Logo tymu

Moderator: Czech Moderators

kofi
Member of the Soccer Project Association

Post by kofi »

FC Alkoholicks
swottercamp
Team Board Member

Post by swottercamp »

kofi wrote:pokud by nìkdo byl tak hodný a tøeba vylepšil moje stávající logo, tak bych mu byl vdìèný :) ...samozøejmì úplnì novému bych se také nebránil :lol:
Image

Image

Image
Image
kofi

Post by kofi »

:oops: nezlob se, ale není to úplnì ono...ta èervená je hrozná, ale to druhý není špatný :) to tøetí má nevýhodu, že je èernobílý...
možná bys mohl zkusit nové logo...do nìjakého erbu (klidnì støedovìkého) vtisknout pùlitr s pivem...tøeba ten samý co je v tom starém logu nebo jiný alkoholový motiv...do toho nìjakou tu zlatou barvu..možná by byl dobrý font na tìhletìch Angeeho stránkách http://kratas.wz.cz/site.php?page=
a také nìjaká ta èerná do toho :)
FC Alkoholicks
Angee

Post by Angee »

kofi wrote:..možná by byl dobrý font na tìhletìch Angeeho stránkách http://kratas.wz.cz/site.php?page=
a také nìjaká ta èerná do toho :)
Teda teï si mi dost zalichotil :oops: :lol: (a taky potìšil) :) ..asi máš na mysli font co je na ten "nadpis", že? To je font Ruach LET :wink:
Image
swottercamp
Team Board Member

Post by swottercamp »

pro kofiho: .... jsem si dal fakt zaležet :lol:

Image
Image
kofi

Post by kofi »

swottercamp wrote:pro kofiho: .... jsem si dal fakt zaležet :lol:

http://img01.picoodle.com/img/img01/7/3 ... 353985.jpg
:shock: :shock: :shock: ty jsi génius :P :D :twisted: TO JE NÁDHERA
Edit: byl jsem v takovym šoku, že jsem zapomnìl podìkovat :lol: ...takže díky moc....je to naprostej skvost :mrgreen:
FC Alkoholicks
kofi

Post by kofi »

Angee wrote: Teda teï si mi dost zalichotil :oops: :lol: (a taky potìšil) :) ..asi máš na mysli font co je na ten "nadpis", že? To je font Ruach LET :wink:
jj, ten jsem myslel...btw, máš fakt pìkný stránky, jednoduchý, stylový, graficky oku lahodící (já si ten jazyk jednou pøekousnu), prostì špica :) :wink:
FC Alkoholicks
momo9111

Post by momo9111 »

kofi wrote:

Edit: byl jsem v takovym šoku, že jsem zapomnìl podìkovat :lol: ...takže díky moc....je to naprostej skvost :mrgreen:
hmm je fakt perfetkny, swottercamp si frajer :wink:
pindik00

Post by pindik00 »

kofi wrote:
Angee wrote: Teda teï si mi dost zalichotil :oops: :lol: (a taky potìšil) :) ..asi máš na mysli font co je na ten "nadpis", že? To je font Ruach LET :wink:
jj, ten jsem myslel...btw, máš fakt pìkný stránky, jednoduchý, stylový, graficky oku lahodící (já si ten jazyk jednou pøekousnu), prostì špica :) :wink:
po grafický stránce jsou vážnì dost dobrý.... jedom jsem moc nepochopil jejich význam... v podtsatì nic na nich není... ale pravda, když to èlovìka baví, nepotøebuje dùvod :wink:
pindik00 - Los Bastardos FC - H.225
pindik00

Post by pindik00 »

swottercamp: Kdyby jsi byl takový SP manager, jako jsi tvùrce log, musel by sjarel založit speciálnì kvùli tobì novou divizi A++ :wink:

EDIT:
Image
Tohle je prostì geniální :!: :!: :shock:
pindik00 - Los Bastardos FC - H.225
kofi

Post by kofi »

pindik00 wrote: v podtsatì nic na nich není... ale pravda, když to èlovìka baví, nepotøebuje dùvod :wink:
to je taky pravda, ale jako vizitka je to víc než dostaèující
:) ..já bych nìco takovýho dohromady nedal ani kdybych se zbláznil, co se týèe tvorby stránek... je to bída :?
FC Alkoholicks
Angee

Post by Angee »

Hej chlapíí! To mi nedìlejte, pøivádíte mì do rozpakù :oops: :lol: ..dík za krásný slova :D ...no co bych k temu webu dodal: toto je asi milióntá verze mých stránek,..tato verze došla tak najednou - sem si sedl a jenom sem si chtìl nìco zkusit v Corelu a za takový dvì hodinky bylo toto :lol: ..je pravda, že tam nic nemám, ale to já jen tak pro radost - a taky pro moji reklamu :lol: :lol: ...poslední dobou ale uvažuju, že bych si tam ještì pácl nìco k eSPéèku, páè mì to nejak tato hra chytla, tak uvidíme, tøeba èasem tam nìco bude ...nechcu tam ale dávat vìci, co nebude má tvorba èi nìco tak (to by pak nebyla moje prezentace ale prezentace druhých lidí - viz. napø. kdybych tam mìl empétrojky apod. :wink: )

Ještì jednou mockrát dík za pochvalu....asi je pravda, že v jednoduchosti je krása 8) :lol:
Image
swottercamp
Team Board Member

Post by swottercamp »

kofi wrote:

jsem rad ze se ti libi :lol: ... snad ti prinese stesti ve hre
Image
Angee

Post by Angee »

pindik00 wrote:swottercamp: Kdyby jsi byl takový SP manager, jako jsi tvùrce log, musel by sjarel založit speciálnì kvùli tobì novou divizi A++ :wink:

EDIT:
Image
Tohle je prostì geniální :!: :!: :shock:
Jj, plnì souhlasím ve všech bodech :!: Hooodnì dost dobrý a graficky kvalitnì vypracovaný logo :wink: ..a øekl bych že aj semánticky je správný :!: :)

EDIT: jaké progámek ti pomáhá pøi tvorbì takových senzaèních log :?: ..dík za odp. :wink:
Image
swottercamp
Team Board Member

Post by swottercamp »

Angee: dìkuji za pochvalu

použivam Photoshop a pomaham si Wordem
Image
Post Reply

Return to “Pokec o všem možném (cz/sk)”