Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

SKS
Team President

Post by SKS »

MošnaM wrote: Tady jde o druhé kriterium pro výsledek - øady proti sobì. Tj. mùj útok proti jeho obranì a pod. A nastavením taktiky pøesouváš body mezi øadami - pøihrávky posilují zálohu, protiútoky útok. Celkový souèet je samozøejmì stejný.
Kritérium øady proti sobì? :roll:
Jinak co se týèe taktiky, tøeba pro 3-4-3, tak bych øekl, že záleží na tom kde jak máš dobrý hráèe, jestli horší zálohu, ale našlapanou obranu a útok(dlouhé míèe)nebo exkluzivní zálohu(pøihrávky) a nebo výbornou zálohu a útok(protiútoky).....dle mì jasné kritérium, které se mi vyplácí nìjakym tim jednim bodíkem :wink:
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
Fantazik
Team Manager

Post by Fantazik »

MošnaM wrote:
Fantazik wrote:
Jumbo wrote:je to nejutocnejsi taktika na sp tak nevim co resis...
jasny protiutoky
Asi jsem blbej, protože já hraju jedinì pøihrávky :))) Ale mne to pøijde, že v souètu øad to vyjde nastejno a pøijde mi, že výsledky jsou stejnì dle souètu všech øad, jakmile máš mín, prostì nevyhraješ a máš cokoliv .. aspoò z mého pozorování ..

PS: poví mi nìkdo, jak je to s tìma øadama doopravdy?
Tady jde o druhé kriterium pro výsledek - øady proti sobì. Tj. mùj útok proti jeho obranì a pod. A nastavením taktiky pøesouváš body mezi øadami - pøihrávky posilují zálohu, protiútoky útok. Celkový souèet je samozøejmì stejný.
Jo to vím, ale pøijde mi to, že to stejnì neplatí .. prohraju v souètu o 3 body, obranu mám 55 oproti jeho 30 útok a stejnì to projedu .. :)
kredli
Fan

Zmìna jména týmu

Post by kredli »

Mìl dotaz jestli nìkdo neví jak zmìnit jméno týmu? Údajnì by to mìlo jít mezi sezonami a je nutné být èlenem SPFA , ale kde se to dá zmìnit? Nemùžu to najít.
PaTTTTrick
Member of the Soccer Project Association

Re: Zmìna jména týmu

Post by PaTTTTrick »

kredli wrote:Mìl dotaz jestli nìkdo neví jak zmìnit jméno týmu? Údajnì by to mìlo jít mezi sezonami a je nutné být èlenem SPFA , ale kde se to dá zmìnit? Nemùžu to najít.
jde to pouze prvni dva dny nove sezony, sezona zacina pristi sobotu, takze bud pripraven sobota + nedele
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
kredli
Fan

Zmìna jména týmu

Post by kredli »

A kde to prosimtì v tu sobotu nebo nedìli najdu? Myslím kde to je v nabídce?
Tom49
Team President

Post by Tom49 »

Asi už to tu bylo, ale já už nevím, kde a jsem zoufalej.
Mám 4,38M a když dám nabídku na hráèe 1,5M, tak mi to napíše:
Je nám líto, nedisponujeme tolika penìzi!
Image
Angee

Re: Typ trávníku

Post by Angee »

SKS wrote:
MošnaM wrote:O kus výš se øešil vliv typu trávníku. Jaký teda je ? Pøece to není jen tak pro legraci. Neovlivòuje lepší trávník (potažmo osvìtlení stadiónu atd.)tøeba spokojenost a tedy nárust poètu fanouškù ???
Nenene.....ani výkon týmu, ani nárùst fanouškù......U typu je samozøejmì rozdíl v bytelnosti toho trávníku, ale tady je zase druhé kritérium a tim je správce...jak se komu ho bude daøit držet na 100%....když ne je fuck co máš za trávník, že?Jinak trávník nemá vliv na nic...jen je-li špatný má negativní vliv(taky kdo by kopal na bahnu), klesá nálada a za 0%trávníku sou kontumace....víc nic
:lol: jenže když klesá nálada v týmu tak klesá celkové výkon týmu :wink: ..takže to "vzdálenì" má vliv
Image
Angee

Post by Angee »

MošnaM wrote:...Nehraju zápasy kvùli penìzùm, ale kvùli morálce hráèù a náladì v týmu.
Pøesnì tak :D ..já to samý - ale støídám to, jednou doma pak zas venku a ták...doma mì to hodí tak v prùmìru € 8.000 a venku tak maximálnì prodìlám € 1.500 což je docela zanedbatelný za to že se mi zvíší jejich morálka a celková nálada v týmu :wink:
Image
Papik
Team Manager

Post by Papik »

Tom49 wrote:Asi už to tu bylo, ale já už nevím, kde a jsem zoufalej.
A nekupuješ tìch hráèù víc ?? :wink:
Image
Angee

Post by Angee »

Papik wrote:
Tom49 wrote:Asi už to tu bylo, ale já už nevím, kde a jsem zoufalej.
A nekupuješ tìch hráèù víc ?? :wink:
To by nemìlo mít vliv pokud vím...jestliže má tolik financí tak by mu to mìlo jit...mì spíš napadá, jestli mu nenabízíš tøeba odchodný za 3M :lol: :lol: ...jinak fakt netuším - øekl bych, že je to prostì nejaké bug. :wink:
Image
Papik
Team Manager

Post by Papik »

Angee : Ne, ne jestli kupuje hráèù víc a celkovì nabídnutá èástka pøevýší to co má + pùjèka, tak už ho to dál nepustí.
Image
Angee

Post by Angee »

Papik wrote:Angee : Ne, ne jestli kupuje hráèù víc a celkovì nabídnutá èástka pøevýší to co má + pùjèka, tak už ho to dál nepustí.
Aha, tak to sem nevìdìl...dík za ponauèení....ale nejak mi to nesedí - mì se zdá, že já sem nìkdy mìl dejme temu na úètì 100.000 a podaný nabídky za 50.000, 30.000 a 40.000 ...nevim teï jaký byly ty pøesný sumy ale chcu jen poukázat, že se mi zdá že sem mìl celkové souèet nabídek vìtší....možná ale že sem nemìl tehdy ještì vzítou pùjèku - to bude asi tem, že?
Image
Papik
Team Manager

Post by Papik »

Angee wrote:
Papik wrote:Angee : Ne, ne jestli kupuje hráèù víc a celkovì nabídnutá èástka pøevýší to co má + pùjèka, tak už ho to dál nepustí.
Aha, tak to sem nevìdìl...dík za ponauèení....ale nejak mi to nesedí - mì se zdá, že já sem nìkdy mìl dejme temu na úètì 100.000 a podaný nabídky za 50.000, 30.000 a 40.000 ...nevim teï jaký byly ty pøesný sumy ale chcu jen poukázat, že se mi zdá že sem mìl celkové souèet nabídek vìtší....možná ale že sem nemìl tehdy ještì vzítou pùjèku - to bude asi tem, že?
Jj. To bude ono - podle mého Tì pustí takhle : To co máš - napø. 1M + 2,5M pùjèka = nákup max. za 3,5M.
Image
Angee

Post by Angee »

Papik wrote:Jj. To bude ono - podle mého Tì pustí takhle : To co máš - napø. 1M + 2,5M pùjèka = nákup max. za 3,5M.
Aha aha, rozumím...tak su zas o neco chytøéší :D ..dík za objasnìní :wink:
Image
smallmouse
Team Manager

Post by smallmouse »

Když bys šel jen do malého mínusu,tak tì to pustí.
Ale když už to Tomovi píše,že nedisponuje tolika penìzi,tak když by chtìl ještì podat nabídku,musel by nìjakou jinou zrušit.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”