Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Fifi.5
Team President

re

Post by Fifi.5 »

happyna17 wrote:
roofer wrote:spatne si cetl ,slo ted o pratelaky a ze mu pri pratelaku klesa porad o 1 to neni pravda,ne vzdy klesa o 1!!!vyzkouseno
jj souhlasim urèitì neubejvá o celej jeden :idea:
jo...nekde sem èetl že o 0,98 .hodnoty na sp jsou zaokrouhlovány èili by to ale bylo stejnak 99%.(mrte divný).ale chapu co tim chcete øíct me se to taky stává že odehraju jeden pøátelák a mám furt 100% u tìch co nehrály...ale jen nìkdy což je taky divny a nechápu to.ale stejnak když odehraješ 4 pøáteláky za den tak když budeš mít štìstí tak pudeš s morálkou 97%(což byla moje prvotní otázka s jakou morálkou chodíte na ligu??) a to vy tak chodíte normalnì teda nebo jak ...možná øešim blbosti ale už sem se do toho tak zamotal že mì to dost zajímá..jak vydíte je tam hodnì nesrovnalostí : :idea: :?: :idea:

a jak je to tedy s tema co jsou na lavièce?víte to nìkdo na 100%..jestli ne tak ja si to vypozoruju ale rád bych si tajito všechnno ujasnil než zaène liga abych zaèal co nejlépe :shock:
roofer
Team President

Post by roofer »

na 100% ti to nikdo nerekne,odpozoruj a uvidis :)
ja na ligu davam ty nejlepsi hrace co mam a jestli ma 99 nebo 96 moralky az tak neresim :wink:
H.Crespo(FC.Inter.Milano)
Member of the Soccer Project Association

Re: re

Post by H.Crespo(FC.Inter.Milano) »

Fifi.5 wrote:
happyna17 wrote:
roofer wrote:spatne si cetl ,slo ted o pratelaky a ze mu pri pratelaku klesa porad o 1 to neni pravda,ne vzdy klesa o 1!!!vyzkouseno
jj souhlasim urèitì neubejvá o celej jeden :idea:
jo...nekde sem èetl že o 0,98 .hodnoty na sp jsou zaokrouhlovány èili by to ale bylo stejnak 99%.(mrte divný).ale chapu co tim chcete øíct me se to taky stává že odehraju jeden pøátelák a mám furt 100% u tìch co nehrály...ale jen nìkdy což je taky divny a nechápu to.ale stejnak když odehraješ 4 pøáteláky za den tak když budeš mít štìstí tak pudeš s morálkou 97%(což byla moje prvotní otázka s jakou morálkou chodíte na ligu??) a to vy tak chodíte normalnì teda nebo jak ...možná øešim blbosti ale už sem se do toho tak zamotal že mì to dost zajímá..jak vydíte je tam hodnì nesrovnalostí : :idea: :?: :idea:

a jak je to tedy s tema co jsou na lavièce?víte to nìkdo na 100%..jestli ne tak ja si to vypozoruju ale rád bych si tajito všechnno ujasnil než zaène liga abych zaèal co nejlépe :shock:
Když máš morálku na 100% pak ztrácíš morálku pøáteláky:
1. 0 - vìtšinou Ti zmizí èervená 100, ale 100% morálka zùstane
2. -1%
3. -1%
4. -1%

Takže vìtšinou máš veèer morálku 97%.
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
MošnaM

morálka

Post by MošnaM »

roofer wrote:
PipkiN wrote:
roofer wrote:když je nekdo na lavièce tak se mu moralka zvyšuje,snižuje,nebo zustava?

moralka se mu urcite nezvysuje,ale rekl bych ze stagnuje
Klesá o 4 pøi ligovém/pohárovém zápase a pøi Pø/PøP klesá o 1 bodík

;)[/quote

spatne si cetl ,slo ted o pratelaky a ze mu pri pratelaku klesa porad o 1 to neni pravda,ne vzdy klesa o 1!!!vyzkouseno
Øekl bych, že zde opìt pùsobí vliv náhodných èísel pøi výpoètech SP. Neklesá morálka všem hráèùm stejnì a ne vždy o stejné èíslo. Pøijde mi, že na lavièce je vìtší šance, že neklesne, ale mùže to být náhoda.
Jinak si myslím, že není úèelem mít mor. a fyz. poøád 100/100. V reálu to taky tak nefunguje. Taky mám tøi až ètyøi týmy a musím to manažersky nasazováním do zápasù a sjednáváním zápasù uhrát tak, abych v dùležitých zápasech dal co nejvyšší výkon. Urèitì není každý zápas tak dùležitý a soupeø tak silný, abych musel hrát s "A" 100/100. :D
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

Chcel by som sa spytat...ked sa kuknete na moj tim tak maam hravat stale 3-4-3 alebo radsej 5-4-1 hmm??myslim ze pri tom druhom budem davat malicko golov a to nechcem...hmm??mate s tym skusenosti??dakujem velmi pekne
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
kynzal
Coach

Post by kynzal »

Chtel jsem se zeptat co znamena pro hrace pokud ma energii 0?
Dekuji za odpoved
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

kynzal wrote:Chtel jsem se zeptat co znamena pro hrace pokud ma energii 0?
Dekuji za odpoved
vydrzi hrat malo zapas lebo mu po jednom zapase klesne o vela fyzicka...ale to ked ma 0 to sa mu vytrenuje myslim ze minimum je 70% asi neviem naisto....
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
kynzal
Coach

Post by kynzal »

Ivo08-LSG wrote:
Dekuji za odpoved
vydrzi hrat malo zapas lebo mu po jednom zapase klesne o vela fyzicka...ale to ked ma 0 to sa mu vytrenuje myslim ze minimum je 70% asi neviem naisto....
Hraci co maj energii na nule zvladal klidne dva pratelaky dene a pak maj zase fyzicku na 100. Neni to spise dobre pri leceni zraneni?

A jeste jsem se chtel zeptat jak je hodne dulezita skryta vlastnost? Tj. jakej je rozdil mezi hracema co ji maji 95, 90 a 80?
http://www.dustpraha.estranky.cz

S 17: 1. v H 1762
S 18: 1. v G 588
S 19: 1. v F 196
S 20: 3. v E 66
S 21: 6. v E 66
S 22: ?. v E 66
Paul-X

Post by Paul-X »

kynzal wrote:
Hraci co maj energii na nule zvladal klidne dva pratelaky dene a pak maj zase fyzicku na 100. Neni to spise dobre pri leceni zraneni?

A jeste jsem se chtel zeptat jak je hodne dulezita skryta vlastnost? Tj. jakej je rozdil mezi hracema co ji maji 95, 90 a 80?
skrytá je doležta u nevytrenovaných u vytrenovaných ti je na niè a èim vyšia tak tým by mal byt hráè v buducnosti lepši ale neplatí to na 100%

priklady
moj hráè skryta 96 a má 72% bude mat 75%
moj hráè 80 srytá 84% bude mat 87%
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP :)
. 3 dlhé roky bez SP :)
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!! :D

Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
MošnaM

Post by MošnaM »

kynzal wrote:
Ivo08-LSG wrote:
Dekuji za odpoved

Pøáteláky dva zvládne (pokud je mu 21 a pøibývá mu každý den 15 fyzièky), ale po jedné lize aby odpoèíval. Prostì èím vyšší energie, tím ménì ubude fyz. po zápase. A co se týèe zranìní - v návodu je psáno, že hráèi s vyšší energií pøi zranìní klesá fyzièka ménì. Jelikož všem hráèùm pøibývá každý den fyz. stejnì, ten s vyšší fyzièkou se uzdraví asi se 100%, zatímco ty s nízkou energií se mi uzdravují stejnì rychle, ale mají fyzièku tøeba 70%, takže aè zdrávi, další dva dny odpoèívají.

Skrytá se pohybuje mezi 70-100. Do celkového hodnocení hráèe se poèítá dvojnásobnì - tzn. udìlá rozdíl 4 body. Souvislost mezi skrytou a kvalitou hráèe jsem nevysledoval. Mám hráèe s vysokou skrytou a nižšími ostatními dovednostmi a to samé obrácenì - nízká skrytá a vysoké dovednosti - a oba jsou stejnì dobøí, se stejným výkonem. Z toho tedy vyplývá, že mladý hráè se skrytou 70 je od poèátku hendikepován o ètyøi body z celkového hodnocení, ale stále mùže být dobrý.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
kynzal
Coach

Post by kynzal »

MošnaM wrote: Pøáteláky dva zvládne (pokud je mu 21 a pøibývá mu každý den 15 fyzièky), ale po jedné lize aby odpoèíval. Prostì èím vyšší energie, tím ménì ubude fyz. po zápase. A co se týèe zranìní - v návodu je psáno, že hráèi s vyšší energií pøi zranìní klesá fyzièka ménì. Jelikož všem hráèùm pøibývá každý den fyz. stejnì, ten s vyšší fyzièkou se uzdraví asi se 100%, zatímco ty s nízkou energií se mi uzdravují stejnì rychle, ale mají fyzièku tøeba 70%, takže aè zdrávi, další dva dny odpoèívají.
Díky za odpoved, ja jen ze pri ligovem zapase hraci co mel energii 33 klesla fyzicka o 10 a hraci s energii 0 jen o 3. Tak me zajimalo zda je dulezitejsi nepred trenovat energii ci ostatni vlastnosti.
http://www.dustpraha.estranky.cz

S 17: 1. v H 1762
S 18: 1. v G 588
S 19: 1. v F 196
S 20: 3. v E 66
S 21: 6. v E 66
S 22: ?. v E 66
kofi

Post by kofi »

Ivo08-LSG wrote:Chcel by som sa spytat...ked sa kuknete na moj tim tak maam hravat stale 3-4-3 alebo radsej 5-4-1 hmm??myslim ze pri tom druhom budem davat malicko golov a to nechcem...hmm??mate s tym skusenosti??dakujem velmi pekne
pøi 5-4-1 urèitì nebudeš dávat málo golù...já takhle odehrál minulou sezonu a mìl jsem nelepší skore v divizi :)
FC Alkoholicks
Vanci1
Coach

:)

Post by Vanci1 »

Ahoj :)
chci se zeptat:)
Pokud hraci vyprsi smlouva a ja mu ji nechci prodlouzit, tak predpokladam,ze odejde z tymu. Zajimalo by me, jestli si vezme odstupne jako kdybych ho nechal propustit nebo zda odejde bezplatne. Diky :)
Tom151
Team President

Re: :)

Post by Tom151 »

Vanci1 wrote:Ahoj :)
Pokud hraci vyprsi smlouva a ja mu ji nechci prodlouzit, tak predpokladam,ze odejde z tymu. Zajimalo by me, jestli si vezme odstupne jako kdybych ho nechal propustit nebo zda odejde bezplatne. Diky :)
Odejde uplne zadarmo a ani se ti nesnizi nalada v tymu...
Strelci z Japonska
Image
E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi :)
dibus
Team Board Member

Re: :)

Post by dibus »

Vanci1 wrote:Ahoj :)
Když mu vyprší smlouva tak si žádný odstupný nevezme. 8)

Edit:Pozdì... :lol:
PIVOJ TEREŠOV

26 - 11 v C 8, 25 - 10 v C 8, 24 - 1 v D 24, 23 - 5 v D 24,
22 - 2 v E 70, 21 - 13 v D 24, 20 - 2 v E 71, 19 - 5 v E 71, 18 - 12 v D 24
17 - 2 v E 72, 16 - 2 v F 215, 15 - 1 v G 644, 14 - 7 v G 644, 13 - 2 v H 1931
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”