marektucek wrote:swottercampte, udìlal bys mi prosím k tomu logu ještì malý??jen tøeba toho scorpiona co je v tom akorád zmenšenáho a do stejnejch barev nebo mùžeš tohle, ale udìlej mi z toho prosím to èerno èervený
marektucek wrote:swottercampte, udìlal bys mi prosím k tomu logu ještì malý??jen tøeba toho scorpiona co je v tom akorád zmenšenáho a do stejnejch barev nebo mùžeš tohle, ale udìlej mi z toho prosím to èerno èervený
ty to chces jako male logo do SP
Jestli bych tì moh taky poprosit ještì o malý logo.Dík moc
FK Stafin Holýšov - Pampy
Season 21 - 3. in F117
Season 20 - 6. in F117
Season 19 - 8. in F117
Season 18 - 7. in F117
Season 17 - 9. in F117
Season 16 - 8. in F117
adriano10 wrote:Chtìl bych aby mi nìkdo udìlal logo pøátelského pofáru ADRI CUP! Nìco jednoduchého, pohledného... Chci aby tam bylo vìtším písmem napsáno ADRI CUP a menším tøeba pøátelské poháry nebo nìco na ten zbùsob...
A taky aby tam byl nìkde vidìt fotbalista adriano.. dìkujji..
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Je pìkné.. logo s nìjakou spoøe odìnou kráskou ještì nemám (a to je co øíct) Nechtìl bys mi taky udìlat nìco na ten zpùsob? Ale jako jiný.. aby to nebylo podobný... A též bych tam chtìl nìjakou fanynku interu... ale vìøím že najít fanynku interu bude o poznání tìžší než fanynka chelsea.. tak tam kdyžtak zakomponuj i nìjakou neutrální fanynku- hlavnì pìknou( )
adriano10 wrote:Je pìkné.. logo s nìjakou spoøe odìnou kráskou ještì nemám (a to je co øíct) Nechtìl bys mi taky udìlat nìco na ten zpùsob? Ale jako jiný.. aby to nebylo podobný... A též bych tam chtìl nìjakou fanynku interu... ale vìøím že najít fanynku interu bude o poznání tìžší než fanynka chelsea.. tak tam kdyžtak zakomponuj i nìjakou neutrální fanynku- hlavnì pìknou( )
Dík.. toto platí pro všechny grafiky...
Budu vám moc vdìèný..
jasne dnes veèer alebo zajtra to bude
Last edited by Paul-X on Sun Apr 08, 2007 3:28 pm, edited 2 times in total.