zejtra si du taky pro výhru,za dve petky me to cini krasnejch 726.50 (Usti-Chomutov 2:3 - 2,Bayern-AC 0:2 - 2,Pardubky-Sparta 5:1 - 1)
No taky pekne chlape, gratuluju No doufam, ze budu mit stesti i pristi stredu pri losu poharu SP, i kdyz nejdrive musim porazit sveho soupere, ale ja verim v postup
No a aby se to nepletlo tak i treti zapas budu hrat s tymem z Gecka, tentokrat sice venku, ale samozrejme postup je povinnosti, tezko rict, jestli nastoupi acko ci becko, snad nas prijedou povzbudit fanousci v hojnem poctu
Hmm tak dneska si moje Bcko poradilo doma s Eckarom a vyhralo na penalty 3:2...hehe...v dalsom kole nas caka Hckar vonku cize asi pojdeme znovu dalej...
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Tak jsem dnes hloupì prohrál!!!
Hrál jsem doma s Eèkaøem a v domnìní, že nemám šanci, a vzhledem k dnešním nároèným zápasùm v pø. pohárech jsem nasadil D. Jenže to on taky, takže
výkony 82:88
výsledek 0:1
To kdybych tušil, tak jsem mohl jít dál
Grr. Já chtěl dneska vypadnout, ale zapomněl sem nastavit sestavu, tak hrál A-team... a vysoká výhra. Za odměnu další zápas venku, takžo z toho opět nic nekápne.
pindik00 wrote:Tak jsem dnes hloupì prohrál!!!
Hrál jsem doma s Eèkaøem a v domnìní, že nemám šanci, a vzhledem k dnešním nároèným zápasùm v pø. pohárech jsem nasadil D. Jenže to on taky, takže
výkony 82:88
výsledek 0:1
To kdybych tušil, tak jsem mohl jít dál
Já mám celkem pech. Když se mi daøilo v lize, tak jsem z poharu vždy vypadl v 1. kole. Teï se mi v lize absolutnì nedaøí a postupuju v poharu dál a v pøíštím kole Háèkaø, takže asi vyhraju. I když bych radìji vyhraval v lize než v poháru. To je jen otázka èasu kdy mì nìkdo smete z trávníku
Barča FC
14. sezona 4. H1563/15. sezona 1. H1563/16. sezona 2. G521/17. sezona 8. F174/18. sezona 8. F174/19. sezona 1. F174/20. sezona 11. E58/21. sezona 1. F174/22. sezona 4. E58/23. sezona 10. E58/24. sezona 6. E58/25. sezona 6. E58
takže moj C tím vzhral 7-0 a to super mal výkon utoku 4
dalšie kolo vyrovnaný Gèkar
neviem èi bude hrat A ale hlavne je že sme DOMA
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!