intrebare
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
da, e interesant
totusi e o diferenta foarte mare de TS (vreo 70%) si agresivitatea care a lui e 55 si a ta 5 ... si uitandu-ma la cupa mai vad acolo ca e pus "home advantage = yes" deci astia ar fi niste factori.
totusi mi se pare interesant ca o echipa care are toate notele peste 60 sa piarda in fata uneia cu o singura nota peste 60, cu 2 note sub 50 si cu restul pe la mijloc de 50 (54-56). foarte interesant
Si nu numai sa piarda dar chiar suma liniilor sa fie mai mica decat a celuilalt. foarte interesant 

totusi mi se pare interesant ca o echipa care are toate notele peste 60 sa piarda in fata uneia cu o singura nota peste 60, cu 2 note sub 50 si cu restul pe la mijloc de 50 (54-56). foarte interesant

-
PT. cei care vor sa zica ceva de acest meci aici e linkul meciului:
http://www.soccerproject.com/game_repor ... &season=16
E foarte ciudat. Dar daca intrebam de exemplu programatorii ne vor spune ca :
-prima echipa a avut agresivitate mult mai mare
-prima echipa a avut avantaj de teren propriu
-prima echipa a avut random-ul de partea ei;
Astfel de rezultate sunt foarte rare.
Am avut shi eu un meci ciudat(nu a fost important dar m-am mirat de rezultat):

E foarte ciudat. Dar daca intrebam de exemplu programatorii ne vor spune ca :
-prima echipa a avut agresivitate mult mai mare
-prima echipa a avut avantaj de teren propriu
-prima echipa a avut random-ul de partea ei;
Astfel de rezultate sunt foarte rare.
Am avut shi eu un meci ciudat(nu a fost important dar m-am mirat de rezultat):

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
Daca nu pui avantajul de teren propriu cel care are meciul acasa nu va mai avea un mic avantaj fata de adversar.messi19 wrote:bun si daca nu pun avantajul terenului propriu nu tot asa se joaca?
Cel mai bine e nu pui avantaj de teren propriu cand e cupa pur eliminatorie.
Manager: cyp
-
stil,agresivitate si TS....astea au fost elementele decisive in meciul lui messi.cat de suma liniilor....adversarul e cu 1 pt peste messi.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
daca despre de ce a castigat am gasit motive ... dupa mine ramane deschisa intrebarea de ce a avut suma liniilor chiar si cu 1 mai mare, notele jucatorilor fiind net inferioare ... ? asta mi se pare ciudat. ca TS si agresivitate si joc acasa ok, dar alea parca nu intrau la suma liniilor ci dupa, nu? sau oricum, nu in asa procentaj ...
-
ba la suma liniilor intra.de ex suma liniei defensive este 38 unde se aduna agresivitate,TS,avantaj teren propriu.astfel a ajuns la 42.messi neavand agresivitate decat 5% nu a primit nimic la suma liniilor....si daca a primit a fost foarte putin lucru care a fost anulat de TS-ul scazut.la 3 mijlocasi care scot peste 60 nota e imposibil sa scoti nota pe linie mai mica de 30....asta cu TS 100% si agresivitate moderata.messi a scos 25 desi toti mijlocasii au scos peste 60 note,dar l-a tras in jos TS-ul si agresivitatea.bunicutzu wrote:daca despre de ce a castigat am gasit motive ... dupa mine ramane deschisa intrebarea de ce a avut suma liniilor chiar si cu 1 mai mare, notele jucatorilor fiind net inferioare ... ? asta mi se pare ciudat. ca TS si agresivitate si joc acasa ok, dar alea parca nu intrau la suma liniilor ci dupa, nu? sau oricum, nu in asa procentaj ...
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
Eu personal mi-am facut cont in euro (Banca Romaneasca), am luat datele din SoccerProject (banca; cont, .... etc - vezi SPFA - print la foaia respectiva), am mers la ei si le-am cerut sa-mi faca o plata in contul respectiv (cel de pe foaia printata - o banca din Belgia).Mariu$ wrote:bun da acum Help me! nimeni nu ma ajuta sa imi zica cum sa fac sa devin membru SPFA
La Banca Romaneasca am completat cateva date intr-un formular (date personale, motivul ptr care faci transferul, informatia cu codul care ti-l comunica ei - vezi foaia printata, nume echipa ... etc - este usor) dupa care in decurs de 2-3 zile am devenit membru SPFA.
Dezavantajul acestui sistem de plata este acela ca indiferent de suma transferata (1 euro; 20 euro; 1000 euro ....) comisionul bancii este de 30 euro.
Bafta,
-
- Team Board Member