Intrebare?
Cat ati da pe acest junior de la centrul meu de tineret?
Inca nu este plafonat la nici o calitate.
Daca il vrea cineva shi are vreo oferta sa o spuna aici, poate il dau, pt. ca eu nu am nevoie de RF shi LF.
Mariu$ wrote:700k mai mult nu iti dau ca e agresiv
Eu m-am uitat putin pe TL shi cel mai mare pret am gasit de 2,5M shi era jucatorul mai slab ca al meu shi avea agresivitate 92 parca. Este un pret exagerat dar o sa imi incerc norocul, poate da careva shi mie 1 sau 2M.
sal echipa mea este SHARKY_ROBERT si am 2CF in varsta de 20 de ani si cu caliate globala de 70 aman2 dar au skilluri diferite cat credeti ca pot scoate pe fiecare din ei?....dar pe SW de 27 de anicu calitatea globala de 82??????...sau daca gasiti voi altu pe care credeti ca pot loa o suma bunicica zicetimil si mie
vasi lasa o trimitere catre ei dar nujtiu cum
Last edited by sharky1990 on Fri May 18, 2007 11:03 am, edited 1 time in total.
cam cat credeti ca ash putea sa primesc pe jucatorul Florentin Craciun? e SW a venit de la tineret cu un coordonator 100%....am sanse sa iau 2M pe el sau delirez?:D
hehe asa credeam si eu:D dar cam cat as putea lua pe el?
in alta ordine de idei...sharky nu ti-am gasit echipa..din ceea ce zici tu..pe cei 2 CF cred ca ai putea sa iei cam 1M-1.5M...cam astea sunt preturile pe TL.... bafta:D
warchilde wrote:hehe asa credeam si eu:D dar cam cat as putea lua pe el?
in alta ordine de idei...sharky nu ti-am gasit echipa..din ceea ce zici tu..pe cei 2 CF cred ca ai putea sa iei cam 1M-1.5M...cam astea sunt preturile pe TL.... bafta:D
cum sa no gasesti mah ia mai incearca o data apropo G.618