tak potom neviem skus stiahnut s toho odkazu co posielal happyna17 mne a mozno odtial ti to pojde mne to odtial islo bez problemovRossoneri wrote:NET.Framework mám nainstalovanej.
Ale ten prográmek SPMT mì nejde stáhnout.
Nemohl by mì nìkdo øíct,kde jinde bych ho mohl stáhnout?
SPMT
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
SPMT - jazky
Ahoj chtel bych se zeptat, ja mam SPMT v pohode vsechno funguje, ale stahnul si to kamarad a ma nema to v cestine? Co ma udelat pro to aby to v cestine mel? Diky za odpoved.
Re: SPMT - jazky
Na tý pøihlašovací stránce a si pøehodí jazyky pokud nebude mít èeštinu na výbìr, tak a si ho stáhne znova.mart-in wrote:Ahoj chtel bych se zeptat, ja mam SPMT v pohode vsechno funguje, ale stahnul si to kamarad a ma nema to v cestine? Co ma udelat pro to aby to v cestine mel? Diky za odpoved.
Lermik - Spartièka
20. sezona D.18
Spartièka cup VII
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
20. sezona D.18
Spartièka cup VII

minimální a maximální odhadovaný výkon.niel wrote:mùžete mi øíct co v spmt v hráèích>odhad znamená MINIMUM A MAXIMUM PRESTATIE![]()
![]()
Lermik - Spartièka
20. sezona D.18
Spartièka cup VII
20. sezona D.18
Spartièka cup VII

-
- Team President
Re: èau
musíš chvilku poèkat (tak 3 dny), než se ti tam nìco dá, protože SPMT si ty informace musí vzít ze SP o simulacích a tak to chvilku trvámaik10 wrote:potøeboval bych pls poradit , stáhnul sem si NET. Framework a i SPMT a mám ho i na ploše a když na to kliknu tak mì to píše to žádná data k dispozici
prosím kdo mì poradí

-
- Member of the Soccer Project Association
No to se mi teï ukazuje taky...ale to proto,že jsem ho odinstaloval, smazal veškerý data, vymazal vyrovnávací pamì aj cookies...dùvod byl ten že mi z nièeho nic zaèal SPMT vyhazovat hlášku: This user has already downloaded the XML-file during this global slot. ...a tak mi to vubec nenaèítalo poslední simulace, a když sem dal "Znovunaèíst data" tak mi to zas vyhodilo toto...tak sem si øekl že to odinstaluju a nainstaluju znova...jediný co se zmìnilo, tak k té hlášce pøibilo: Žádná data k dispozici... (viz. obrázek)Tom49 wrote:musíš chvilku poèkat (tak 3 dny), než se ti tam nìco dá, protože SPMT si ty informace musí vzít ze SP o simulacích a tak to chvilku trvámaik10 wrote:potøeboval bych pls poradit , stáhnul sem si NET. Framework a i SPMT a mám ho i na ploše a když na to kliknu tak mì to píše to žádná data k dispozici
prosím kdo mì poradí

-
- Team Board Member
Jo...to jsem daval, ale tak trpelivej teda nejsem...tak ted to zkusim, dekuju....kobop wrote:Musíš dát free a pak èekat nìjakou dobu je to tam malým písem mírnì v pravo napsaný. já tøeba èekal 19 minutgeorgesa wrote:Nejak mi nejde stahnout tu nowou (v 3.0.0) verzi SPMT v tom RapidShare-u....poradte pls....
a v èem je to nový SPMT jiný??
Jediný co sem tam zjistil že je nový je že se mi to neaktualizuje což je fakt paráda
Jediný co sem tam zjistil že je nový je že se mi to neaktualizuje což je fakt paráda

Last edited by Mihi on Wed Mar 21, 2007 9:01 pm, edited 1 time in total.
Polární sumci
19. E79 - ??||18. E79 - 8 ||17. F235 - 1 ||16. F235 - 3 ||15. G703 - 1 ||14. H2108 - 1 ||13. H2108 - 3 ||
19. E79 - ??||18. E79 - 8 ||17. F235 - 1 ||16. F235 - 3 ||15. G703 - 1 ||14. H2108 - 1 ||13. H2108 - 3 ||