setarea echipei

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
rood
Team President

setarea echipei

Post by rood »

Cand ziceam si eu ca nu mai am intrebari despre SP, iata ca a ma aparut una.

Imi setez echipa pt urmatoarele 3 jocuri. OK? In primele 2 am cate 2 accidentati, iar pt jocul 3 nu imi raman destui jucatori "preselectati" ca sa acopere cele 11 posturi. Ce se intampla atunci?
-intra echipa pe teren cu 8-9 jucatori care au ramas valizi de joc...?
sau
-motorul jocului selecteaza automat din lotul ramas jucatori la intamplare pina la completarea unui 11 plus rezerve?

Toate astea in ideea in care eu nu pot sa ma loghez pt 24 de ore sa fac schimbari sau setari la echipa.

Multumesc
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
warchilde
Member of the Soccer Project Association

Post by warchilde »

buna intrebare:D
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Motorul va selecta automat jucatori random care vor ocupa locurile neocupate. Cel mai bine zic eu sa-ti setezi la fiecare meci si rezervele.
La mine de multe ori cand eram in situatia asta motorul jocului imi lua jucatori din cei setati ca rezerve.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
rood
Team President

Post by rood »

Problema e ca la mine, setand rezerve DIFERITE la fiecare din cele 3 meciuri ajung la echipa a 3. Calitatea echipei mele fiind destul de scazuta.
Ar trebui sa ghicesc care nu se accidenteaza in primele meciuri si sa aleg rezerve din aia. un titular de post CF, chiar daca are fitness 90%, joaca mai bine pe postul respectiv decat ar face un FUNDAS SAU UN MIJLOCAS.

Raspunsul tau e ok ...ms!
Selecteaza jucatori la intamplare...asta suna ff rau. Macar daca ar fi selectati pe postul respectiv tot ar fi ceva. As sta si eu linistit!

multam cercel!

bafta
warchilde

Post by warchilde »

pai daca ii pui la rezerve..nu ti-i mai selecteaza la intamplare.....ii selecteaza dintre rezerve :D

bafta
Kosmin

Post by Kosmin »

dar rolul asistentului care e ?
rood
Team President

Post by rood »

@warchilde
pai 5 rezerve fara 1 care e portar raman 4.
Doi accidentati pe meci si gata cu rezervele. De unde mai selecteaza la meciul 3?
Am inteles ca assitentul isi intra in rol doar daca setezi chestia cu vacanta...ori eu vorbesc doar de o zi (24 de ore cu trei meciuri din care o finala de cupa) in care nu pot atinge computerul.
kennyanu

Post by kennyanu »

@ Kosmin - dak ai citi regulile ai sti

Asistentul: Toată lumea are nevoie de o vacanţă. Când eşti în vacanţă câteva din treburile urgente vor fi luate de asistent. Un asistent bun nu va uita niciodată să reamintească de reînoirea contractelor şi se va ocupa de transferuri în cel mai bun mod posibil.
Revenit :)
Kosmin

Post by Kosmin »

kennyanu wrote:@ Kosmin - dak ai citi regulile ai sti

Asistentul: Toatã lumea are nevoie de o vacanþã. Când eºti în vacanþã câteva din treburile urgente vor fi luate de asistent. Un asistent bun nu va uita niciodatã sã reaminteascã de reînoirea contractelor ºi se va ocupa de transferuri în cel mai bun mod posibil.
scuze dar nu cred ca am pus intrebare bine , eu am vrut sa zic daca asistentul pe perioada vacantei se ocupa si de setarea echipei , inlocuirea jucatorilor accidentati , suspendati din primu 11 cu altii , pt ca in fraza pe care ai extraso din regulament nu se mentioneaza acest aspect .
unicool

Post by unicool »

Kosmin wrote:
kennyanu wrote:@ Kosmin - dak ai citi regulile ai sti

Asistentul: Toatã lumea are nevoie de o vacanþã. Când eºti în vacanþã câteva din treburile urgente vor fi luate de asistent. Un asistent bun nu va uita niciodatã sã reaminteascã de reînoirea contractelor ºi se va ocupa de transferuri în cel mai bun mod posibil.
scuze dar nu cred ca am pus intrebare bine , eu am vrut sa zic daca asistentul pe perioada vacantei se ocupa si de setarea echipei , inlocuirea jucatorilor accidentati , suspendati din primu 11 cu altii , pt ca in fraza pe care ai extraso din regulament nu se mentioneaza acest aspect .
se ocupa de tot.inclusiv de ce ai intrebat tu.face tot ce ai face si tu,dar nimeni nu o va face la fel ca tine.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”