Ale na jednu stranu to nebylo dvakrát moc fair-play, nehappyna17 wrote:jj takhle to bejvávalo za starých èasù a nestìžoval sem si

Moderator: Czech Moderators
od toho tu je forumLevion wrote:Jestli nìkdo potøebuje pomoci tak a mi napíše na ICQ: 470-979-138urèitì odpovím
Já jsem vždycky toužil vìdìt, jaká je maximální povolená velikost avataru. Poradil bys mi, prosím?Levion wrote:Jestli nìkdo potøebuje pomoci tak a mi napíše na ICQ: 470-979-138urèitì odpovím
1) odehravaním zápasùace33 wrote:Ako co najrychlejsie zvysit skusenosti u hracov? zalezi na odohratych zapasoch, na vyhrach alebo na tom ci v muzstve je nejaky velmi skuseny hrac? a zvysi to celkove hodnotenie hraca?
dikes vsem
a dodal bych 4) pøestupem se mu zvýší zkušenost cca o 3% co jsem vypozoroval ..Lermik wrote:1) odehravaním zápasùace33 wrote:Ako co najrychlejsie zvysit skusenosti u hracov? zalezi na odohratych zapasoch, na vyhrach alebo na tom ci v muzstve je nejaky velmi skuseny hrac? a zvysi to celkove hodnotenie hraca?
dikes vsem
2) na výhøe/prohøe nezáleží, zkušený hráè bny mšl dìlat kapitána (prý to zvyšuje výkon týmu)
3)zvyšuje to hodnocení jako jiná základní vlastnost (rychlost, kontrola míèe, morálka)