Rozdíl v pøíjmech je velký. Èasem budeš o hodnì víc vydìlávat ze vstupného,z turnajù o nìco víc i z reklam a hlavnì asi z prodeje nepotøebných hráèù. Budeš dostavát skoro každých 20 dnù juniora a i když bude pro tvùj tým slabý,tak jeho prodejem získáš slušné finanèní prostøedky.kynzal wrote:Ahoj, zajimalo by mne jaky je rozdil v prijmech tymu z H a treba C divize. Ted na zacatku problem s penezi neni jelikoz platy hracu jsou nizke, ale co potom az bude chtit kazdej nekolik ticic?
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Team Manager
centum mladeze som si dal uz postavit len to trva dlho...krup72 wrote:Díval jsem se na tvùj tým a hraješ to zatím krátce na to, aby šlo oèekávat nìjaký výsledky. Hráèe bych neprodával - naopak, koupil bych nìjaký levný hráèe, aby tvùj tým zvládal hrát co nejvíc pøátelákù a turnajù - z nich jsou fanoušci a peníze ze vstupnýho. (Ty turnaje se zanedbatelným startovným.) Jinak kurzy pro zamìstnance, co nemají 100% jsou nutnost, stejnìtak mládežnické centrum.sowiet wrote:ale na druhej strane mam 1 "sedemnastku" (zo 4) a zda sa ze by to mohol byt nadejny hrac je to obranca a ma najlepsiu formu zo vsetkych hracov aj fyzicku a moralku ma v pohode....davam ho hrat kazdy ligovy zapas....len akosi sa mi aj tak stale nedari
Èasem se v tvým týmu budou toèit daleko vyšší èástky než teï.
Chce to trpìlivost, tohle je hra na dlouho, ne na pár tejdnù. Ale zase máš radost, jak se tvùj tým zlepšuje. Sleduj tøeba souèet výkonù øad pøi zápase, jak postupnì pùjde nahoru.
-
- Member of the Soccer Project Association
Mám takovovu otázku ohledně nákupu nových nadějí. Třeba koupím hráče s hodnocením 45%, do kterého vkládám nějaké naděje a pomocí SPTM zjišťuji, jak může být dobrý. Napíše mi třeba, že hráč bude vytrénovaný po 200 simulacích a že může mít hodnocení 65-88 %. Dá jeho celk. hodnocení nějak zjistit nebo vytipovat blíže - to z důvodu, abych ho třeba nemusel trénovat měsíc abych zjistil, že se mi nehodí?
-
Tohle se poznat nedá. Jsou jen urèité indicie.xixor wrote:Mám takovovu otázku ohlednì nákupu nových nadìjí. Tøeba koupím hráèe s hodnocením 45%, do kterého vkládám nìjaké nadìje a pomocí SPTM zjišuji, jak mùže být dobrý. Napíše mi tøeba, že hráè bude vytrénovaný po 200 simulacích a že mùže mít hodnocení 65-88 %. Dá jeho celk. hodnocení nìjak zjistit nebo vytipovat blíže - to z dùvodu, abych ho tøeba nemusel trénovat mìsíc abych zjistil, že se mi nehodí?
a/ jestli hráè pochází z centra mládeže
b/ jakou má skrytou vlastnost
c/ jaké hodnoty dosáhly doposud vytrénované vlastnosti
Ale b/ a c/ neøíká nic o dalších vlastnostech. Pøi nákupu nevytrénovaného hráèe má èlovìk prostì nìkdy smùlu a nìkdy štìstí...
-
zkus si pøeèístsowiet wrote:mohol by mi dat niekto rady....to je jedno ake ja som tu novy a este moc toho neovladam

najdeš tam spoustu vìcí
dikhappyna17 wrote:zkus si pøeèístsowiet wrote:mohol by mi dat niekto rady....to je jedno ake ja som tu novy a este moc toho neovladam
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=67526
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=67091
najdeš tam spoustu vìcí

-
hmm vic jak 3000 odpovedi, to zaslouzi potlesk.mantel wrote:Tak jsem pøelouskal všech 204 stránek. Sice to byla fuška, ale doufám, že to v budoucnu pøinese ovoce. Dík všem co byli ochotni poradit a sorry za tenhle OT.
ALe, dozvis se tam vsechno potrebny, je to takova neustale se rozsirujici encyklopedie
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
Není, je to jeden z mála vyjímeèných hráèù, bude podávat výkon 75, možná i 76mantel wrote:Ještì jedna otázeèka, ted jsem chtìl koupit Jednoho útoèníka a hned na prvním místì je 20 letý CF ( hodnocení 89) za cenu 65 M . Je tam za tu cenu jeden zájemce. Jsem tu sice nový , cenám moc nehovím, ale tohle mi celkem smrdí. Co si o tom myslí ostatní? Je to na nahlášení?