SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
Libo Team - Ajax Afganistan 4:2
Tak moje becko si v pohode pohlidalo postup do dalsiho, kde uz ale pujde do tuheho, protoze narazim na tym z ecka a bude se hrat na jeho pude, takze to bude prvni kvalitni souper v tomto rocniku poharu, no snad to nebude konecna. Jinak mne osobne ta sobota vyhovuje, tak snad se to projevi i na hristi
Tak moje becko si v pohode pohlidalo postup do dalsiho, kde uz ale pujde do tuheho, protoze narazim na tym z ecka a bude se hrat na jeho pude, takze to bude prvni kvalitni souper v tomto rocniku poharu, no snad to nebude konecna. Jinak mne osobne ta sobota vyhovuje, tak snad se to projevi i na hristi

-
Vidím, že dneska to bylo hodnì o penaltách
Tak já sem splnil co sem slíbil a dneska sem po dramatickém vývoji zápase vypadl z SP Poháru... výkony týmu se rovnaly - hodnota 111...první gól vstøelil moje nadìjný LF v 57' ..tøi minuty na to bylo srovnáno...pak došlo na penalty a skonèilo to 7:8 ...jediný kdo z mýho týmu nedal, byl nejlepší støelec loòské a letošní sezóny v mé divizi - no dal mi tak na jevo, že pro nìj je prostì liga prestižnìjší
PS: na to že sem hrál s Éèkaøem sem èekal vìtší debakl
EDIT: ale jedna vìc mì mrzí..èekal sem že budu mìt vyprodaný, ale nebylo, páè u nás snìžilo
....ale aspoò ty TV práva vynesly zhruba o 5.000 víc 

Tak já sem splnil co sem slíbil a dneska sem po dramatickém vývoji zápase vypadl z SP Poháru... výkony týmu se rovnaly - hodnota 111...první gól vstøelil moje nadìjný LF v 57' ..tøi minuty na to bylo srovnáno...pak došlo na penalty a skonèilo to 7:8 ...jediný kdo z mýho týmu nedal, byl nejlepší støelec loòské a letošní sezóny v mé divizi - no dal mi tak na jevo, že pro nìj je prostì liga prestižnìjší

PS: na to že sem hrál s Éèkaøem sem èekal vìtší debakl

EDIT: ale jedna vìc mì mrzí..èekal sem že budu mìt vyprodaný, ale nebylo, páè u nás snìžilo

-
- Team Manager
Cože? Že se v pátek nehraje? A 4., 8., 12., 19., 23. a 27. ligový kolo se hraje kdy? Že by v pátek?hownotsuts wrote:No di se v pátek nehraje tak toje putna ne?*sadlos* wrote: To teda... pohár se tímto dostává ještì o schùdek níže... Doufám, že sobota bude opravdu jenom vyjímeèná

Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182