Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
zdravím SP managery prosímvás udìlal by mi nìkdo logo pls nemám žádné speciální vìci co bych tam chtìl no jednu jo aby tam byl název tymu Dolní Nìmèí pøedem dìkuju
Ac Sparta Mata wrote:Cau , mohly by jste mi udelat take jedno logo pls , jestli vam do toho muzu mluvit tak bych taky nechtel aby to vypadalo jako obrazek a v tom znaku aby bylo Ac Sparta Mata , soccerproject team . dik moc
Ac Sparta Mata wrote:Cau , mohly by jste mi udelat take jedno logo pls , jestli vam do toho muzu mluvit tak bych taky nechtel aby to vypadalo jako obrazek a v tom znaku aby bylo Ac Sparta Mata , soccerproject team . dik moc
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Je to super!!! díky. ale bohužel na estrankách je maximální povelená vlkost obrázku 512 kb nemohl bys to zmenšit ? dík
????
má to 91.54 KB
Je to super!!! díky. ale bohužel na estrankách je maximální povelená vlkost obrázku 512 kb nemohl bys to zmenšit ? dík
????
má to 91.54 KB
Aha sorry.. chyba byla na mé stranì už to tam je..
mrkni se: www.czechinter.estranky.cz
Ale mì se pøes to zobrazuje ten popisek stránek... øíkal jsem si že bych ho smazal, ale zase by nic nebylo napsaný v oknì( jako název- tøeba tdy na forum je "SoccerProject").... Tak newím..