE TU NENÍ Image
ko.ko.pi.pi
Team President

Post by ko.ko.pi.pi »

lucius:Image
udelal sem i plus :lol: tak co? :P
Image
Angee

Post by Angee »

Tom9k wrote:Pls tohle megalogo použivej na SP, ne tady na fóru, nebo si ho aspon zmenši na 150x180 :wink:
Ani na SP se nemají používat MEGA-LOGA. Ty si mùžete použít na svých stránkách, ale na SP je
(**) : (Externí) zadejte link na jpeg nebo gif reprezentující logo Vašeho týmu (max 150x75).
viz. pøíspìvek od 5zizou5

Nebylo by od vìci to dodržovat - nelíbí se mi když se podivám na nìjaký tým a ten tam má logo pøes celou stránku :?
PS: je teda pravda že já to taky nedodržel (mám 150x150), ale aspoò to tak neroztahuje stránku :wink:
Image
Lucius

Post by Lucius »

ko.ko.pi.pi wrote:lucius:Image
udelal sem i plus :lol: tak co? :P

Jo...je to fajn...jen jestli Te muzu poprosit jeste...dej mi tam to FC Agaricus....
ko.ko.pi.pi
Team President

Post by ko.ko.pi.pi »

tu to mas:
Image
Image
Lucius

Post by Lucius »

ko.ko.pi.pi wrote:tu to mas:
Image
Diky moc :lol: !
Vohulto2007
Groundsman

Re: Hledam nekoho kdo mi udela logo

Post by Vohulto2007 »

swottercamp wrote:
Vohulto2007 wrote:
swottercamp wrote: posli to na swotter@gmail.com
jelikoz asi fandis tomu spravnemu klubu :-), rad ti pomuzu
jo dik hele poslu ti logo arsenalu a chtel bych se zeptat jestli bys misto Arsenal tam dokazal dat Senožaty nebopls vytvorit nejakej jinej jakejkoliv s napisem Senožaty PLS
Image
prosim te to supr akorat bych to potreboval udelat asi tak ve velikosti100x100pixelu pls
swottercamp
Team Board Member

Post by swottercamp »

Image
Image
Vohulto2007
Groundsman

Post by Vohulto2007 »

swottercamp wrote:Image
dik je to supr
buri.10
Coach

Post by buri.10 »

Ahoj, mohl bych poprosit nekoho jestli by mi udelal logo? Tady je obrazek znaku Eintrachtu Frankfurt: http://www.eintracht.de/media/downloads ... 0x1024.jpg !
Chtel bych vyriznout jen to cerveny logo...to kolecko:-)...tu orlici a misto toho aby to bylo cerveny chci cernou barvu a vymazat to E veprostred!A nahoru napsat FK Dohnalova Lhota a dolu rok zalozeni 2006...diky moc!
svoo

Post by svoo »

Tady neco odeme :)
Image
Svoo s.r.o
Image
buri.10
Coach

Post by buri.10 »

2svoo: Jeste jestli muzu poprosit o to aby jmeno meho tymu a rok zalozeni byli bily:-)!A diky...jsem ani necekal,ze to nekdo udela tak rychle a tak pekne :lol: ...
ko.ko.pi.pi
Team President

Post by ko.ko.pi.pi »

hezky svoo :!:
Image
Post Reply

Return to “Pokec o všem možném (cz/sk)”