Ghidul Incepatorului

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

nu e obligatoriu sa platesti salariu mare :wink: oricum termenul "salar mare" e foarte relativ. doar o chestie de rentabilitate ...
dar na, fiecare are strategia lui. sunt perfect de acord cu tine ca daca cumperi prost si prostii ajungi la faliment. dar cu un studiu al rentabilitatii aplicat jucatorului in parte ... te-ar mira sa vezi la ce rezultate poti ajunge :))
warchilde

Post by warchilde »

nu shtiu daca m-ar speria..ma uit la tine si ma lamuresc :wink: ....referitor la termenul de salar mare....e clar ca e relativ....pe mine ma trec fiori pe sira spinarii cand vad cat zice spmt-ul ca va trb sa le platesc salarii jucatorilor dupa ce le prelungesc contractele...cica vreo 70k....nush de unde o sa le platesc atatia bani...lacomie frate :evil:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

hehe ... si eu care platesc vreo 300k salarii :)) ohoho :)
warchilde

Post by warchilde »

deci tu continui sa ma uimesti....de unde la dai frate atatia bani? eu cashtig pe meci 70k..la anu o sa cashtig putin mai mult....dar oricum...nu cashtig pe meci 150k ca sa le platesc lor 70k pe meci :shock:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Eu am acum salarii de 140k si le platesc din banii pe bilete.
Dar o sa mai creasca salariile pt. ca mai cumpar ceva bun si o sa mai maresc din salarii. Crek ajung si eu pe la 200k. :roll:
Tre sa mai maresc stadionul sezonul viitor.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bunicutzu

Post by bunicutzu »

pai ce capacitate are stadionul tau? dar fani cati ai? dar jucatori cati ai? dar meciuri, cate joci pe zi? eu fac 25-35k pe meci amical :))
=> 4 meciuri/saptamana platesc 1.2M salarii. dar:
2 meciuri sunt acasa deci vin vreo 350k/meci = 700k
2 meciuri in deplasare deci vine 50k/meci = 100k
2-3 amicale acasa pe zi 6 zile pe saptamana ori 30k/pe meci = 360k
bannere publicitare 1/zi sa punem 7*11.250= 80k
total cheltuieli 1.2M
total incasari 1.24M

Sa zicem ca ies cam pe 0. Dar bani pe transferuri nu prea dau!!!
=> banii din cupe amicale + banii din transferuri .... intra in buzunar :D
easy nu?
warchilde

Post by warchilde »

mi-a placut calculul :D :D
in ritmul ala i might be able to pay the bastards :twisted: :twisted:
Viola

Post by Viola »

Vad ca se invart sume mari pe aici :D . Macar stiu la ce sa ma astept pe viitor. Eu pana acum o saptamana nu am avut nici un jucator care lua 1000 pe meci toti erau sub. Acum am mai facut niste investitii si am doi cu salarii peste 1000 si stadion de 9000 de locuri asa ca ma descurc destul de bine :twisted: . Chiar asa mult cresc salariile de la o liga la alta? Inseamna ca trebuie sa imi fac provizii :evil: :twisted:
Revenit cu Vulturii Lugoj
bunicutzu

Post by bunicutzu »

precum am spus ... simplu calcul de rentabilitate :))
bunicutzu

Post by bunicutzu »

Viola wrote:Chiar asa mult cresc salariile de la o liga la alta? Inseamna ca trebuie sa imi fac provizii :evil: :twisted:
nu cresc salariile de la o liga la alta. salariile cresc doar pentru jucatorii buni. un jucator de 80% nu o sa accepte salar sub 5k-6k. unul de 85% nu va accepta sub 9k. unul de 87 pe la 12-13k samd

deci daca vrei echipa buna ... dai si salarii. daca esti zgarcit cum e Copos tii jucatorii pe care ii poti plati. restul pleaca :D
Viola

Post by Viola »

Nu sunt ca si copos :D dar parca e prea mare saltul fata de ce am eu acum , adica am jucatori de 79% care sunt cu salarii sub 1k si acum zici ca cei peste 80% nu accepta sub 5k .Pai astia sar asa cinci trepte de odata :shock: :D .
Oricum multam de toate sfaturile de pana acum , sper merg la fel de bine ca pana acum. :)
Revenit cu Vulturii Lugoj
warchilde

Post by warchilde »

da eu nu inteleg ce tot te iei tu de copos :lol: :lol: :lol: :lol: ce daca jiji da 16M pe capitanul bocai inseamna ca e mana sparta?(sa nu va imaginati ca eu cred pt o secunda ca asta ar fi adevarat) :shock: ...dap....e nasoala traba cu salariile astea.....trb mai intai sa vad cat pot sa imi permit sa platesc..si apoi la piatzaaaaaaaa :twisted: :twisted:

viola...sunt acum cu salarii sub 1k..dar ia incearca sa le prelungeshti contractul sa vezi :twisted: :twisted:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

pai cam asta e ideea pentru un incepator. sa dea la toti jucatorii lui salarii pe 3 ani de 200-250. si 3 ani nu are treaba cu ei. chiar daca ajung la 90%. iar dupa ... daca vrei sa tii un astfel de jucator ... ii dai nene, nu ai ce-i face.
ca si in real life, sta pulhac pe 25k pe an dar unul super bun (ballack de ex) are 8-9M. si daca nu-i creste si la pulhac la un 300-400 (dupa cum e valoarea) va pleca la altii care dau banii respectivi :) sau va fi vandut :(
warchilde

Post by warchilde »

bunicutzule, ca o curiozitate, ce salariu i-ai oferit pushtiului ala din salvador? ca vad ca renegociezi cu el de ceva vreme:D
bunicutzu

Post by bunicutzu »

care pusti? cum il cheama?
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”