SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Libo Team - carlozz 4:3
Tak po krasnem zapase me putovani poharem pokracuje, ovsem v pristim kole zakoncim sve putovani, protoze mi los pridelil tym z C divize, ktery jeste navic bojuje o postup do divize B a dnes mel vykon v poharu 135, muj max je zatim jenom 129, takze favoriti je jasny, ale aspon, ze hraju doma, tak vydelam nejaky ten penizek, ktery se vzdycky hodi
Tak po krasnem zapase me putovani poharem pokracuje, ovsem v pristim kole zakoncim sve putovani, protoze mi los pridelil tym z C divize, ktery jeste navic bojuje o postup do divize B a dnes mel vykon v poharu 135, muj max je zatim jenom 129, takze favoriti je jasny, ale aspon, ze hraju doma, tak vydelam nejaky ten penizek, ktery se vzdycky hodi

-
Hmmm, koukám Libo, že jsme skoro ve stejné situaci. Mì ve støedu v noci èeká asi ještì vìtší oøíšek
. Dostal jsem tým, který už hrál dvakrát A divizi a má dva Béèkové tituly... FORZA BUFFALO-FORUM. Jsem moc zvìdavej co na to naše Fkové týmy øeknou 
EDIT: Teï se dívám, že FORZA BUFFALO má cenu vstupenek na pøáteláky 11 a chodí na nìj 6000 divákù

EDIT: Teï se dívám, že FORZA BUFFALO má cenu vstupenek na pøáteláky 11 a chodí na nìj 6000 divákù

Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
-
No, já také v nedivitelném koutku duše doufám... V úterý do ligy pošlu B tým, a na støedu pošlu áèko... Risknu agresi kolem 70-80 i když má rozhodèí 56 a budu doufat, že to tøeba na penalty ukopu... To mì na výkon min. 125 urèo bude staèit. A pokud by soupeø dal tøeba "jen" 130. Tak se štìstím by ty penalty být mohly. Jinou šanci asi nemám 

Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
-
No vidim, ze jsme na tom stejne s taktikou
Zitra v lize bude taky hrat becko, acko se bude setrit, i kdyz bude hrat zapas pratelskeho poharu, takze 100 fyzicku mit nebudou. Co se tyka agr, tak pujdu na 90, rozohdci ma prisnost 23 a nebyt vykartovani meho nejlepsiho CM, dal bych agr na max, tak budu mit na max jenom styl, cili zaden setreni a bude to jizda od prvni do posledni minuty, jako v anglicke lize 

-
Tak fajn, v sedmém kole sem úspìšnì vyøadil dalšího protivníka, a v kole osmém dost se ke mnì pøijede podívat nizozemský céèkaø pulunited. Je to soupeø zvládnutelný, nejspíš rozhodne, kolik budu mít zranìných hráèù. I pøesto, že hraje tak vysokou divizi, dává výkony v prùmìru okolo 125, což je úroveò pro mì zvládnutelná... 

Tom9k - Tom9k Mad Team - In Recycle Bin...
-
Libo Team - FC Euskadi 1:1
Pokutové kopy 2- 4 Pokutové kopy
Tak ja jsem dnesnim dne, ukoncil sve putovani poharme SP, ale celkem se neni cemu divit. Muj tym mel vykon 128, souper 134, ale v normalni hrace dobe se muj tym drzel, ovsem nezvladl jsem to v penaltovem rozstrelu, bohuzel, ale nic se neda delat. Celkove jsem se svym vystoupenim v poharu spokojeny
Pokutové kopy 2- 4 Pokutové kopy
Tak ja jsem dnesnim dne, ukoncil sve putovani poharme SP, ale celkem se neni cemu divit. Muj tym mel vykon 128, souper 134, ale v normalni hrace dobe se muj tym drzel, ovsem nezvladl jsem to v penaltovem rozstrelu, bohuzel, ale nic se neda delat. Celkove jsem se svym vystoupenim v poharu spokojeny

vyøazení obhájce
koukám, že obhájce SP poháru dohrál v Èechách. dobrá práce, Raynooku!
-
Moji hráèi dali do zápasu takøka všechnu, což se zaslouženì podepsalo na výsledku utkání. Úspìšnì jsem vyøadil soupeøe z céèka v pomìru 3 - 2 na góly. V devátém kole na nás èeká velký oøíšek, v podobì mimoøádnì nadupaného déèkaøe, který dal v posledním kole poháru souèet 137, ale tým si stále vìøí a pevnì doufá, že se nám tøeba se štìstím podaøí projít do desátého kola, což by byl pro tým obrovský úspìch 

Tom9k - Tom9k Mad Team - In Recycle Bin...
-
Re: vyøazení obhájce
obhájce hraje v sobotu u mìoslicek wrote:koukám, že obhájce SP poháru dohrál v Èechách. dobrá práce, Raynooku!

koukám, že jsme s Raynookem a dukem zbyli už jenom tøi... nebo je tam eštì nìkdo?