SPMT

Moderator: Czech Moderators

Post Reply
Ivo08-LSG
Member of the Soccer Project Association

Post by Ivo08-LSG »

Rossoneri wrote:NET.Framework mám nainstalovanej.
Ale ten prográmek SPMT mì nejde stáhnout.
Nemohl by mì nìkdo øíct,kde jinde bych ho mohl stáhnout?
tak potom neviem skus stiahnut s toho odkazu co posielal happyna17 mne a mozno odtial ti to pojde mne to odtial islo bez problemov
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
mart-in
Assistant Manager

SPMT - jazky

Post by mart-in »

Ahoj chtel bych se zeptat, ja mam SPMT v pohode vsechno funguje, ale stahnul si to kamarad a ma nema to v cestine? Co ma udelat pro to aby to v cestine mel? Diky za odpoved.
Lermik

Re: SPMT - jazky

Post by Lermik »

mart-in wrote:Ahoj chtel bych se zeptat, ja mam SPMT v pohode vsechno funguje, ale stahnul si to kamarad a ma nema to v cestine? Co ma udelat pro to aby to v cestine mel? Diky za odpoved.
Na tý pøihlašovací stránce a si pøehodí jazyky pokud nebude mít èeštinu na výbìr, tak a si ho stáhne znova.
Lermik - Spartièka
20. sezona D.18
Spartièka cup VII :arrow:
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
niel
Team Manager

Post by niel »

mùžete mi øíct co v spmt v hráèích>odhad znamená MINIMUM A MAXIMUM PRESTATIE :?: :?: :?:
FC Jalgpallikoondis
Lermik

Post by Lermik »

niel wrote:mùžete mi øíct co v spmt v hráèích>odhad znamená MINIMUM A MAXIMUM PRESTATIE :?: :?: :?:
minimální a maximální odhadovaný výkon.
Lermik - Spartièka
20. sezona D.18
Spartièka cup VII :arrow:
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
maik10
Fan

èau

Post by maik10 »

potøeboval bych pls poradit , stáhnul sem si NET. Framework a i SPMT a mám ho i na ploše a když na to kliknu tak mì to píše to žádná data k dispozici
prosím kdo mì poradí
maik10
Fan

Post by maik10 »

vsda
Tom49
Team President

Re: èau

Post by Tom49 »

maik10 wrote:potøeboval bych pls poradit , stáhnul sem si NET. Framework a i SPMT a mám ho i na ploše a když na to kliknu tak mì to píše to žádná data k dispozici
prosím kdo mì poradí
musíš chvilku poèkat (tak 3 dny), než se ti tam nìco dá, protože SPMT si ty informace musí vzít ze SP o simulacích a tak to chvilku trvá :wink:
Image
Angee

Post by Angee »

Tom49 wrote:
maik10 wrote:potøeboval bych pls poradit , stáhnul sem si NET. Framework a i SPMT a mám ho i na ploše a když na to kliknu tak mì to píše to žádná data k dispozici
prosím kdo mì poradí
musíš chvilku poèkat (tak 3 dny), než se ti tam nìco dá, protože SPMT si ty informace musí vzít ze SP o simulacích a tak to chvilku trvá :wink:
No to se mi teï ukazuje taky...ale to proto,že jsem ho odinstaloval, smazal veškerý data, vymazal vyrovnávací pamì aj cookies...dùvod byl ten že mi z nièeho nic zaèal SPMT vyhazovat hlášku: This user has already downloaded the XML-file during this global slot. ...a tak mi to vubec nenaèítalo poslední simulace, a když sem dal "Znovunaèíst data" tak mi to zas vyhodilo toto...tak sem si øekl že to odinstaluju a nainstaluju znova...jediný co se zmìnilo, tak k té hlášce pøibilo: Žádná data k dispozici... (viz. obrázek) :roll: tak teda nevim co s tem :?
Image
Image
georgesa
Team Board Member

Post by georgesa »

Nejak mi nejde stahnout tu nowou (v 3.0.0) verzi SPMT v tom RapidShare-u....poradte pls....
SK Bastardos & SKS !!!!!!!
Image
kobop
Team Manager

Post by kobop »

georgesa wrote:Nejak mi nejde stahnout tu nowou (v 3.0.0) verzi SPMT v tom RapidShare-u....poradte pls....
Musíš dát free a pak èekat nìjakou dobu je to tam malým písem mírnì v pravo napsaný. já tøeba èekal 19 minut
georgesa
Team Board Member

Post by georgesa »

kobop wrote:
georgesa wrote:Nejak mi nejde stahnout tu nowou (v 3.0.0) verzi SPMT v tom RapidShare-u....poradte pls....
Musíš dát free a pak èekat nìjakou dobu je to tam malým písem mírnì v pravo napsaný. já tøeba èekal 19 minut
Jo...to jsem daval, ale tak trpelivej teda nejsem...tak ted to zkusim, dekuju....
SK Bastardos & SKS !!!!!!!
Image
Mihi
Coach

Post by Mihi »

a v èem je to nový SPMT jiný??

Jediný co sem tam zjistil že je nový je že se mi to neaktualizuje což je fakt paráda :evil:
Last edited by Mihi on Wed Mar 21, 2007 9:01 pm, edited 1 time in total.
Polární sumci
19. E79 - ??||18. E79 - 8 ||17. F235 - 1 ||16. F235 - 3 ||15. G703 - 1 ||14. H2108 - 1 ||13. H2108 - 3 ||
momo9111

Post by momo9111 »

co je v nom nove?
Last edited by momo9111 on Wed Mar 21, 2007 9:21 pm, edited 1 time in total.
Paul-X

Post by Paul-X »

èo tam je new
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP :)
. 3 dlhé roky bez SP :)
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!! :D

Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”