Deamon wrote:
Luciusovi na web dufam že sa mu bude páèit
nechceš mi taky udìlat nìco takovýho??? Na web by se mi to hodilo...[/quote]
jasne pošli cez SZ požiadavky
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
mùže bejt 150x180 myslím, nebo tak nìjak, no to je jedno já bych ale potøeboval aby bylo delší než vyšší aby to vypadalo dobøe tak jak to má D9KY moc D9KY
adriano10 wrote:Je pìkné.. logo s nìjakou spoøe odìnou kráskou ještì nemám (a to je co øíct) Nechtìl bys mi taky udìlat nìco na ten zpùsob? Ale jako jiný.. aby to nebylo podobný... A též bych tam chtìl nìjakou fanynku interu... ale vìøím že najít fanynku interu bude o poznání tìžší než fanynka chelsea.. tak tam kdyžtak zakomponuj i nìjakou neutrální fanynku- hlavnì pìknou( )
takže taky bych vás poprosil o logo týmu..chci aby v nìm bylo napsáno 1.FC Moravské Budìjovice, zbytek nechám na vás, ale podmínka je, aby to vypadalo jako znak klubu, ne jako obrázek díky všem
Robertinho wrote:takže taky bych vás poprosil o logo týmu..chci aby v nìm bylo napsáno 1.FC Moravské Budìjovice, zbytek nechám na vás, ale podmínka je, aby to vypadalo jako znak klubu, ne jako obrázek díky všem
Deamon wrote:nechceš mi taky udìlat nìco takovýho??? Na web by se mi to hodilo...
nieje to také ako si chcel ale snažil som sa
Robertinho wrote:takže taky bych vás poprosil o logo týmu..chci aby v nìm bylo napsáno 1.FC Moravské Budìjovice, zbytek nechám na vás, ale podmínka je, aby to vypadalo jako znak klubu, ne jako obrázek díky všem
Cau , mohly by jste mi udelat take jedno logo pls , jestli vam do toho muzu mluvit tak bych taky nechtel aby to vypadalo jako obrazek a v tom znaku aby bylo Ac Sparta Mata , soccerproject team . dik moc