cum fac rost de bani?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
steaua-vlad
Groundsman

cum fac rost de bani?

Post by steaua-vlad »

cum pot sa fac rost de bani, ca din meciuri nu ma fac cu nimic. acum am un buget mic (desi abia implinesc o saptamana luni), dar vad ca altii castiga mai mult ca mine. (fara sa fac imprumut)
alexxx
Team Manager

Re: cum fac rost de bani?

Post by alexxx »

steaua-vlad wrote:cum pot sa fac rost de bani, ca din meciuri nu ma fac cu nimic. acum am un buget mic (desi abia implinesc o saptamana luni), dar vad ca altii castiga mai mult ca mine. (fara sa fac imprumut)
Trebuie sa ai rabdare...tu esti de abia la inceput si nu ai cum sa ai un buget mare.Banii ii poti face din meciuri,panouri publicitare sau transferuri.La meciuri pune un pret la bilet acceptabil pentru a avea cat mai multi fani prezenti in tribune.Panouri publicitare...prima data le alegi pe cele care iti dau banii cei mai multi si pe urma pe cele cu 10k dar ai grija sa fie valabile pe cat mai putine zile,iar din transferuri sa ai grija deoarece multi au luat ban.Sa nu trisezi atunci cand iti doresti un jucator,trebuie sa ai doar rabdare,cu totii am inceput ca si tine de jos si iti trebuie macar 2-3 sezoane pentru a avea un buget stabil si echipa omogena :wink:
Last edited by alexxx on Sat Apr 07, 2007 11:13 pm, edited 2 times in total.
Echipa-juventuss
Manager-alexxx
rood
Team President

Post by rood »

Servus!

cum adica sa nu trisezi la transferuri?

sa platesti mai mult decat face sau cum?
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
chris_rock23
Assistant Coach

Post by chris_rock23 »

rood wrote:Servus!

cum adica sa nu trisezi la transferuri?

sa platesti mai mult decat face sau cum?
sa nu iti creezi un cont nou de pe care sa faci oferte astronomice jucatorilor din echipa ta de ex: 2-3 mil. pt. un jucator de calitate globala 38%
Sezon 16 : locul 4 in H.2055 ( debut )

Post by rood »

Multumesc chris!

Nu vred ca cineva ar risca sa zicem 6 luni de SP, PENTRU 2 sau 3 mil. Eu cel putin nu as face asta. Plus ca s-ar vedea acelasi IP address si din avion.

bafta
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
unicool
Member of the Soccer Project Association

Post by unicool »

rood wrote:Multumesc chris!

Nu vred ca cineva ar risca sa zicem 6 luni de SP, PENTRU 2 sau 3 mil. Eu cel putin nu as face asta. Plus ca s-ar vedea acelasi IP address si din avion.

bafta
era vorba de cont facut in alta parte decat acasa la tine....deoarece de pe acelasi ip nu poti face transferuri intre echipe.softul detecteaza automat aceste tentative.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”