To by ale znamenalo, že pøestup nastává pøed zápasem. Což je blbost vzhledem k tomu, že toho hráèe mùžeš do zápasu ještì nasadit. Takže k pøestupu dochází po zápase a nálada by pak logicky mìla bejt 95%, pokud se úbytek nálady nepoèítá za simulaci celkovym souètem všech vlivù na náladu.Angee wrote:Mìl bys mít 97foppa 13 wrote:Zdarec, co je výhodnìjší???
I když jde o pouhé 2% nálady v týmu, tak by mì zajimala odpovìï...
Dneska mám 100% nálady, v noci se mì má prodat hráè(-5) a pokud bych vyhrál v noci v poháru(+2), kolik budu mít zítra náladu???
100-5=95 +2=97 nebo 100+2=stále 100 -5=95 ???
Pokud bych mìl mít 95% je jasný, že je výhodnìjší prodat hráèe ještì pøed noèní simulací, ale nevím jak je to s tìma èíslama... Díky za odpovìï!aspoò u mì to tak bylo vždycky že prve mi klesla nálada za pøestup a pak se zvýšila za výhru
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
-
- Member of the Soccer Project Association
-
Všechny procesy probíhají až po zápase. Jde už jen o tom v kterém poøadí. Pokud prvnì prodej hráèe, tak musí být nálada v týmu 97, pokud probìhne prvnì +2% za výhru a až pak prodej hráèe, tak bude nálada pouze 95%. A Angee øekl, že prvnì prodej hráèe a následnì +2% za výhru. Jde už jen o to, jestli to tak je... Nikdo jiný se k tomu neozval s odpovìdí...lotky wrote: To by ale znamenalo, že pøestup nastává pøed zápasem. Což je blbost vzhledem k tomu, že toho hráèe mùžeš do zápasu ještì nasadit. Takže k pøestupu dochází po zápase a nálada by pak logicky mìla bejt 95%, pokud se úbytek nálady nepoèítá za simulaci celkovym souètem všech vlivù na náladu.
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
-
No, a jak to teda nakonec jefoppa 13 wrote:Všechny procesy probíhají až po zápase. Jde už jen o tom v kterém poøadí. Pokud prvnì prodej hráèe, tak musí být nálada v týmu 97, pokud probìhne prvnì +2% za výhru a až pak prodej hráèe, tak bude nálada pouze 95%. A Angee øekl, že prvnì prodej hráèe a následnì +2% za výhru. Jde už jen o to, jestli to tak je... Nikdo jiný se k tomu neozval s odpovìdí...

-
A nevzpomeneš si?? aspoò tak odhadem...frankie_doparoma wrote:kua, to jsem vedel uz dvakratParis_Sg wrote:Mám na vás takovej dotaz, když mám morálku v týmu 9% tak mùj tým podavá výkon okolo 100, když mi morálka soupne tak na 50% okolik se zvìtší souèet øad??ale zas jsem zapmnel, ale je to celkem dost
-
Já to teda nevím, ale co sem tak baj oko poèítal, tak mi to vychází na 111.frankie_doparoma wrote:kua, to jsem vedel uz dvakratParis_Sg wrote:Mám na vás takovej dotaz, když mám morálku v týmu 9% tak mùj tým podavá výkon okolo 100, když mi morálka soupne tak na 50% okolik se zvìtší souèet øad??ale zas jsem zapmnel, ale je to celkem dost

-
Ještì ne, jelikož tento velmi složitý proces mìl probìhnout dneska v nociAngee wrote: No, a jak to teda nakonec je![]()
vypozorovals to
![]()

HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
-
Tìch 111 se mi nezdá... Podle mì pøi 50% to bude tak 107 max 108. Víc urèitì neAngee wrote:Já to teda nevím, ale co sem tak baj oko poèítal, tak mi to vychází na 111.Paris_Sg wrote:Mám na vás takovej dotaz, když mám morálku v týmu 9% tak mùj tým podavá výkon okolo 100, když mi morálka soupne tak na 50% okolik se zvìtší souèet øad??

Last edited by foppa 13 on Tue May 08, 2007 8:02 pm, edited 1 time in total.
HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
-
-