Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

MošnaM
Member of the Soccer Project Association

Fyzièka

Post by MošnaM »

Ahoj,
nevíte náhodou, trošku konkrétnì, co ovlivòuje pokles fyzièky hráèe v L-zápase ? U vytrénovaných hráèù to urèitì není energie - to mám odkoukaný - hráèi s vyšší energií klesne fyz klidnì víc než tomu s nižší. Co dìlám blbì ? Dy kdybych nemìl B-tým a pravidelnì ho nestøídal, tak mi ty hráèi snad v pátek umøou. Je fakt, že nìkterým soupeøùm umíraj, takže ve Èt a Pá porážím i ty, s kterými bych v Po prohrál :D . Ale to snad není úèel. Pøece by to teoreticky mìl jeden tým zvládnout odehrát oficiální zápasy?
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
roofer
Team President

Post by roofer »

no myslim ze energie tam hraje svoji roli take,a myslim si ze kdyz hrajes zapas s vetsi agresivitou melo by to ubirat vice fyzicky(nevim to na 100%)
Fifi.5
Team President

:lol:

Post by Fifi.5 »

roofer wrote:no myslim ze energie tam hraje svoji roli take,a myslim si ze kdyz hrajes zapas s vetsi agresivitou melo by to ubirat vice fyzicky(nevim to na 100%)
j a styl taky ubíra hodne ...viz muj zapas v pondelí hral jsem s hodne vysokym stylem a tedka mám hodne maly fyzièky tak sem zvìdavej jak doapdne dnešní match ve kterym ale zase na druhou stranu nepøedpokládám výhru
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
lotky
Team President

Re: Fyzièka

Post by lotky »

MošnaM wrote:Ahoj,
nevíte náhodou, trošku konkrétnì, co ovlivòuje pokles fyzièky hráèe v L-zápase ? U vytrénovaných hráèù to urèitì není energie - to mám odkoukaný - hráèi s vyšší energií klesne fyz klidnì víc než tomu s nižší. Co dìlám blbì ? Dy kdybych nemìl B-tým a pravidelnì ho nestøídal, tak mi ty hráèi snad v pátek umøou. Je fakt, že nìkterým soupeøùm umíraj, takže ve Èt a Pá porážím i ty, s kterými bych v Po prohrál :D . Ale to snad není úèel. Pøece by to teoreticky mìl jeden tým zvládnout odehrát oficiální zápasy?
Pakliže by mezi ligou nehrál Pohár, tak by to zvládnul v pohodì. Jinak osobnì bych øek, že styl ani agresivita nehrajou roli. Ale to výkyvy bych pøièítal poèasí. Èim víc extrémní poèasí, tim víc fyzièky zmizí. Ale podložený to nijak nemám. :)
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.

new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
roofer
Team President

Post by roofer »

:lol: :lol: :lol: tak to jsem se pobavil,myslim ze jsi vedle jak ta jedle,ale taky nazor :lol:
lozi
Team Manager

Post by lozi »

ahoj,da sa nejak zistit,do ktorej ligy mozem postupit?nejak sa mi to nikde nepodarilo najst
Manager: Arantir
Team: FC Lozorno
W!ck
Team President

Post by W!ck »

lozi wrote:ahoj,da sa nejak zistit,do ktorej ligy mozem postupit?nejak sa mi to nikde nepodarilo najst
Muzes si to spocitat....ale rychlejsi a jistejsi je SPMT
Wicks - Div.E 73
Image
lozi
Team Manager

Post by lozi »

dik,G323 :-)
Manager: Arantir
Team: FC Lozorno
SKS
Team President

Re: Fyzièka

Post by SKS »

MošnaM wrote:Ahoj,
Energie roli hraje, èim vyšší tim fyzièka míò klesá, jen jde o to, že všem hráèùm za ten zápas nebude klesat stejnì podle nìjaký tabulky.....v reálu toho taky nìkdo za zápas nabìhá víc a nìkdo míò.....takže se to tam u nìkoho obèas nìjak lišší.....Jinak agresivita vliv má, teï se tady mluví že i styll, ale to netušim, paè furt hraju na styll 100...
4roofer: proè by nemohlo mít tøeba i nìjakej vlívek poèasí, jen to nikdo nikdo nezkoumal, tudíž to neni známo, ale taky nikde neni známo, že by to tak nemuselo být :wink:
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
lotky
Team President

Post by lotky »

Vezmu mojí dnešní zkušenost (hrál sem poprvý 5-3-2 a styl 20%, bouøka :) )

1) nejvíc zmizela fyzièka záložníkùm (jednomu o 30%!!!), zatímco obránci vyvázli v pohodì. Vzhledem k tomu, že døív sem hrál 3-4-3 usuzuju, že rozestavení nìjákou roli hrát bude (nejvyrovnanìjší na fyzièku bude asi 4-4-2).

2) žádnej výkyv kvùli stylu sem nikdy nezaznamenal.

3) nikdy sem nezaznamenal, že by agresivita nìjak ovlivnila fyzièku (a sem hrál 100% agr. nebo 0% agr., furt to vypadalo s fyzièkou +/- stejnì) :)

4) Proè by poèasí nemohlo fyzièku ovlivòovat? V reálu sou taky hráèi víc vyflusaný, když hrajou ve 40° paøáku, než když hrajou pìknì pod mrakem pøi 20°...

5) Mnohdy mám pocit, že stejnýmu hráèi klesne fyzièka mnohem víc, pokud nastoupí s nižší fyzièkou než 100% (rapidnìji je to vidìt u fyzièky 90% už).

6) No a energie je s vlivem na fyzièku jasná :)

A roofere, dokud nepøijdeš s dùkazem, že melu kraviny, tak se mi nesmìj ;)

Juros
Team Manager

Výška hráèe

Post by Juros »

Ovlivòuje výška hráèe napø u CB nebo GK jeho výkon ??
lotky
Team President

Re: Výška hráèe

Post by lotky »

Juros wrote:Ovlivòuje výška hráèe napø u CB nebo GK jeho výkon ??
ne

SKS
Team President

Post by SKS »

lotky wrote: 5) Mnohdy mám pocit, že stejnýmu hráèi klesne fyzièka mnohem víc, pokud nastoupí s nižší fyzièkou než 100% (rapidnìji je to vidìt u fyzièky 90% už).
Jj, co se týèe tohohle tak svatá pravda....ale asi se budu mýlit v tý agresi, když øíkáš že je to jinak...nìkdy to budu chvilku sledovat.... :wink:
Jinak ještì je rozdíl ve ztrátì v tom zda-li je to pøáteláèek nebo mistrák
(abych ti to tedy zkompletoval :lol: )
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
lotky
Team President

Post by lotky »

SKS wrote:
lotky wrote: 5) Mnohdy mám pocit, že stejnýmu hráèi klesne fyzièka mnohem víc, pokud nastoupí s nižší fyzièkou než 100% (rapidnìji je to vidìt u fyzièky 90% už).
Jj, co se týèe tohohle tak svatá pravda....ale asi se budu mýlit v tý agresi, když øíkáš že je to jinak...nìkdy to budu chvilku sledovat.... :wink:
jj, to je jasný, já se bavil pouze o poháru a o lize :) A díky za potvrzení mojí domìnky ;)

Fifi.5
Team President

:lol:

Post by Fifi.5 »

lotky wrote:
SKS wrote:
jj, to je jasný, já se bavil pouze o poháru a o lize :) A díky za potvrzení mojí domìnky ;)
neni to domìnka je to tak hráèum s nižší fyzièkou se fyzièka zmenšuje rychleji
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”