Logo tymu

Moderator: Czech Moderators

Ivo08-LSG
Member of the Soccer Project Association

Post by Ivo08-LSG »

Pani kedze asi swootercamp ma vela prace tak som poprosil VAS vsetkych co robite loga o paar dieliciek...takze....potrebujem loga pre kamosov a nieco pre seba...cize tuto to mate v bodoch...

1,Potrebujem Logo pre kamosa...chce tam nasledujuce veci...Nejaku flasku FERNETu (alkohol) a nejaku loptu pri to....farby cerveno-zlate a nech tam je naozv jeho timu cize FC Fernet..

2,Potrebujem Logo pre kamosa...chce tam nasledujuce veci...nejake kukuricne pole :lol: alebo nejake obrisy nech to je ovalny tvar a dole nech je cislo 515....farby cierno-zelene a nazov jeho timu cize FC Des Moines..

3,Potrebujem upravit moje terajsie logo LEN premenovat hore nazov timu na terajsi cize LSG Wild Nové Zámky...

4,Potrebujem upravit moj avatar LEN premenovat dole nazov timu na terajsi cize LSG Wild Nové Zámky

Dakujem vam pani machri na logaa za vasu ochotu a dufam ze sa do tohoto pustite...Budem cakat :wink: Dakujem 8)
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Klegi
Team President

Post by Klegi »

Ahojínek umìlci

potøeboval bych logo do Borussia Höpfigheim

Nároky : Barvy - èerná, èervená, žlutá
nìjaký žvížátko, tøeba pumu :P
Borussia Höpfigheim - Miki

15. season - H.1474 - 3rd Place
16. season - H.1474 - 1st Place
17. season - G.492 - ???
swottercamp
Team Board Member

Post by swottercamp »

Ivo08-LSG wrote:Pani kedze asi swootercamp ma vela prace tak som poprosil VAS vsetkych co robite loga o paar dieliciek...takze....potrebujem loga pre kamosov a nieco pre seba...cize tuto to mate v bodoch...

1,Potrebujem Logo pre kamosa...chce tam nasledujuce veci...Nejaku flasku FERNETu (alkohol) a nejaku loptu pri to....farby cerveno-zlate a nech tam je naozv jeho timu cize FC Fernet..

2,Potrebujem Logo pre kamosa...chce tam nasledujuce veci...nejake kukuricne pole :lol: alebo nejake obrisy nech to je ovalny tvar a dole nech je cislo 515....farby cierno-zelene a nazov jeho timu cize FC Des Moines..

3,Potrebujem upravit moje terajsie logo LEN premenovat hore nazov timu na terajsi cize LSG Wild Nové Zámky...

4,Potrebujem upravit moj avatar LEN premenovat dole nazov timu na terajsi cize LSG Wild Nové Zámky

Dakujem vam pani machri na logaa za vasu ochotu a dufam ze sa do tohoto pustite...Budem cakat :wink: Dakujem 8)
Image

Image
Image
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

Tak mel bych taky jednu zakazku, kdyby si teda nekdo ochotny nasel :)

Potreboval bych u tohoto :

Image

dopsat nazev meho tymu :

C.V.A.N. Hash z RohatSKA

necham na vas jak a kam a jakym zbusobem, kdyztak muzete udelat vice variant, ale aby zustal dobre videt puvodni obrazek a ten napis ho moc nenarusoval, no necham to na vas, vy jste odbornici ;-)
Rossonere
Team Manager

Logo

Post by Rossonere »

Ahoj.Byl byste prosím nìkdo od té dobroty a udìlal nìco na téma rudá hvìzda?nechci nìjaký symbol KSÈM,ale nìco na zpusob rudá hvìzda Bìlehrad.Díky moc
swottercamp
Team Board Member

Post by swottercamp »

frankie_doparoma wrote:Tak mel bych taky jednu zakazku, kdyby si teda nekdo ochotny nasel :)

Potreboval bych u tohoto :

Image

dopsat nazev meho tymu :

C.V.A.N. Hash z RohatSKA

necham na vas jak a kam a jakym zbusobem, kdyztak muzete udelat vice variant, ale aby zustal dobre videt puvodni obrazek a ten napis ho moc nenarusoval, no necham to na vas, vy jste odbornici ;-)
Image

Image
Image
Willy9dbsk
Team President

Post by Willy9dbsk »

swottercamp wrote:
tomas kadlcek wrote:swottercamp : mì prosímtì udìláš logo
Imagejhj
to si dìláte prdel ne?? tohle logo mám já tady nìkdo zmìnil jen barvu a nápis týmu to samý mám já už dlouho :!: :twisted:
swottercamp
Team Board Member

Post by swottercamp »

Willy9dbsk wrote:
swottercamp wrote:
tomas kadlcek wrote:swottercamp : mì prosímtì udìláš logo
Imagejhj
to si dìláte prdel ne?? tohle logo mám já tady nìkdo zmìnil jen barvu a nápis týmu to samý mám já už dlouho :!: :twisted:
tak ten co ti to logo delal ho okopcil stejne jako :-) ja ho mam od jednoho belgickeho tymu z nisi souteze (realne ne Sp) a ne od tebe ... sorac ale nemuzu prohlizet loga vsech manazeru co hraji SP, jestli maji stejne nebo podobne logo
Image
Willy9dbsk
Team President

Post by Willy9dbsk »

tak ho prosím pøedìlej a tohle odeber :) nechcu aby nás tady mìlo víc stejné logo.........fakt prosim :D
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

[quote="swottercamp"][/quote]

Diky moc, ta prvni varianta je super, jsem spokojen, az o de mne budesh nekoho kupovat tak mas u me 5% slevu :D
swottercamp
Team Board Member

Post by swottercamp »

Willy9dbsk wrote:tak ho prosím pøedìlej a tohle odeber :) nechcu aby nás tady mìlo víc stejné logo.........fakt prosim :D
to je pochopiltelne :-) ... jako by se stalo (ale ja jen muzu udelat jine, zmenit si ho musi uz samotny manager - ale jako zakladeteli tohoto topicu si myslim ze ti rad vyjde vstric)
Image
swottercamp
Team Board Member

Post by swottercamp »

frankie_doparoma wrote:Diky moc, ta prvni varianta je super, jsem spokojen, az o de mne budesh nekoho kupovat tak mas u me 5% slevu :D
to beru :lol:
Image
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

Okey takze by som uz iba potreboval zmenit nazov timu v mojom terajsom logu a v mojom avatare....vedel by mi to niekto spravit??a este aj nejake to logo pre Wild CUP...nech tam je napisane Wild CUP,priatelsky pohar a logo Minnesoty Wild...thx :wink:
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Klegi
Team President

Post by Klegi »

Na mì jste zapomìli ? :cry:
Borussia Höpfigheim - Miki

15. season - H.1474 - 3rd Place
16. season - H.1474 - 1st Place
17. season - G.492 - ???
Kubatt
Coach

Post by Kubatt »

Klegi wrote:Na mì jste zapomìli ? :cry: