Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
ti-am scirs si in mesaj....cei 2 mai au cate doua meciuri grele si tu unul singur.unul din ei se impiedica 100% pana la final.eu am promovat in F in ultima etapa cand locul 1 s-a impiedicat de una aflata la retrogradare si mi-a facut cadou locul 1 si G-ul la un punct dstanta fata de el.in F am fost inger si drac.am terminat pe 1 dar am urcat pe 2 o echipa pe care in ultima etapa tot eu am trimis-o pe 3.rood wrote:la mine e complicat de tot. Am facut egal pe terenul liderului...rezultat bun.
Insa mai urmeaza un "set" diseara cu locul 2. Is dezorientat de tot. Mai bine pierdeam...macar stiam o treaba.
Bravo warchilde!
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
mdea.. in fine sunt pe pozitia 2 .. mai am 4 meciuri dintre care un meci cu primul loc.. asta de pe 2 are si el vreo 2 meciuri grele.. sper sa se mai incurce si el o data.. sa nu conteze meciul cu locul 1.. (locul 1 are echipa mai buna ca a mea.. si eu sunt la doar un punct peste locul 3).. sper sa promovez in C 2:)
multam Unicool! Mai am ceva vreme sa ma hotarasc. Mai intai sa ajung acasa sa bag o bere sau mai multe la fizic si sa tai iarba...apoi o sa fac o analiza adanca
si sa vad ce e de facut.
Ca sa nu mai deschid un topic...cum stiu exact cine vine la mine in serie din G? Stiu ca vin echipe din G533....dar care din ele?
E cald si io tre sa mai stau 5 ore la servici...scade moralul...si TS-ul!
bafta

Ca sa nu mai deschid un topic...cum stiu exact cine vine la mine in serie din G? Stiu ca vin echipe din G533....dar care din ele?
E cald si io tre sa mai stau 5 ore la servici...scade moralul...si TS-ul!

bafta
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
-
sunt intr-o situatie asemanatoare cu a ta. sunt la doar 2 puncte de loc 3, dar daca fac vreun egal trece asta inainte ca are cu o victorie mai mult ca mine. eu mai am si cu loc 1 de jucat; iar el se poate incurca doar in ultim meci, in rest are meciuri usoare. nu credeam sa transpir asa mult ptr promovare in D (fara falsa modestie cred ca am cel mai bun lot din serie, dar am pierdut puncte din cauza TS - trasnferuri si "goana dupa aur"Spawn_9 wrote:mdea.. in fine sunt pe pozitia 2 .. mai am 4 meciuri dintre care un meci cu primul loc.. asta de pe 2 are si el vreo 2 meciuri grele.. sper sa se mai incurce si el o data.. sa nu conteze meciul cu locul 1.. (locul 1 are echipa mai buna ca a mea.. si eu sunt la doar un punct peste locul 3).. sper sa promovez in C 2:)

-
Victorie 4-2 in deplasare care ma urca un loc in clasament. Sunt pe 5. Sper sa raman pe 5. Sunt la egalitate de puncte cu locul 6 shi ne departajeaza doar numarul de goluri marcate, clar in favoarea mea, desi am un stil 5-3-2 defensiv.
Amandoi avem meci cu locul 2, care e foarte tare iar eu voi incerca sa-mi maresc golaverajul.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Uff ! matematic ramin in B insa tiris grapis !
Cu o echipa de semi-pensionari ( dar ceva mai tineri decit milanezii
) am ramas in pluton si sper sa nu cobor mai jos de locul 6.
Nu ma apuc acum sa fac o recenzie a sezonului.... insa trebuiesc facute muuulte modificari ! Acest lucru implica...inerent..si caderea in C ...cu sperantza ca mai jos nu vom ajunge peste 2 sezoane!
Mai mult nu se putea face cu o echipa fortzata sa ajunga aici...fara un fundament de multe sezoane in spate...doar 6.
Multa bafta celor care vizeaza promovarea !

Nu ma apuc acum sa fac o recenzie a sezonului.... insa trebuiesc facute muuulte modificari ! Acest lucru implica...inerent..si caderea in C ...cu sperantza ca mai jos nu vom ajunge peste 2 sezoane!
Mai mult nu se putea face cu o echipa fortzata sa ajunga aici...fara un fundament de multe sezoane in spate...doar 6.
Multa bafta celor care vizeaza promovarea !
Fiat Lux !
-
- Team Board Member
destul de bine
campionatul merge destul de bine am avut la incepu niste probleme dar acum sper sa termin in primii 5...si sezonu viitor sa promovez..
sezonul 17/18 : 5 in F.23/1 in F.23
sezonul 19/20/21 :3 in F.24 /2 in F.24/11 in E.8
sezonul 21 : 2 in F.24
sezonul 19/20/21 :3 in F.24 /2 in F.24/11 in E.8
sezonul 21 : 2 in F.24