Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Team Manager
-
- Member of the Soccer Project Association
-
Thomas25 wrote:Když je u hráèe na transferu napsano tohle:31 Bøe (22:00) - 6 Dub (04:00) - bude na 100% prodán v ty 4:00 zitra?
ale když nikdo nedá novou nabídku tak hráè bude na 100% prodán v tu dobuPokud byla na hráèe podána nabídka bìhem posledních 24 hodin, tato délka se automaticky zvyšuje o další den

happyna17 wrote:Thomas25 wrote:Když je u hráèe na transferu napsano tohle:31 Bøe (22:00) - 6 Dub (04:00) - bude na 100% prodán v ty 4:00 zitra?ale když nikdo nedá novou nabídku tak hráè bude na 100% prodán v tu dobuPokud byla na hráèe podána nabídka bìhem posledních 24 hodin, tato délka se automaticky zvyšuje o další den
škoda,myslel jsem si,že si nastavim budik a bude muj

hraci
kdyz je hrac treba mu je 21 a je na max vytrenovanej-to uz se nemuze nikdy zlepsit v hodnoceni nebo to nejak se posune a muze se jeste zlepsovat????? DIKY 

-
Re: hraci
ještì se bude zlepšovat budou mu pøibejvat zkušenosti za hraní zápasù a zvýšením zkušeností se zvyšuje i hodnoceníAlex A. wrote:kdyz je hrac treba mu je 21 a je na max vytrenovanej-to uz se nemuze nikdy zlepsit v hodnoceni nebo to nejak se posune a muze se jeste zlepsovat????? DIKY

logo
v jakem formatu by melo byt logo (bmp,jpg atd.) a do hry se má načítat z počítače - nějakou cestou , nebo by se mělo dát na nějakou internetovou stránku a aby se načítalo odsud - nějakou cestou . díky 

-
Re: logo
formát je se mi zdá jedno a logo by mìlo bejt na internetu tady na tu stránku si ho mùžeš nahrát http://www.picoodle.com/?src=adsense&gc ... ZwodUDavhwAlex A. wrote:v jakem formatu by melo byt logo (bmp,jpg atd.) a do hry se má naèítat z poèítaèe - nìjakou cestou , nebo by se mìlo dát na nìjakou internetovou stránku a aby se naèítalo odsud - nìjakou cestou . díky

Re: logo
diky pomohl jsi mi - pokud chceš vidět to logo k jemuž dání na SP jsi pomohl tak se koukni-jsem manager: Alex A.happyna17 wrote:formát je se mi zdá jedno a logo by mìlo bejt na internetu tady na tu stránku si ho mùžeš nahrát http://www.picoodle.com/?src=adsense&gc ... ZwodUDavhwAlex A. wrote:v jakem formatu by melo byt logo (bmp,jpg atd.) a do hry se má naèítat z poèítaèe - nìjakou cestou , nebo by se mìlo dát na nìjakou internetovou stránku a aby se naèítalo odsud - nìjakou cestou . díky
tým: FC Tesla Pardubky

tatim cauec

Nálada týmu
Jak nejlépe zvìtším náladu svého týmu ?? momentálnì je mizerná kvùli pøestupùm... asi jen vyhrávat a èekat... dík
-
Re: Nálada týmu
hrát hodnì pøátelákù a nejlépe je vyhrávatJuros wrote:Jak nejlépe zvìtším náladu svého týmu ?? momentálnì je mizerná kvùli pøestupùm... asi jen vyhrávat a èekat... dík