Pentru cei care tot cer lamuriri despre banurile pe care le'au luat.Acestea nu se discuta pe forum.Daca vreti sa aflati motivul pentru care ati fost banati dati un mail la sheriffs@soccerproject.com sau la
bats1903@soccerproject.com . Orice topic pe care il deschideti pentru a afla motivele banului pe care l'ati luat va fi inchis.
Despre banare
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
jupanele ai reinceput sa joci?
suna de parca toti ar fi la fel.....niste oameni pusi acolo sa toace nervii oamenilor.

adica?ce vrei sa spui cu "toti sunt serifi"?El e mai "bland" sau ce? Toti sunt sheriffi
suna de parca toti ar fi la fel.....niste oameni pusi acolo sa toace nervii oamenilor.

Last edited by unicool on Sun Apr 15, 2007 4:49 pm, edited 1 time in total.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Nu ai inteles absolut nimic din ce am vrut sa zic.Sunt multi useri care vin si se plang pe forum de banurile pe care le'au luat.Nu am zis niciodata ca bats e mai bland,am dat doar mailul unor serifi care puteau fi contactati in legatura cu banurile.Orice topic despre banuri a fost inchis de fiecare data.Si daca tot zici ca numai joci Sp nu inteleg de ce iti dai cu parereaJupan[3l]u wrote:esti tu sigur ca va fi inchis?
Cine crezi ca va citi acest subiect din vizitatori?
S-a mai spus asta pe atatea subiecte.
Si ce treaba e cu bats si ceilalti sheriffi? El e mai "bland" sau ce? Toti sunt sheriffi

-
Nu inteleg dc te ataci asaJupan[3l]u wrote:Na ca am reinceput sa joc SP, ceva impotriva?
Alexxx crezi ca o sa tina cineva cont de acest subiect? (ma refer din cei care intra pe forum pt support - transferuri - banari);