Ghid pentru Management Tool de Good Thor (adica SPMT bah)
Moderator: Romanian Moderators
SPMT
Salut baieti am si eu o intrebare intrebatoare ce ma macina si sper sa-mi raspundeti cat de curand si anume: Ce inseamna CALITATE ASCUNSA? cu ce se mananca, la ce anume ajuta, ce reprezinta? Si inca ceva, pot cumva sa ma uit daca vreau sa cumpar un jucator la cat ar ajunge? Sau de la alta echipa? Si daca da, cum?
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: SPMT
Calitatea ascunsa este tot un skill ca celelalte doar ca pe asta nu il vezi. Este foarte important. Cu cat este mai mare cu atat jucatorul (de obicei de la tineret) are sanse sa devina foarte bun.Cheliosu wrote:Salut baieti am si eu o intrebare intrebatoare ce ma macina si sper sa-mi raspundeti cat de curand si anume: Ce inseamna CALITATE ASCUNSA? cu ce se mananca, la ce anume ajuta, ce reprezinta? Si inca ceva, pot cumva sa ma uit daca vreau sa cumpar un jucator la cat ar ajunge? Sau de la alta echipa? Si daca da, cum?
La cat ar ajunge un jucator poti sa te uiti dar sunt doar aproximari (SPMT iti spune ca jucatorul poate ajunge undeva intre 70%-88%), nimeni nu garanteaza ca ar putea fi bun. Este un risc pe care si-l asuma,sau nu, fiecare manager.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
- Member of the Soccer Project Association
Shi daca vrei sa stii, ii poti afla skill-ul ascuns; dar iti trebuie foaia de calcul Excel pe care eu shi cativa de pe aici o avem.warchilde wrote:pai si ce iti arata? ca nu iti arata decat skilul ascuns, ordin individual si cea mai buna performanta estimata...la momentul actual...asha ca ce afli de acolo????????

PS.: Doar ca si aici iti trebuia sa stii daca e plafonat sau la un skill, dar poti calcula pt. jucatorii tineri, sau cei care sunt plafonati la calitatile principale iar celelate sa fie sub 50.

Manager: cyp