Cea mai buna echipa

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Care echipa credeti ca e mai buna ?

Titanii
8
22%
unirea iasi
22
61%
fc mac
3
8%
oprescu team
2
6%
chesterfield iasi
0
No votes
Progresul Berceni
0
No votes
Morometii RVL
1
3%
kennys
0
No votes
F.C. U.CRAIOVA
0
No votes

Total votes: 36

DonMaverick
Assistant Coach

Mai cercel

Post by DonMaverick »

Auzi mai cercel_jr, inainte sa ma trimiti la scoala intreabate cate am. DA E OPINIA TA si numai a ta, dar printre randuri (subictivismul) te face sa fii o trânta, Si Jordao nu se referea la mine, a facut o remarca la discutii (generala -inceput, prezent) nu arunca pisica, sustine pe cine vrei tu, dar tu, cand iti sustii opinia fa si niste constatari la cea ce vorbesti (in sinea ta) De fapt ... am vazut (nu numai eu, cine esti) nu imi irosesc timpul cu tine, sunt multe alte lucruri de facut decat sa imi pun mintea cu (alta obosit) ha haha Da am fost rau, in fine, veziti de bagaj, Si apropo traieste prezentu ca daca traiesti in trecut ... Jur ca iti fac eu un forum special sa vb de astea. IGNORE (scz. celorlalti ce au trrebuit sa asiste la divergenta asta) SCOLARULE :))
Image
cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Post by cercel_jr »

Atunci ce zici facem un poll aici sa vedem cine este mai apreciat pe acest forum? Shi cate a facut pt. SP?
Eu deocamdata am 14 ani de scoala, mai urmeaza inca 4.
Nu vreau sa fac polemici pe aici, toata lumea stie ca sunt un om pasnic.
Shi inca o data citeste regulile forumului, trebuie sa vorbesti la subiect.

Scuze pt. off-topic, shi rog moderatorii sa observe userul care incita spiritele pe aici. Pe mine ma incins pt. ca ma atacat direct.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
jordao
Assistant Manager

Post by jordao »

cercel_jr ai echipa in SP? Daca ai spune cum se numeste sa vad si eu ce manager esti. Din pura curiozitate.
Image
bunicutzu

Post by bunicutzu »

Fratilor, nu va certati pe aici. puteti sa o faceti prin mesaje personale. va cautati adepti? planuiti o miscare de mase? :)) Asa jordao se va simti obligat sa ii tina partea lui DonMaverick ca e iesean de-al lui, eu ma voi simti obligat sa-i tin partea lui cercel ca-l cunosc si am toata stima pentru el, samd. si ce poate iesi bun din asta? topicul asta nu a fost creat ca sa isi dea in cap cele mai bune echipe romanesti. si nici ca sa ne certam noi pentru asta.
Care e echipa cea mai buna? depinde de criteriul dupa care ne luam!!! dupa liga in care joaca, dupa numarul de puncte in clasamentul managerilor, dupa GR, etc. Nici una nu e concludenta. de aceea sunt mai multe opinii si ar trebui respectate (si de tine, DonMaverick).

fiecare are dreptul la o opinie despre care echipa romaneasca e mai buna in SoccerProject si despre unde iarba e mai verde samd. In acelasi timp toti suntem egali (chiar si moderatorii tot de-ai nostri sunt - doar ca ei au in plus increderea "sefului" si uneltele necesare pentru a mentine linistea) deci nimeni nu trebuie sa incerce sa educe pe nimeni (nici tu, cercel_jr). aveti vreo problema cu cineva, ii scrieti frumos in particular, poate sa-si editeze postul, si daca nu o face aveti moderatorii la care sa va plangeti ca x e magar, nesimtit samd. Nu are sens sa facem pe moralistii cu altii ca si noi.

parerea mea
kennyanu

Post by kennyanu »

terminati. nu vad rostul acestor comentarii. acesta este un poll fiecare isi exprima parerea. sper sa nu fiu nevoit sa il inchid :roll:
Revenit :)
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”