Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Fifi.5
Team President

Re: morálka

Post by Fifi.5 »

W!ck wrote:
Fifi.5 wrote:na SP nový nejsem ale chtìl bych se zeptat na nìco co mì vrtá hlavou!tedka to jsou pøesnì dvì sezony co sem na sp.mìl jsem skoro na každej post mladého hráèe a staršího hráèe,nìjak tak to vyšlo z toho co sem nakoupil a dostal od sp když sem se registroval. mìl jsem asi 25 hráèu (na duležitìjších postech jsem mìl 3 ne dva hráèe) no a tedka když stárne ten starší z tech dvou a já hledám nahrady tak musim mít na každym postupostupnì tøi!a hrál sem systemem aèko ligu a beèko jeden pøátelák odpoledne. v tom pøípade na ligu další den šlo aèko s moralkou 99% a tedka když budu mít tøi jedenáctky tak jak to mám dìlat to mám chodit na ligu s morálkou 98% èi až 97% nebo jak?to je pak hodne znát ten pokles hodnocení bude tøeba až o 2 body což mí pøíjde dost!jak to tedy dìláte vy???chodíte na ligu s hodnì zmìnšnou morálkou?
Já mam taky tøi týmy a je to v poho na ligu nastupujou vetsinou s 99%[/quo

no právì že to má vetšina lidí a proto si to nedovedu pøedstavit.to snad pøeci nejde aby si nastupoval s moralkou 99% aby si vrátil moralku na 100% beèku i ceèku odehraješ dva zapasy a máš to 98%u aèka
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

Tom151 wrote:
W!ck wrote:
Já mam taky tøi týmy a je to v poho na ligu nastupujou vetsinou s 99%
jj spis nez s moralkou jsou problemy s fyzickou...Kdyz hraci hrajou SP zapas,tak moralka potom v pratelacich skoro neklesne..
klesne!za každej pøátelák pøeci o 1%
W!ck
Team President

Post by W!ck »

Fifi.5 wrote:
Tom151 wrote:
W!ck wrote:
Já mam taky tøi týmy a je to v poho na ligu nastupujou vetsinou s 99%
jj spis nez s moralkou jsou problemy s fyzickou...Kdyz hraci hrajou SP zapas,tak moralka potom v pratelacich skoro neklesne..
klesne!za každej pøátelák pøeci o 1%
ee to bych rekl z je blbost........obcas jim 100 zustane
Wicks - Div.E 73
Image
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

W!ck wrote: ee to bych rekl z je blbost........obcas jim 100 zustane
to nevim ale øekl bych že je to blbost a rád si poèkám ještì na nejaký názor možná že se ti to stavalo ale to si hrál odpoledne jen 1 pøátelák a ten pokles neni o celu jednièku a proto to ukazuje 100% ale když hraješ dva a víc tak už tam máš 98%...nebo jak to tedy je
roofer
Team President

Post by roofer »

Fifi.5 wrote:
W!ck wrote: ee to bych rekl z je blbost........obcas jim 100 zustane
to nevim ale øekl bych že je to blbost a rád si poèkám ještì na nejaký názor možná že se ti to stavalo ale to si hrál odpoledne jen 1 pøátelák a ten pokles neni o celu jednièku a proto to ukazuje 100% ale když hraješ dva a víc tak už tam máš 98%...nebo jak to tedy je
ja hraju tak 4 zapasy na den,delam to tak,ze A tym odehraje ligu A potom se ten A tym snazim rozhodit na stridacku na ty pratelaky,pravda ze jim treba za ty dalsi 3 zapasy klesne moralka treba o 1-2,ale ne vzdy!!!nevim presne jak je to delany,ale ty 2 body v moralce neni az tak velka prekazka!
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

roofer wrote:
ja hraju tak 4 zapasy na den,delam to tak,ze A tym odehraje ligu A potom se ten A tym snazim rozhodit na stridacku na ty pratelaky,pravda ze jim treba za ty dalsi 3 zapasy klesne moralka treba o 1-2,ale ne vzdy!!!nevim presne jak je to delany,ale ty 2 body v moralce neni az tak velka prekazka!
to nevim ale mít u každýho hráèe o 1-2 body se mi nechce(nebo nevim kolik je to a nemužu to tedka vypozorovat kuly problemu s spmt který se snad vyøeší)ale na druhou stranu to tak má každej ..takže by to nemìl bejt problem ale furt o tom nìjak musim pøemejšlet

a vnuknul si mi otázku?nikdy sem si toho nevšimal ani mì to nenapadlo!ale když je nekdo na lavièce tak se mu moralka zvyšuje,snižuje,nebo zustava?
Fifi.5
Team President

dotaz

Post by Fifi.5 »

a pak bych mìl ještì dotaz jinej týkající se adres.kde mám vzít adresu na hráèe tøeba když nekomu chci ukázat svýho hráè aniž by byl na TL..když na nìm není tak jí tam nemá napsanou tak jak to mám udìlat a jak na tým ..taky nid¨kde není nic napsanýho a když zkopíruju z øádku kam se normalnì píše v prohlížeši a nekdo jinej se chce kouknout na ni tak to po nem chce jmeno a heslo!tak jak teda ?
happyna17
Member of the Soccer Project Association

Re: dotaz

Post by happyna17 »

Fifi.5 wrote:a pak bych mìl ještì dotaz jinej týkající se adres.kde mám vzít adresu na hráèe tøeba když nekomu chci ukázat svýho hráè aniž by byl na TL..když na nìm není tak jí tam nemá napsanou tak jak to mám udìlat a jak na tým ..taky nid¨kde není nic napsanýho a když zkopíruju z øádku kam se normalnì píše v prohlížeši a nekdo jinej se chce kouknout na ni tak to po nem chce jmeno a heslo!tak jak teda ?
jakej máš prohlížeè :?:
Fifi.5
Team President

Re: dotaz

Post by Fifi.5 »

happyna17 wrote:
Fifi.5 wrote:a pak bych mìl ještì dotaz jinej týkající se adres.kde mám vzít adresu na hráèe tøeba když nekomu chci ukázat svýho hráè aniž by byl na TL..když na nìm není tak jí tam nemá napsanou tak jak to mám udìlat a jak na tým ..taky nid¨kde není nic napsanýho a když zkopíruju z øádku kam se normalnì píše v prohlížeši a nekdo jinej se chce kouknout na ni tak to po nem chce jmeno a heslo!tak jak teda ?
jakej máš prohlížeè :?:
mám mozillu ale tam není integrovaný java skript a nechci ho mít zvlášt .tak explorer používam jen na SP èili odpoved je Explorer
happyna17

Post by happyna17 »

Dej tým - pøehled - klikni na hráèe kterýho chceš a dej na tu lupu teï se ti ten hráè rozbalí do novýho okna :arrow: na tom novým oknu klikni pravým a dej vlastnosti a tam je URL :arrow: tak tu zkopíruj a máš link na hráèe
roofer
Team President

Post by roofer »

když je nekdo na lavièce tak se mu moralka zvyšuje,snižuje,nebo zustava?

moralka se mu urcite nezvysuje,ale rekl bych ze stagnuje
Fifi.5
Team President

s

Post by Fifi.5 »

happyna17 wrote:Dej tým - pøehled - klikni na hráèe kterýho chceš a dej na tu lupu teï se ti ten hráè rozbalí do novýho okna :arrow: na tom novým oknu klikni pravým a dej vlastnosti a tam je URL :arrow: tak tu zkopíruj a máš link na hráèe

j super moc díky
PipkiN

Post by PipkiN »

roofer wrote:když je nekdo na lavièce tak se mu moralka zvyšuje,snižuje,nebo zustava?

Klesá o 4 pøi ligovém/pohárovém zápase a pøi Pø/PøP klesá o 1 bodík ;)
playing in C2
Image
Turnaj Slaná baterka
roofer
Team President

Post by roofer »

PipkiN wrote:
roofer wrote:když je nekdo na lavièce tak se mu moralka zvyšuje,snižuje,nebo zustava?

Klesá o 4 pøi ligovém/pohárovém zápase a pøi Pø/PøP klesá o 1 bodík

;)[/quote

spatne si cetl ,slo ted o pratelaky a ze mu pri pratelaku klesa porad o 1 to neni pravda,ne vzdy klesa o 1!!!vyzkouseno
happyna17

Post by happyna17 »

roofer wrote:spatne si cetl ,slo ted o pratelaky a ze mu pri pratelaku klesa porad o 1 to neni pravda,ne vzdy klesa o 1!!!vyzkouseno
jj souhlasim urèitì neubejvá o celej jeden :idea:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”