Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

foppa 13
Member of the Soccer Project Association

Post by foppa 13 »

PipkiN wrote: Mìlo by ..
Díky, v týmu mám 4 zamìstnance už skoro 5 sezon, tak pøed pohárem a dùležitým ligáèem se to bude hodit
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
kynzal
Coach

Post by kynzal »

Rad bych se zeptal jak je to s prirustkem a ubytkem fanousku. Zatim jsem vypozoroval ze pri turnaji pribude zhruba 15 (bez ohledu na vyhru) pri pratelaku 10 a lize 70 (vyhra). To je ale jen muj hrubej odhad, a tak se tazi zda nekdo nemate jasnejsi predstavu. Diky za odpoved
http://www.dustpraha.estranky.cz

S 17: 1. v H 1762
S 18: 1. v G 588
S 19: 1. v F 196
S 20: 3. v E 66
S 21: 6. v E 66
S 22: ?. v E 66
roofer
Team President

Post by roofer »

kynzal wrote:Rad bych se zeptal jak je to s prirustkem a ubytkem fanousku. Zatim jsem vypozoroval ze pri turnaji pribude zhruba 15 (bez ohledu na vyhru) pri pratelaku 10 a lize 70 (vyhra). To je ale jen muj hrubej odhad, a tak se tazi zda nekdo nemate jasnejsi predstavu. Diky za odpoved
ja jenom vim ze pri vyhre v lize mi pribude 75 fans,ale nevim jestli to je v kazdy divizi jiny
krup72

Post by krup72 »

kynzal wrote:Rad bych se zeptal jak je to s prirustkem a ubytkem fanousku. Zatim jsem vypozoroval ze pri turnaji pribude zhruba 15 (bez ohledu na vyhru) pri pratelaku 10 a lize 70 (vyhra). To je ale jen muj hrubej odhad, a tak se tazi zda nekdo nemate jasnejsi predstavu. Diky za odpoved
Tyhle pøírùstky bohužel nejsou konstantní.
Osobnì jsem na zaèátku mìl: turnaj +16, pøátelák +8, liga výhra +75.
Nevím, jestli to klesá vyšší ligou nebo vyšším poètem fanouškù, ale dneska mám pøírùstky: turnaj +8, pøátelák +4, liga výhra +40.
Jednou jsem se díval na stav fans týmu z A divize pøed a po pøáteláku. Pøírùstek byl taky +4.
Z toho jde nìco vydedukovat, ale pøesná pravidla taky nevím (a rád bych vìdìl).
foppa 13

Post by foppa 13 »

Podle mì to pøibývá podle poètu fans. Bylo by nelogické, aby Aèkaøovi mìlo pøibývat miò fans než Háèkaøovi jenom proto, že hraje vyšší ligu. Každý má sobì rovné soupeøe(v míøe)... Loni jsem hafo nakupoval, prodával, zkoušel nové hráèe atd. a tak jsem celou sezonu naprosto vypustil. A v Eèku mì pøibývalo více fans než teï v eFku a to urèitì proto, že mám o cca. 1500 fans víc než v minulé sezonì.
HC Kometa Brno Forever
PipkiN

Post by PipkiN »

foppa 13 wrote:Podle mì to pøibývá podle poètu fans. Bylo by nelogické, aby Aèkaøovi mìlo pøibývat miò fans než Háèkaøovi jenom proto, že hraje vyšší ligu. Každý má sobì rovné soupeøe(v míøe)... Loni jsem hafo nakupoval, prodával, zkoušel nové hráèe atd. a tak jsem celou sezonu naprosto vypustil. A v Eèku mì pøibývalo více fans než teï v eFku a to urèitì proto, že mám o cca. 1500 fans víc než v minulé sezonì.
Ten úbytek je podle urèitého tisíce poètu fanouškù. Já mám nyní 17717 fans ( :) ) a za Pø +5 / PøP +10 / liga cca + 50. Za chvíli však dosáhnu stejných hodnot jako krup - 4/8/40, což je podle mého asi nejzažší minimum...
playing in C2
Image
Turnaj Slaná baterka
krup72

Post by krup72 »

PipkiN wrote:4/8/40, což je podle mého asi nejzažší minimum...
Kéž by to už dál neklesalo.
Ještì jedna poznámka - ty tøi èísla se nesnížej najednou, ještì nedávno jsem mìl 4/9/?
foppa 13

Post by foppa 13 »

PipkiN wrote: Ten úbytek je podle urèitého tisíce poètu fanouškù. Já mám nyní 17717 fans ( :) ) a za Pø +5 / PøP +10 / liga cca + 50. Za chvíli však dosáhnu stejných hodnot jako krup - 4/8/40, což je podle mého asi nejzažší minimum...
Já mám nìco kolem 17000 fans a pøibývá mì to stejnì jako Tobì...
HC Kometa Brno Forever
Juros
Team Manager

výhoda domácího prostøedí

Post by Juros »

Chtìl bych se zeptat co znamená v pøátelském turnaji výhoda domácího prostøedí ??
Ivo08-LSG

Re: výhoda domácího prostøedí

Post by Ivo08-LSG »

Juros wrote:Chtìl bych se zeptat co znamená v pøátelském turnaji výhoda domácího prostøedí ??
Ze proste budes hrat na domacom stadione ak sa tak LOS vylosuje...inak aj kebyze si pisany ako domaci nehras doma..teda ak das nie tak nikto nehraaa doma a ak das ANO tak hraas niektore zapasy doma...
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

Ivo08-LSG wrote:
Juros wrote:Chtìl bych se zeptat co znamená v pøátelském turnaji výhoda domácího prostøedí ??
Ze proste budes hrat na domacom stadione ak sa tak LOS vylosuje...inak aj kebyze si pisany ako domaci nehras doma..teda ak das nie tak nikto nehraaa doma a ak das ANO tak hraas niektore zapasy doma...
coze?!
doma budes hrat i kdyz bude vyhoda domaciho prostredi vypnuta, akorat nebudes mit vyhodu domaciho prostredi jako v jinejch zapasech (liga, pratelaky..)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

frankie_doparoma wrote:
Ivo08-LSG wrote:
coze?!
doma budes hrat i kdyz bude vyhoda domaciho prostredi vypnuta, akorat nebudes mit vyhodu domaciho prostredi jako v jinejch zapasech (liga, pratelaky..)
Tak to som nevedel...ale aj tak ked tam nebudes mat vyhodu tak to je ako keby si tam ani nehral
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
krup72

Post by krup72 »

Ivo08-LSG wrote: Tak to som nevedel...ale aj tak ked tam nebudes mat vyhodu tak to je ako keby si tam ani nehral
A co pøíjem ze vstupnýho, náklady na domácí zápas, pøíjmy ze zápasu, úbytek høištì?
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

krup72 wrote:
Ivo08-LSG wrote: Tak to som nevedel...ale aj tak ked tam nebudes mat vyhodu tak to je ako keby si tam ani nehral
A co pøíjem ze vstupnýho, náklady na domácí zápas, pøíjmy ze zápasu, úbytek høištì?
detaili :lol:
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
SKS
Team President

Post by SKS »

4frankie: Taky z tý ivoví odpovìdi sem guma :wink: :lol:
Jinak znamená to, že výhoda je-li nastavena na ano tak v tom turnaji podáš doma o nìco lepší výkon než venku(jako v lize a SP poháru)...Je-li na ne tak výkon doma neni z výhodnìn.....Pøesnì jak je ta vìta....Výhoda domácí prostøedí ne :wink:
Jinak doma hraješ vždy, jsi-li psán v rozpise jako domácí(viz vstupenky, trávník apod. ivo :wink: )
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”