SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

adriano10
Member of the Soccer Project Association

Post by adriano10 »

Mùj B tým otoèil skóre z 0:2 na 3:2 a postoupili jsme do 3. kola, kde nás však èeká D-divizní tým, který má hodnocení 81%, náladu 100% a hráèe asi o 2 tøídy výš než já... :cry: A ktomu všemu zase venku... :evil:
Angee

Post by Angee »

Toš já sem dneska porazil Géèkaøa 3:1 a tak sem se doèkal a pøíští zápas hraju doma na novì rozšíøeným stadecu. Je to opìt òjáké borec z G ale teho bych mohl když se zadaøí taky porazit. No musim ale øíct, že sem si na zaèátku sezóny vubec nemyslel že bych mohl hrát aj 3.kolo :!: :D
Image
marektucek

Post by marektucek »

to je fakt nanic, dneska jsem sice zase vyhrál, ale nejen že v dalším kole dostanu 2. tým z E ale už potøetí za sebou budu hrát venku :evil: :evil: to je pìknì o nièem hrát furt jen venku :evil: si vùbec nevidìlám :evil: a teï stejnì vypadnu
H.1561 návrat MB Scorpions Fighters
honza
Team Manager

Post by honza »

marektucek wrote:to je fakt nanic, dneska jsem sice zase vyhrál, ale nejen že v dalším kole dostanu 2. tým z E ale už potøetí za sebou budu hrát venku :evil: :evil: to je pìknì o nièem hrát furt jen venku :evil: si vùbec nevidìlám :evil: a teï stejnì vypadnu
Z toho si nic nedìlej, já už SP pohár hranu nyní 4 sezónu a první 3 sezóny moji fanoušci mìli smùlu. A když už hraješ F divizi, tak pøece nìjakej tým z E divize nemùže být silnej. Dneska jsem hrál s 1 týmem z E, ale doma a sice až na penalty, ale udolal jsem ho, takže se pøekvapivì dostávám do 3. kola, kde hraju venku a jen s F týmem, na který mùj A tým 100 % má.
marektucek

Post by marektucek »

honza wrote:
marektucek wrote:to je fakt nanic, dneska jsem sice zase vyhrál, ale nejen že v dalším kole dostanu 2. tým z E ale už potøetí za sebou budu hrát venku :evil: :evil: to je pìknì o nièem hrát furt jen venku :evil: si vùbec nevidìlám :evil: a teï stejnì vypadnu
Z toho si nic nedìlej, já už SP pohár hranu nyní 4 sezónu a první 3 sezóny moji fanoušci mìli smùlu. A když už hraješ F divizi, tak pøece nìjakej tým z E divize nemùže být silnej. Dneska jsem hrál s 1 týmem z E, ale doma a sice až na penalty, ale udolal jsem ho, takže se pøekvapivì dostávám do 3. kola, kde hraju venku a jen s F týmem, na který mùj A tým 100 % má.
jo jenže pro mì je letos jasná priorita liga a na pohár dávám B-tým a ten proti nìmu nemùže uspìt
H.1561 návrat MB Scorpions Fighters
pindik00

Post by pindik00 »

Klitor wrote:
pindik00 wrote:Tak jsem dnes hloupì prohrál!!! :cry:
Hrál jsem doma s Eèkaøem a v domnìní, že nemám šanci, a vzhledem k dnešním nároèným zápasùm v pø. pohárech jsem nasadil D. Jenže to on taky, takže
výkony 82:88
výsledek 0:1
To kdybych tušil, tak jsem mohl jít dál :cry:
tak to mrzí co ?
hmmm, to teda... a ještì mì mrzí, že jsem špatnì nastavil pomìr vstupenek a místo obvyklých 110k jsem vydìlal jen nìjakejch 60k!! :cry:
pindik00 - Los Bastardos FC - H.225
Lermik

Post by Lermik »

Já jsem úspìšnì vypad na penalty už 1. kole a díky tomu mám ve støedu volno. V minulých letech jsem 2x došel do 4. kola což mi vcelku staèilo...
Lermik - Spartièka
20. sezona D.18
Spartièka cup VII :arrow:
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
Tom151
Team President

Post by Tom151 »

Tak takhle brzo jsem z poharu snad jeste nikdy nebyl...Prohra s geckarem, muj b-tym by se mel stydet, i kdyz nehral kompletni a muselo naskocit par hracu z dorostu...Alespon se muzeme v klidu soustredit na cz ligu
Strelci z Japonska
Image
E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi :)
kerny
Team President

Post by kerny »

Finito podla predpokladov :D Prohra 2:0 u C-ckara, aspon pochvala za slusnej vysledek
Angee

Post by Angee »

pindik00 wrote:hmmm, to teda... a ještì mì mrzí, že jsem špatnì nastavil pomìr vstupenek a místo obvyklých 110k jsem vydìlal jen nìjakejch 60k!! :cry:
Na SP Pohár je rozdìlení pøíjmu vstupenek 70:30 takže je jasný že vidìláš míò než v lize, kde je to 90:10 :wink:
Image
happyna17

Post by happyna17 »

tak deme dál po výhøe 1:0 :)
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

Ja som s mojim Bckom nad Hckarom vyhral 1:5 a v dalsom kole nas caka zase Hckar a zase vonku sakris...asi to vidim na postup dalej :lol:
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
W!ck
Team President

Post by W!ck »

muj B tym si poradil s Geckarem a ceka nas alsi G ckar
Wicks - Div.E 73
Image
Klitor
Team President

Post by Klitor »

no doma poviná výhra nad Háèkaøem a v dalším kole sice Géèko ale kvalitou F takže bude boj :-( ještì že alespoò doma
Image
Libo

Post by Libo »

White Star Oudenburg - Libo Team 0:3

Po snadne vyhre na pude tymu, jenz hraje divizi G, se moje muzstvo konecne predstavi i pred domacim publikem, kdy opet narazim na tym hrajici divizi G, tentokrat s trochu divnym nazvem Ajax Afganistan, ale i tak postup do dalsiho kola je povinnosti :wink:
39th season - F.179
Image
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”