Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Výbornì !!!PipkiN wrote:Efekt je stejný s tím, že morálka má vliv na % global ratingu hráèe ..
Koneènì to nìkdo vystihl. Pokles morálky i fyzièky má stejný vliv na výkon (cca -1bod výkonu za -3body fyz. nebo mor.), ale morálka se poèítá do celkového hodnocení hráèe. Tudíž je lepší snížit fyzièku a mít morálku na 100%.
Jenom pozor na nevytrénované hráèe. Zatím co pokles morálky u nehrajících hráèù je pravdìpodobnì konstantní, pokles fyzièky za zápas závisí na energii hráèe - nìco podobného øeším - hráè má energii 20 a za hraný zápas mu klesá fyz. o 8, ale za nehraný morálka jen o jeden (mimo ligové dny), tedy je lepší, když nehraje, ztráta je menší.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
Úbytek morálky/zápas je -4 za ligu/pohár SP v pøípadì tìch, co nehrají, a -1 co se týèe Pø/PøP ..
Úbytek fyzièky záleží na energii daného jedince, u vytrénovaných hráèù s energií od 50 do 100 se pohybuje úbytek vesmìs kolem 3-5%, pøièemž pokles je tím vìtší, èím je fyzièky ménì (3-5% poprvé, podruhé už to bude 4-6%, následnì 5-8% a tak dále ..). V pøípadì ligy/poháru hrající hráèi ztrácejí od 17 až do 30ti bodù fyzièky (opìt záleží na poèáteèním stavu), pøièemž následnì podle vìku se jim fyzièka obnoví (15,10,5)
Úbytek fyzièky záleží na energii daného jedince, u vytrénovaných hráèù s energií od 50 do 100 se pohybuje úbytek vesmìs kolem 3-5%, pøièemž pokles je tím vìtší, èím je fyzièky ménì (3-5% poprvé, podruhé už to bude 4-6%, následnì 5-8% a tak dále ..). V pøípadì ligy/poháru hrající hráèi ztrácejí od 17 až do 30ti bodù fyzièky (opìt záleží na poèáteèním stavu), pøièemž následnì podle vìku se jim fyzièka obnoví (15,10,5)

zdravicko...potreboval bych JISTOU odpoved...dnes mi podruhy (ne)prisel junior...zacinam mit vztek:)...tu ceskou,vecne ozralou,linou lemru seftrenerskou asi vykopnu...ale proc nad tim uvazuju...kdyz nema tym seftrenera,tak se mu netrenuje junior.... JE TO TAK? chci pockat 7 dni nez dostavim profesionalni centrum abych nemusel cekat dalsich 30 dni navic...VYJDE TO?diky.
-
Ked nemas Seftrenera tak ti Junior nedojde...a je to o nahode ci dojde alebo nie takze presnu odpoved neviem aku chcesWidlak wrote:zdravicko...potreboval bych JISTOU odpoved...dnes mi podruhy (ne)prisel junior...zacinam mit vztek:)...tu ceskou,vecne ozralou,linou lemru seftrenerskou asi vykopnu...ale proc nad tim uvazuju...kdyz nema tym seftrenera,tak se mu netrenuje junior.... JE TO TAK? chci pockat 7 dni nez dostavim profesionalni centrum abych nemusel cekat dalsich 30 dni navic...VYJDE TO?diky.
Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
-
Skoro abych se omluvil, že jsem se pokusil odpovìdìt. Imho tahle otázka se od té pùvodní dost liší. Taky by neškodilo nasázet tam interpunkci, aby tomu pøípadný ètenáø rozumìl. Na takhle položenou otázku odpovìï nevím, vždycky jsem šéftrenéra mìl.Widlak wrote:Cte tu nekdo poradne otazku?... KDYZ NEBUDU, OPAKUJU, NEBUDU MIT ZADNYHO SEFTRENERA....BUDE SE POCITAT INTERVAL...uz nevim jak to napsat jinak,aby tu otazku nekdo poradne precetlZa 7 dni bude novy centrum a pak si najmu novyho...ale ta otazka je snad jasna...
Ale kdybych se nebál, že mì sprdneš, tak ti odpovím, abys ho (pokud ho chceš mìnit) vymìnil už teï. Jediný, o co pøijdeš, je jeho týdenní plat v øádu stovek euro.
A jak už nìkdo psal, je úplnì jedno, jakýho trenéra mládeže máš. Jen ho musíš mít a mít ho na 100%. Výmìnou si nijak nepolepšíš.
to ze je jedno jakej seftrener je vim...puvodni otazka mi pripadla stejne jasna jako tato,ale na tom nesejde.Mozna jeste konkretnejsi,ted menit nic nebudu,jen ho vyhodim,ale az dostavim to centrum,tak si najmu seftrenera,...tohle je ta myslenka. CO se tyce interpunkce,ok zapomnel sem otaznik...ale pokud myslis diakritiku,tak jako programujici clovek je pro me ceska klavesnice zlo...ale kazdopadne diky za snahu,necekal bych ze tohle nekdo zkousel.krup72 wrote:
Skoro abych se omluvil, že jsem se pokusil odpovìdìt. Imho tahle otázka se od té pùvodní dost liší. Taky by neškodilo nasázet tam interpunkci, aby tomu pøípadný ètenáø rozumìl. Na takhle položenou otázku odpovìï nevím, vždycky jsem šéftrenéra mìl.
Ale kdybych se nebál, že mì sprdneš, tak ti odpovím, abys ho (pokud ho chceš mìnit) vymìnil už teï. Jediný, o co pøijdeš, je jeho týdenní plat v øádu stovek euro.
A jak už nìkdo psal, je úplnì jedno, jakýho trenéra mládeže máš. Jen ho musíš mít a mít ho na 100%. Výmìnou si nijak nepolepšíš.
to rozhodne neni...ale asi si nepochopil o co mi de (doporucuju znova precist)...tech 30 dni cekani na juniora navic rozhodne uz nejakou cenu mapindik00 wrote:Koupil bych trenéra hned, a ho mùžeš zatím školit a až budeš mít dostavìný centrum, tak bude už na 100%. Zas tak drahej není!Widlak wrote:[ted menit nic nebudu,jen ho vyhodim,ale az dostavim to centrum,tak si najmu seftrenera
V tu dobu co ti nepøišel junior, zaèalo nové období èekání na juniora(jak øíkáš interval), které dobìhne dokonce podle stávajícího centra ve kterém zaèalo to období....takže neni pravdou že pøi dostavìní nového, zaène nové kratší, to zaène až po hlášce pøišel/nepøišel junior.....takže chceš-li nového šéftrenéra, udìlej to hned a neèekej na centrumWidlak wrote: to rozhodne neni...ale asi si nepochopil o co mi de (doporucuju znova precist)...tech 30 dni cekani na juniora navic rozhodne uz nejakou cenu ma

Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182