Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Lermik
Member of the Soccer Project Association

Post by Lermik »

ace33 wrote:
kofi wrote:
ace33 wrote:prosim vas ked je na prestupovej listine hrac a pri nom je kolonka:
K dispozici od Nedìle 13 Kvìten 2007 (18:00 CET)
to znamena ze po simulacii o 18:00 je moj ked na neho este nikto nedal ponuku len ja?

dikes
ne-e, to znamená, že pak ho lze odklepnout...takže, když se s nim domluvíš na okamžitým pøestupu, tak po simulaèce v 18:00 ti ho mùže prodat :wink:
niekde som cital ze hrac je na prestupovej listine 6 dni (ak si to dobre pamatam) a ze za kazdu poslednu ponuku je o 24 hodin dlhsie... kolko potom treba este cakat po tejto simulacke aby prisiel automaticky?
no minimálnì do toho data jaký má napsaný v seznamu pøestupù. teda ještì cca. 4dny.
Lermik - Spartièka
20. sezona D.18
Spartièka cup VII :arrow:
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
krup72

Post by krup72 »

ace33 wrote: niekde som cital ze hrac je na prestupovej listine 6 dni (ak si to dobre pamatam) a ze za kazdu poslednu ponuku je o 24 hodin dlhsie... kolko potom treba este cakat po tejto simulacke aby prisiel automaticky?
To není úplnì pøesnì - prodlouží se to jen v pøípadì, když je nabídka podaná 24 hodin pøed vypršením pùvodního termínu. Prostì bìhem posledních 24 hodin se to mùže o 24 hodin posunout. Teoreticky se to mùže posunovat do nekoneèna, pokud by nìkdo každý den pøihazoval.
Emanuel Chocdopitch
Team Manager

Post by Emanuel Chocdopitch »

Sice nejsem novej, ale dnes si tak pøipadám :

Najmutí nového trenéra mùže mít pozitivní efekt na Váš tým, ale ne pokud Váš pøedchozí kouè nebyl v klubu dostateènì dlouhou dobu. Od pøíští sezóny jsme se rozhodli prodloužit tuto dobu, protože nìkteøí manažeøi používali tento 'trik' pøíliš èasto.

Zajímá mì v èem se mùže tým zlepšit, a jak dlouho musí být trenér u týmu. A zároveò zda je to podobné i u ostatních zamìstnancù.

Díky. Emanuel Chocdopitch.
Beda.84
Team President

Post by Beda.84 »

zajimalo by me jestli kdyz vymenim trenera se me zvysi moralka v tymu
Koprfild
Coach

Post by Koprfild »

taky se z toho divokej. já myslel že je to vopaènì.
svoo

Post by svoo »

Chtel jsem se zeptat, kdyz se diky me k SP pripojilo pet lidi, tak dostanu 2 mesice clenstvi SPFA zdarma..... je to tak i kdyz se diky me k SP pripoji deset lidi nebo musim pockat az na tech dvacet a pak dostanu na 6 mesicu? diky....
Svoo s.r.o
Image
PipkiN

Post by PipkiN »

jedinì 20/6mìsícù, žádné slevy na 5/1,5 mìsíce nejsou ... 20 lidí - 6 mìsícù a pouze 1x .. ;)
playing in C2
Image
Turnaj Slaná baterka
svoo

Post by svoo »

ne...vzdyt je za 5 prizvani 2 mesice, tak jsem se jako ptal jestli az po tech peti prizvu dalsich pet tak jestli budu mit znovu dva mesize nebo az pak musim tech dvacet.....
Svoo s.r.o
Image
Tom49
Team President

Post by Tom49 »

svoo wrote:ne...vzdyt je za 5 prizvani 2 mesice, tak jsem se jako ptal jestli az po tech peti prizvu dalsich pet tak jestli budu mit znovu dva mesize nebo az pak musim tech dvacet.....
musíš poèkat na 20 :cry:
Image
svoo

Post by svoo »

aha...tak to uz asi nezvladnu uz ted semnou dost lidi prestalo kamaradit jak jim furt cpu SP.... :lol:
Svoo s.r.o
Image
happyna17

Post by happyna17 »

Tom49 wrote:
svoo wrote:ne...vzdyt je za 5 prizvani 2 mesice, tak jsem se jako ptal jestli az po tech peti prizvu dalsich pet tak jestli budu mit znovu dva mesize nebo az pak musim tech dvacet.....
musíš poèkat na 20 :cry:
a po 20 je ti to potom k nièemu :?
lotky
Team President

Post by lotky »

Kdy se pøièítá hráèi vìk? Teï sem si jentak všimnul, že hráèi, kterýmu má bejt 22 (narozeniny má zejtra) je už 23 a SPMT hlásí, že narozeniny má mít pøíští sezonu (pro jistotu sem si neuploadoval nový data). Tak by mì zajímalo, jestli sem se stal obìtí bugu, nebo jestli se vìk pøièítá den pøedem (což se mi zdá divný, ale budiž)
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.

new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
happyna17

Post by happyna17 »

lotky wrote:Kdy se pøièítá hráèi vìk? Teï sem si jentak všimnul, že hráèi, kterýmu má bejt 22 (narozeniny má zejtra) je už 23 a SPMT hlásí, že narozeniny má mít pøíští sezonu (pro jistotu sem si neuploadoval nový data). Tak by mì zajímalo, jestli sem se stal obìtí bugu, nebo jestli se vìk pøièítá den pøedem (což se mi zdá divný, ale budiž)
tady se to øešilo :wink: :arrow: Vyøešení
Last edited by happyna17 on Tue May 15, 2007 8:21 pm, edited 1 time in total.
PipkiN

Post by PipkiN »

Mám to samé, hráèi je 23 oficiálnì zítra, v SPMT už má o rok více ;)
playing in C2
Image
Turnaj Slaná baterka
lotky
Team President

Post by lotky »

happyna17 wrote:
lotky wrote:Kdy se pøièítá hráèi vìk? Teï sem si jentak všimnul, že hráèi, kterýmu má bejt 22 (narozeniny má zejtra) je už 23 a SPMT hlásí, že narozeniny má mít pøíští sezonu (pro jistotu sem si neuploadoval nový data). Tak by mì zajímalo, jestli sem se stal obìtí bugu, nebo jestli se vìk pøièítá den pøedem (což se mi zdá divný, ale budiž)
tady se to øešilo :wink: :arrow: http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... &start=585
Tak to sem jaksi prošvihnul :lol: Nelezu hold do všech topicù, kde nìkdo nìco napíše. Tak dík, už sem chtìl házet hromy a blesky :twisted:
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.

new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”